- 2 Ağustos 2021
- 5.603
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.362
- 148
Merakla bekliyoruz canım güzel haberleriniKızlar gunaydinnnnn. Benim için büyük gün geldi saat 2 de randevum var ama kalbimin hızlı hızlı çarpmasına asla engel olamiyorum ne tuhaf duyguymuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakla bekliyoruz canım güzel haberleriniKızlar gunaydinnnnn. Benim için büyük gün geldi saat 2 de randevum var ama kalbimin hızlı hızlı çarpmasına asla engel olamiyorum ne tuhaf duyguymuş
Günaydın canım hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahKızlar gunaydinnnnn. Benim için büyük gün geldi saat 2 de randevum var ama kalbimin hızlı hızlı çarpmasına asla engel olamiyorum ne tuhaf duyguymuş
Ah keşke ama ocimden bir tane geciyorGünaydın kuzum. Hayırlı haberlerini bekliyorum İnşaAllah ikizler bence
Cikqr çıkmaz burdayimMerakla bekliyoruz canım güzel haberlerini
İnşallah canimmmGünaydın canım hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Ah canım sen benden önce alacaksin güzel haberi bekliyorummmDamla benim de randevum bugün , Türkiye saati ile 13:00 te, Allah sevinçli haberler paylaşmak nasip etsin. Bende de hem bi gerginlik hem heyecan var. Hayırlısı
İnşallah teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Çok heyecanlı ve stresli korku panik hepsi var normalde çok sakin bir insandım benCanım yolk sac 5.5 haftada görünüyor gayet normal haftana göre benimde öyle olmuştu 6. Haftada bebişimi görmüştüm içini ferah tut
O bezeler insanı bitiriyor zaten ben artık 11.haftada bitmistim tam zamanında Biraktirdi muhtemelen 11 12 ye kadar kullanirsin kuzum ama progestan fitile gecebilirsin aslında çok riskin yoksa ben iğnesini hiç kullanmadim fitilini kullanmıştımPrograma göre 6+6 yım artık iğneler çok ağır gelmeye başladı kalçadaki beze yapıo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum progestan dex maşallah haftalık 500 e yakın sanırım ödüyoruz ama baya bi kullanacağım sanırım daha
Saat 2 de ama ikiyi goremeden mefta olucamdamlakcbs canım naptin randevun kaçta
Hahah öyle deme ya güzel haberlerini bekliyoruz inşallahSaat 2 de ama ikiyi goremeden mefta olucam
Heyecan korku telaş tüm duygularım birbirine dolandiHahah öyle deme ya güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Canım benim hala devam ediyor 10. Haftadayım.Kizlar 7+2 yım bugün bu adet ağrısı gibi Ağrı arada geliyor devam eden varmı kaçıncı ayda haftada bitiyor bu ağrılar internetten bakıyorum kese büyümesi ile alakaliymis
Valla çok haklısın benim tansiyon tavan yapmıştı beklerken stresten ölecek gibi olunuyoHeyecan korku telaş tüm duygularım birbirine dolandi
ben hala bekliyorum, şu bekleme sırası beni benden alıyor sonu güzel olsun inşallahAh canım sen benden önce alacaksin güzel haberi bekliyorummm
O zaman 3 ay kadar olacak demektir canımCanım benim hala devam ediyor 10. Haftadayım.
Son dakikalar hadi hayırlı haberler inşallahHeyecan korku telaş tüm duygularım birbirine dolandi
Yaklaşık 3 hafta sürüyor, cinsiyeti söylemiyorlar , kromozomal anomalisi olan hastalık varsa kesin çıkıyor ben bi bebeğime yaptırmıştımFetal dna testi ne kadar süre ile çıkıyor bilen var mı