2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

2 3 gundur sabah fıtılı koymak ıcın kalkıyorum 6bucukta, bı mıde bulantısı oluyor bıraz dık yatıyorum hafıflıyor, sonra baslıyo mıdemde kazınma,sabahın koründe yumurta haslatıyorum
Sabahları bulantı değil ağzımda acimsu bir tat oluyor kahvalti yapınca geçiyor fakat öğlenden sonra giriyor bulanti yatana kadar bugün ilk kusmami yaşadım

Canım ben alabilirim aslında bende de fazladan estrofem kaldı onu eczaneye verip oksapar alacaktım sen gönderirsen bende burdan ihtiyacı olana estrofem i göndermiş olurum
Olur tabi kargo ile mi göndereyim yoksa cuma günü Anadolu yakasına hastaneye geleceğim ordan da verebilirim..

Ben büyük eşya almadım henüz, ufak tefek birkaç kıyafet ve oyuncak aldım önümüzdeki ay dolaptan başlayacağım

Kullanmadığımız oda vardı orda baya bi yatak yorgan vardı onlarıda toplayacak bir dolap alayım dedim bide park beşik alacağım
Benimde boş odam misafir odası yatak dolap felan var evin tüm yükü onlarda çocuk odası yapınca onları nereye sigdircam bilemiyorum

Kızlar cinsiyet öğrenmek için bir etkinlik falan yapacak mısınız ? Önceden gereksiz masraf saçmalık gelirdi şimdi de küçük sade bir anı bırakmak istiyorum. Şuan herkes yapıyor ilerde bebeler bana niye yapmadın demezler inşallah

Ay bende öyle düşünüyordum ne saçma ya boş boş aşırı abartı falan diyordum şimdi bi piknik gibi bişey yapıp küçük bir pasta kesip konfeti patlatacağım

Ay bende öyle düşünüyordum ne saçma ya boş boş aşırı abartı falan diyordum şimdi bi piknik gibi bişey yapıp küçük bir pasta kesip konfeti patlatacağım
Güzel fikir bende bu tarz şeyleri düşünüyorum böyle az kişiyle samimi bir anı kalacak şekilde bişeyler ama karar veremedim

Valla ben abarti buluyorum. Cevrem yapalim diyor ama ben istemiyorum. Hala cok sacma geliyor hamilelikten sonra fikrim degismedi

Valla ben abarti buluyorum. Cevrem yapalim diyor ama ben istemiyorum. Hala cok sacma geliyor hamilelikten sonra fikrim degismedi
Balon patlatmak veya bebek kostümlü insanların gelip sarılması büyük organizasyonlar bana da saçma geliyor hala ama ilk bebeğimiz onunla ilgili şeyleri atlamak istemiyorum her şeyi nasip olursa güzelce yapmayı düşünüyorum

2 3 gundur sabah fıtılı koymak ıcın kalkıyorum 6bucukta, bı mıde bulantısı oluyor bıraz dık yatıyorum hafıflıyor, sonra baslıyo mıdemde kazınma,sabahın koründe yumurta haslatıyorum
Kaç haftalıktı sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…