• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Amin canım Allah bebeklerini sana bağışlasın. Çok güzel geçsin hamileliğin inşallah bir daha kanama falan olmasın inşallah 🤲🏻
Âminnn canım benim İnşaAllah. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucaklarımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah. ❤️🌹

Kızlar selam hepinizin bütün anne adaylarının anneler günü kutlu olsun..
12.gün:44,86
14.gün:83,26
19.gün:609,66
Tek embriyo transferi yükseliyor çok şükür🙏
Kızlar keseyi ne zamn görürüm
Beta 2000 geçtiği zaman vajinal görünür demişti bana hemşire 👍 sağlıkla kavuşun inşallah 🥰🥰

Kalpten sonra da rahat edemiyorsun ki sürekli görmek istiyorsun bir daha duymak istiyorsun çok garip bir duygu 1 cm lik bebeği özlüyorsun😂😂 ilk kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra tekrar gittim bişi olmuş mudur diye😂😂
Doğuma kadar ayrı endişe , doğduktan sonra ayrı..:) tüp bebekle olan oğlumun hamileliği de hep bi tedirginle geçmişti, doğduktan sonra da endişeler şekil değiştiriyor. Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun, isteyen herkese nasip olsun. Hepimizin de anneler günü kutlu olsun. doğurmuş ya da hamile olmak değil, bu yolda isteyen, kalbinde anne şevkati taşıyan herkes annedir.

Düşükte siddetli agrıyla beraber kanama baslıyor. Kese oluşmadan beta degeri düşüyorsa şiddetli agrı olmuyor normal adet olunuyor
Ya ben keseyi falan gordum ama vucuttaki tek belirtim bel agrim baska hicbi yok ya bu normalmi ya ayakta cok kalinca asiri belim agrio tabiki huylaniyorum bende dogal olarak 😂

Ya ben keseyi falan gordum ama vucuttaki tek belirtim bel agrim baska hicbi yok ya bu normalmi ya ayakta cok kalinca asiri belim agrio tabiki huylaniyorum bende dogal olarak 😂
😅aynı sorun bende de var ki ben daha keseyi de goremedim cocugum benimle mi diye kan verip duruyorum sıyırmak uzereyim

İnşallah canimm yaşamayan yasayanlarin halinden asla anlamıyor bu süreçte burasi o kadar iyi geliyor ki
Merhaba hanımlar. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum. P. Tesi yumurtalar toplandı 5 tane döllendi süreç devam ediyor bakalım arıyorlar hergün. Benimde nisanda transferim olacak inşallah bir sorun çıkmazsa. ☺️☺️ inşallah güzel olur hepimiz için. ❤️

Hayirlinolsun canjmm güzel haberlerle insallah
İnsallah ya . Siz hiç naptınız . Bn 21 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim . İlk denemem birazda korku var

😅aynı sorun bende de var ki ben daha keseyi de goremedim cocugum benimle mi diye kan verip duruyorum sıyırmak uzereyim

Ya gercekten zor bi surec kalbi duyana kadar bi oh cekemicez sanirim cumaya su benden istenen testleri verirken doktordan rica etcem bakalim kalp atisini duyabilcez mi 😂

Back