Sabahları bulantı değil ağzımda acimsu bir tat oluyor kahvalti yapınca geçiyor fakat öğlenden sonra giriyor bulanti yatana kadar bugün ilk kusmami yaşadım2 3 gundur sabah fıtılı koymak ıcın kalkıyorum 6bucukta, bı mıde bulantısı oluyor bıraz dık yatıyorum hafıflıyor, sonra baslıyo mıdemde kazınma,sabahın koründe yumurta haslatıyorum
Yarın gıdınce ılac da alın doktorunuza sorup, cekmeyın bosunaSabahları bulantı değil ağzımda acimsu bir tat oluyor kahvalti yapınca geçiyor fakat öğlenden sonra giriyor bulanti yatana kadar bugün ilk kusmami yaşadım
Evet evet o heyecanla unutmazsam isteyecegimYarın gıdınce ılac da alın doktorunuza sorup, cekmeyın bosuna
Olur tabi kargo ile mi göndereyim yoksa cuma günü Anadolu yakasına hastaneye geleceğim ordan da verebilirim..Canım ben alabilirim aslında bende de fazladan estrofem kaldı onu eczaneye verip oksapar alacaktım sen gönderirsen bende burdan ihtiyacı olana estrofem i göndermiş olurum
Kullanmadığımız oda vardı orda baya bi yatak yorgan vardı onlarıda toplayacak bir dolap alayım dedimSen en büyük işi halletmissin
Evet orası öyle canım ama Allah nasip etsin deİnsallah saglıcakla kucagımıza alalım da tek cıft, erkek kız hıc farketmez, saglıklı hayırlı evlat olsunlar
Benim toplanacak bir çok şeyim vardı ondan aldım biraz. Büyük aldım bilerek yüklük gibi olsun diyeDolabı ben de alıcam, aldıklarımızı koyarız ıcıne baza altında suan hersey
Benimde boş odam misafir odası yatak dolap felan var evin tüm yükü onlarda çocuk odası yapınca onları nereye sigdircam bilemiyorumKullanmadığımız oda vardı orda baya bi yatak yorgan vardı onlarıda toplayacak bir dolap alayım dedimbide park beşik alacağım
Benim bomboş oda sadece süpürge falan var işteBenimde boş odam misafir odası yatak dolap felan var evin tüm yükü onlarda çocuk odası yapınca onları nereye sigdircam bilemiyorum
Ay bende öyle düşünüyordum ne saçma ya boş boş aşırı abartı falan diyordumKızlar cinsiyet öğrenmek için bir etkinlik falan yapacak mısınız ? Önceden gereksiz masraf saçmalık gelirdi şimdi de küçük sade bir anı bırakmak istiyorum. Şuan herkes yapıyor ilerde bebeler bana niye yapmadın demezler inşallah
Güzel fikir bende bu tarz şeyleri düşünüyorum böyle az kişiyle samimi bir anı kalacak şekilde bişeyler ama karar veremedimAy bende öyle düşünüyordum ne saçma ya boş boş aşırı abartı falan diyordumşimdi bi piknik gibi bişey yapıp küçük bir pasta kesip konfeti patlatacağım
Valla ben abarti buluyorum. Cevrem yapalim diyor ama ben istemiyorum. Hala cok sacma geliyor hamilelikten sonra fikrim degismediKızlar cinsiyet öğrenmek için bir etkinlik falan yapacak mısınız ? Önceden gereksiz masraf saçmalık gelirdi şimdi de küçük sade bir anı bırakmak istiyorum. Şuan herkes yapıyor ilerde bebeler bana niye yapmadın demezler inşallah
aynen canım çok abartı olmadan bir şeyler yapılabilirGüzel fikir bende bu tarz şeyleri düşünüyorum böyle az kişiyle samimi bir anı kalacak şekilde bişeyler ama karar veremedim
Balon patlatmak veya bebek kostümlü insanların gelip sarılması büyük organizasyonlar bana da saçma geliyor halaValla ben abarti buluyorum. Cevrem yapalim diyor ama ben istemiyorum. Hala cok sacma geliyor hamilelikten sonra fikrim degismedi
Ay masallah masallahKizlarrrr kalp atisini duyduk bu gun sukur. 6+4 olduk bizzz
Ay ben alıyorum bişey beğenince yanlış yapuyorum belki ama çok heyecanlıyım napimAy inşallah. Çok hevesliyim şimdiden bir şeyler almak istiyorum
Kaç haftalıktı sizin2 3 gundur sabah fıtılı koymak ıcın kalkıyorum 6bucukta, bı mıde bulantısı oluyor bıraz dık yatıyorum hafıflıyor, sonra baslıyo mıdemde kazınma,sabahın koründe yumurta haslatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?