• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İnşallah canimm yaşamayan yasayanlarin halinden asla anlamıyor bu süreçte burasi o kadar iyi geliyor ki
Merhaba hanımlar. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum. P. Tesi yumurtalar toplandı 5 tane döllendi süreç devam ediyor bakalım arıyorlar hergün. Benimde nisanda transferim olacak inşallah bir sorun çıkmazsa. ☺️☺️ inşallah güzel olur hepimiz için. ❤️

Başlarda çok tuketiyodum bir kaç gündür ihmal ettim şu isini
Bende tüp bebek aldım transfer oldum 8 Mayıs'ta bana çok su içme suyla da düşer diyolar dogru mu

Ya gercekten zor bi surec kalbi duyana kadar bi oh cekemicez sanirim cumaya su benden istenen testleri verirken doktordan rica etcem bakalim kalp atisini duyabilcez mi 😂
Bence duyduktan sonra da oh cekemeyecez de neyse 😅benim de haftaya salı kontrolüm zaman durdu sanki

Amin canim hayir öyle aman aman belirtim olmadı göğüs ağrısı sırt ağrısı oldu sadece o da ilaçlarda kaynakliydi
Hm her şeyin hayırlısı inşallah . Bende sırt ağrısı var baş ağrısı var valla bugün başladı bilmiyorum artık valla
Bende ilaç çok kullanıyorum ignelerimde var iki tane ayrı ayrı

Hm her şeyin hayırlısı inşallah . Bende sırt ağrısı var baş ağrısı var valla bugün başladı bilmiyorum artık valla
Az kalmış sabır biraz daha inşallah güzel olur hersey

Ya ben keseyi falan gordum ama vucuttaki tek belirtim bel agrim baska hicbi yok ya bu normalmi ya ayakta cok kalinca asiri belim agrio tabiki huylaniyorum bende dogal olarak 😂
Neden düşük olsun ki içini ferah tut 2 kanama geçirdim hiçbir şey olmadı şükür her kanama da düşük değil hala arada kahve lekelerim oluyor ama artık sakinim kendini de bebişi de strese sokma tadını çıkar

Ben 7 haftalığım hiçbir belirtim yok bazen bulantım oluyor iştahsız olduğum için o da yeni başladı her gebelik özeldir belirti aramamak en iyisi bu süreçte ilaçların etkilerini belirti zannedebiliyoruz .

Ben 7 haftalığım hiçbir belirtim yok bazen bulantım oluyor iştahsız olduğum için o da yeni başladı her gebelik özeldir belirti aramamak en iyisi bu süreçte ilaçların etkilerini belirti zannedebiliyoruz .
Transferden sonra naptınız hiç bn Yataktayim daha 8. Günüm gidip geliyorum sadece lavaboya bide salona yürüyorum birşey olmaz değil mi

Back