2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de uygulamadan 6+2 görünüyor.Doktor 6 haftalık dedi bugün. Dedim ki ben de hiç belirti yok hiçbir şey hissetmiyorum, olabilirmiş belirti olmaması da normal dedi ama bu aralar mide bulantısı yaşayabilirsin dedi bakalım

Canım ben alabilirim aslında bende de fazladan estrofem kaldı onu eczaneye verip oksapar alacaktım sen gönderirsen bende burdan ihtiyacı olana estrofem i göndermiş olurum
Canım oksaparı bulabilirsen estrofemi bana gönderebilir misin, en az 1 ay daha kullanacakmışım bugün öyle söyledi doktorum

Benım 2 3 gundur oluyor, ama dayanlmayacak deıl, sonra mıdem kazınıyor, olmasın bosver pek hoş bırsey deıl

Kese boyutu şekli normal dedi 4.5 haftayla uyumlu dedi.Çarşamba ne olacak bakalım.bende çok tedirgin oluyorum içinde bişey gözükmesi gerekmez miydi? İnşallah siz de daha iyi sonuçlar alırsınız
Canım yolk sac 5.5 haftada görünüyor gayet normal haftana göre benimde öyle olmuştu 6. Haftada bebişimi görmüştüm içini ferah tut

Normalde sabah aç vermeniz daha doğru sonuç verirdi. Ha1c verdiniz şeker ortalaması o normalse öok endişe edecek bişey yok yinede doktorunuz görsün tabi sonuçlarınızı. Keşke girişlerinizi yaptırıp sabah gidip verseydiniz kanlarınızı. Birdahakine öyle yapın bence

Programa göre 6+6 yım artık iğneler çok ağır gelmeye başladı kalçadaki beze yapıo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum progestan dex maşallah haftalık 500 e yakın sanırım ödüyoruz ama baya bi kullanacağım sanırım daha

Kızlar Progestan iğnenin saatini geçiren oldu mu hiç ? ben unutup 2 saat gecikmeli yaptırdım hemen sancı ağrı oldu

Esimle aramizda yapabiliriz tabi. Doktora rica ederim zarfa koyar. Zarfi pastaneye veririm icini cinsiyetin rengine gore yapsin. Esimle kamerayi acariz ve kadehle pastayi bolebiliriz. Bu da bi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…