2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Transferden sonra naptınız hiç bn Yataktayim daha 8. Günüm gidip geliyorum sadece lavaboya bide salona yürüyorum birşey olmaz değil mi
Ben cuma transfer oldum pazar günü mülakata gittim pazartesi de çalışmaya başladım hiçbir şey olmaz ağır kaldırma dikkat et sadece. Önceki transferlerimde 10 gün yattım tutmadı bunda yatmadım bile tuttu nasip böyle şeyler o rahim ağzında değil ki hemen öyle kolayca düşsün Allah ol derse oluyor strese girme tutunup tutunmaması rabbimin elinde

Aynn valla her şeyin hayırlısı çok teşekkür ederim

Gerçekten çok yardımcı oldunuz çok tesekkur ederim

Yok ya çok yavaş gidip geliyorum ağir iş de yapmıyorum . Daha doğrusu hiç bir şey yapmıyorum. Allah kayınvalidem den razı olsun o yanimda

Amin inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimize kabız olmayın bol su için sola yatın dinlenirken dengeli beslenin bir şey olmaz ben transferden sonra eşimle o gün yemeğe çıktım
Yok ya çok dikkat ediyorum valla bol bol su da içiyorum sebze meyve bol bol tüketiyorum .

Ben öğretmenim günlük 9 saat çalıştım bir de çocukları 23 nisan gösterisine hazırladım transferden sonra
Ya valla nasibi varsa oluyo Allah nasip ederse kimse de karışamaz valla nasip kısmet bunlar . Yine de ya dikkat edin valla

Kızlar ben çok oburum ve midem yanıyor sonra çok yiyince sonra salatalık yiyorum biraz iyi geliyor

Kızlar ben çok oburum ve midem yanıyor sonra çok yiyince sonra salatalık yiyorum biraz iyi geliyor
Artı bir yiyorum 1 saat sonra hiç yememisim gibi elim ayağım titriyor mide yanmam yok şükür de yedigimden tiksiniyorum anlik

Bende de anlık böyle çok yiyince oluyor ya da yagliysa ama sukur öyle bulantı istahsizlik sorunum yokgöbek oldu 7 aylik
Benim hafif çıktı göbeğim ama bebek mi göbek mi bilmiyorum benim bulantılarım oluyor ama kusturmuyor Allahtan ama benim çok baş ağrım oluyor keşke oda olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…