- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
Hayır 2. Transfer geçen ay taze transfer oldu bu sefer dondurulmuş yapılacak . Rahim füzeni vs iui olduğu için beklemedik hayırlısıCanım hayırlı olsunntabloya ekleyelim ilk denemen mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır 2. Transfer geçen ay taze transfer oldu bu sefer dondurulmuş yapılacak . Rahim füzeni vs iui olduğu için beklemedik hayırlısıCanım hayırlı olsunntabloya ekleyelim ilk denemen mi
Merhaba arkadaşlarİnşallah inşallah
Hayırlı olsun çok güzel. Testte görmek bile mutlu etmiştir. Allah kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar
Baştan sona yorumların hepsini okudum
Hepimizin tedaviler sorunlar farklı olsada Aynı mücadeleyi veriyoruz ve amacımız bir
Rabbim isteyen herkesi geri çevirmesin
Bu güzel ramazan ayında dualarımız kabul olsun
Bende 25 Mart transfer oldum şuan beklemedeyim bugün 7. Günüm
Erken test alıp yaptım çok silik bi çizgi çıktı daha erken adetime daha 4 gün var test günümede 5 gün
Çok teşekkür ederim evet biryandan mutlu etti bir yandan tedirginim ilk denemem kımyasalla sonuçlanmıştıHayırlı olsun çok güzel. Testte görmek bile mutlu etmiştir. Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Siz tabi ki tese yaptırmayın 100 bin çok iyi sayı hatta 50 adet bile yeter. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bizim 12 adet çıktı sonrakinde çıkmadı çok üzüldük. Bugün yine sperm verdi eşim bakalım ne olacakBilmiyorum Bizim daha önceden de kaliteli embriyolarımiz oluştu ama genetiği sağlam mı bilmiyorum o zamanlar kürtaj oldu, hiç tutmadığı oldu tabi bizim her seferinde 2 embriyomuz oluşuyordu 3.günden sonra gelişimleri yavaşlıyordu 5.güne gelirken spermden dolayı tabi benimde yumurta sayım çok değil onunda etkisi var .İlk defa bu sefer 4 tane blast embriyom oluştu, birinin kalitesi düşüktü 3 tanesini pgt ye gönderdik sağlıklı 2 tane geldi, kaliteleri de güzel.Bilemiyorum biz sperm çıktığı sürece tese yaptırmak istemedik bizde bazen 100.000 bazen de 50 tane çıkıyor
Tabi ilaç kullandık onun için en son %9 a düşmüştü hasarımız sonra tüp bebek yaptırdık çoğu tüp bebek deneyip negatif olanlar sorunlarını çözmeden tüp bebek yaptırıyorlar sonra negatif oluyor bence varsa bir probleminiz önce onu çözün derim dna testini de düzen laboratuvarı yapıyor Kaan Aydosa gitmiştik biz bu aradaBir de DNAsı çok kötü düzelttik demişsiniz. Onun için ayrı bir tedavi mi uygulanıyor nasıl düzeltiliyor? Spermlerden mi bakılıyor hasar olup olmadığına bu konuda bilgi sahibi değilim
Evet serin vallah ben yine çıktım çarşıya gidip geliyordum o zamanlar hadi hayırlısıBen zaten son bi haftayı hava güzel olunca baya aktif geçirdim ama şuan progestan değerimi ölçtürmeye hastaneye gideceğim bide havalarda 2 3 gündğr çok kötü
Çok pahalı bi işlem mi ? Sadece İstanbul gibi büyük şehirlerde mi yapılıyorTabi ilaç kullandık onun için en son %9 a düşmüştü hasarımız sonra tüp bebek yaptırdık çoğu tüp bebek deneyip negatif olanlar sorunlarını çözmeden tüp bebek yaptırıyorlar sonra negatif oluyor bence varsa bir probleminiz önce onu çözün derim dna testini de düzen laboratuvarı yapıyor Kaan Aydosa gitmiştik biz bu arada
Yok canım küçük şehirlerde de vardır yada bazı özel hastanelerin de düzen laboratuvarı ile anlaşması oluyor ama sperm için geçerli olur mu orasını bilemem fiyatı da çok bir şey değildiÇok pahalı bi işlem mi ? Sadece İstanbul gibi büyük şehirlerde mi yapılıyor
Bugün tekrar progestanımı ölçmek istedi doktor kan verdim geldim. Geldim kahvaltı yaptım ama başım çok ağrıyor. Fitil kullandığım için çok akıntım oluyor.Evet serin vallah ben yine çıktım çarşıya gidip geliyordum o zamanlar hadi hayırlısı
Evet ya o akıntı kötü ya hemde beyaz ben bez kulaniyorum yoksa hep kilot batar hep yidiyim eşortman en iyisi bez orkitler terletiyor ve koku yapıyor kullanmıyorum benBugün tekrar progestanımı ölçmek istedi doktor kan verdim geldim. Geldim kahvaltı yaptım ama başım çok ağrıyor. Fitil kullandığım için çok akıntım oluyor.
Zaten günlük pedler zararlı diyorlar çok sık kullanmak hava almasını engelediğini için. Bende sürekli iç çamaşırı değiştiriyorumEvet ya o akıntı kötü ya hemde beyaz ben bez kulaniyorum yoksa hep kilot batar hep yidiyim eşortman en iyisi bez orkitler terletiyor ve koku yapıyor kullanmıyorum ben
İnşallah çıkar moralinizi bozmayın bu arada yumurta sayınız gayet güzel kafayı takmayın önemli olan sağlıklı yumurtadır, çok aşırı yumurta zaten pko larda olur genellikle ki çok yumurta sayısında kalite düşebiliyorSiz tabi ki tese yaptırmayın 100 bin çok iyi sayı hatta 50 adet bile yeter. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bizim 12 adet çıktı sonrakinde çıkmadı çok üzüldük. Bugün yine sperm verdi eşim bakalım ne olacak
Çıktı sperm çıktıİnşallah çıkar moralinizi bozmayın bu arada yumurta sayınız gayet güzel kafayı takmayın önemli olan sağlıklı yumurtadır, çok aşırı yumurta zaten pko larda olur genellikle ki çok yumurta sayısında kalite düşebiliyor
Bakalım grubumuzun ilk pozitifi siz mi olacaksınız Mart topiginin yüzde 90 i pozitif i gördü umarım bu topigin yüzde yüz ü pozitif i görür çok kısmetli bir ay olur ilk pozitif haberlerimizi almaya bi başlasa idikMerhaba arkadaşlar
Hepimizin tedaviler sorunlar farklı olsada Aynı mücadeleyi veriyoruz ve amacımız bir
Erken test alıp yaptım çok silik bi çizgi çıktı daha erken adetime daha 4 gün var test günümede 5 gün
Çok şükür kaç tane çıkmış, inşallah opu günü de çıkar hepsini kullanırsınızÇıktı sperm çıktı
Evet zararlı yapacak bir şey yokZaten günlük pedler zararlı diyorlar çok sık kullanmak hava almasını engelediğini için. Bende sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum
Amin canım inşallah.Kaçıncı gün embriyosuydu ?Merhaba arkadaşlar
İnşallah canım 15 adet çıkmış öncede 12 tane vardı. Doktorda opu da da çıkarsa iyi olur dediÇok şükür kaç tane çıkmış, inşallah opu günü de çıkar hepsini kullanırsınız
Bence de gayet iyi moralinizi bozmayın, inşallah herşey güzel olurİnşallah canım 15 adet çıkmış öncede 12 tane vardı. Doktorda opu da da çıkarsa iyi olur dedi