2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim şimdiden kıyafetlerim olmuyor. 8+3 çok erken ama kilo aldım. Kızlar, ben en son 7+2 de kontrole gittim ne zaman gitmem gerekiyor tekrar ?
Canım bende 10 haftalık oldu. Pantolonlarım sığmıyor belime kilo da almadım aslında ama karnım şiş ben de 7. Haftada gitmiştim en son 12. Haftayı bekliyorum

Canım ne kadar a yaptırdın yaptırmak İçin belli bir süresi var mı ben yakında 11. Haftaya gireceğim de

Git canım ama artık ayda bir gel derler sana da çünkü öyle diyorlar
ya sabretmek çok zor bir de bebeklerimden birinin kalbi durdu ya endişe ediyorum iyiler mi diye. Bazen içimde seyirme hissediyorum tamam iyiler diyorum sonra bakıyorum seyirme yok acaba bir şey mi oldu diyorum.

Canım ne kadar a yaptırdın yaptırmak İçin belli bir süresi var mı ben yakında 11. Haftaya gireceğim de
Ben 26 haftalık hamileyim ve 8 Şubat'ta 7.000 TL ye yaptırmıştım dolar ile hesaplanıyor o yüzden bir miktar artmış olabilir.
En az 9.haftada yapılıyor devamında süre sınırı yok.

ya sabretmek çok zor bir de bebeklerimden birinin kalbi durdu ya endişe ediyorum iyiler mi diye. Bazen içimde seyirme hissediyorum tamam iyiler diyorum sonra bakıyorum seyirme yok acaba bir şey mi oldu diyorum.
Canım benim için de öyle hep bi korku oluyor maalesef. Ya kalbi durduysa ya bişey olduysa bilmem ne. Hep aklımda bişeyler var

Ben yaptırdığımda 3 hafta sürmüştü, bütün genetik testler en az 2 hafta sürer aslında sizinki çok kısa sürmüş, hangi genetiğe yollamıştınız bi ismi var mı ?
Denge laboratuvar panorama test basic paket yaptirdim Ankara'ya kendim gidip kan verdim 8 Şubat'ta vermiştim 370 dolar ayrıca gonderilen ülkeye, yaptırılan taramanın aralığına göre değişir örneğin en üst taramada tüm genetik rahatsızlıklar taraniyordu ve Kore'ye gönderiliyordu tabi fiyatı da 12.000 TL ye geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…