6+3Kaç haftalıktı sizin
Benim de uygulamadan 6+2 görünüyor.Doktor 6 haftalık dedi bugün. Dedim ki ben de hiç belirti yok hiçbir şey hissetmiyorum, olabilirmiş belirti olmaması da normal dedi ama bu aralar mide bulantısı yaşayabilirsin dedi bakalım
Ben daha e bebeğe civile falan gitmiyorum gitsem kesin bende alırımAy ben alıyorum bişey beğenince yanlış yapuyorum belki ama çok heyecanlıyım napim
Yok benSanırım en az ılacı ben kullanıyorum, sabah aksam lutinus, gunde bir coraspın, haftada bir prolutonha bir de folik asit
Canım oksaparı bulabilirsen estrofemi bana gönderebilir misin, en az 1 ay daha kullanacakmışım bugün öyle söyledi doktorumCanım ben alabilirim aslında bende de fazladan estrofem kaldı onu eczaneye verip oksapar alacaktım sen gönderirsen bende burdan ihtiyacı olana estrofem i göndermiş olurum
Benım 2 3 gundur oluyor, ama dayanlmayacak deıl, sonra mıdem kazınıyor, olmasın bosver pek hoş bırsey deılBenim de uygulamadan 6+2 görünüyor.Doktor 6 haftalık dedi bugün. Dedim ki ben de hiç belirti yok hiçbir şey hissetmiyorum, olabilirmiş belirti olmaması da normal dedi ama bu aralar mide bulantısı yaşayabilirsin dedi bakalım
Olsun benım fıtılım sızden azYok bengünde 3 tane progsteron fitil sadece bide folik asit baslicam
Canım yolk sac 5.5 haftada görünüyor gayet normal haftana göre benimde öyle olmuştu 6. Haftada bebişimi görmüştüm içini ferah tutKese boyutu şekli normal dedi 4.5 haftayla uyumlu dedi.Çarşamba ne olacak bakalım.bende çok tedirgin oluyorum içinde bişey gözükmesi gerekmez miydi? İnşallah siz de daha iyi sonuçlar alırsınız
Normalde sabah aç vermeniz daha doğru sonuç verirdi. Ha1c verdiniz şeker ortalaması o normalse öok endişe edecek bişey yok yinede doktorunuz görsün tabi sonuçlarınızı. Keşke girişlerinizi yaptırıp sabah gidip verseydiniz kanlarınızı. Birdahakine öyle yapın bencePcos yok canım bende. 123 çıkmış. 17 gibi kan tahlili verdim ama aç değildim orda da bir tuhaflık var. Randevum geç saatteydi öyle denk geldi. Bunun etkisi var mıdır bilmiyorum, biraz korktum bir şey olur mu diye doktorla yarın görüşürüm bu durumu ama içim rahat değil
Estrofemi hangi haftada kesmişti benim ihtiyacım var esyrofeme yakın zamanda kesmeyecekseCanım ben alabilirim aslında bende de fazladan estrofem kaldı onu eczaneye verip oksapar alacaktım sen gönderirsen bende burdan ihtiyacı olana estrofem i göndermiş olurum
Ay maşallah darısı bize ben de bugün gidecektim doktorum yokmuş cuma gelecekmiş artık cumaya kaldı kalp atışı umarım duyarızMerhaba kızlar, bugun bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür6+3 pirinç tanem
Programa göre 6+6 yım artık iğneler çok ağır gelmeye başladı kalçadaki beze yapıo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum progestan dex maşallah haftalık 500 e yakın sanırım ödüyoruz ama baya bi kullanacağım sanırım dahaCanım kaç haftaliksin benim doktorum 11.haftamda kesti 11 e kadar oksapar ve estrofem ve duphaston kullanıyordum ayriyeten progestan diğerlerini 11 haftada kesti progestani dozunu azalttı onu 16 ya kadar kullanicaksin dedi sonra zaten yeni ilaçlar geliyor multivitaminler felan
Bu test ne işe yarıyor bana hiç böle bir şey söylemedilerFetal dna testi ne kadar süre ile çıkıyor bilen var mı
Ben iğneyi saatli yapmıyorum canım bazen sabah 09.00 da bazen 13.00 de yapıyorumKızlar Progestan iğnenin saatini geçiren oldu mu hiç ? ben unutup 2 saat gecikmeli yaptırdım hemen sancı ağrı oldu
Esimle aramizda yapabiliriz tabi. Doktora rica ederim zarfa koyar. Zarfi pastaneye veririm icini cinsiyetin rengine gore yapsin. Esimle kamerayi acariz ve kadehle pastayi bolebiliriz. Bu da bi fikirBalon patlatmak veya bebek kostümlü insanların gelip sarılması büyük organizasyonlar bana da saçma geliyor halaama ilk bebeğimiz onunla ilgili şeyleri atlamak istemiyorum her şeyi nasip olursa güzelce yapmayı düşünüyorum
Günaydın kuzum. Hayırlı haberlerini bekliyorum İnşaAllahKızlar gunaydinnnnn. Benim için büyük gün geldi saat 2 de randevum var ama kalbimin hızlı hızlı çarpmasına asla engel olamiyorum ne tuhaf duyguymuş
9-10 gün ben yaptırdım. Amerika'ya gönderildi kan örnekleri. Türkiye de yapan laboratuvarlar var onlar 7 günde sonuç veriyor diye biliyorumFetal dna testi ne kadar süre ile çıkıyor bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?