- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 35
Canım benim 5-6 gündür hiç kesilmedi kanamam sürekli yattığım halde. Doktor sadece yat diyor ben de korkuyorum. Rabbime emanetler bebeklerimiz İnşaAllah bir şey olmaz.Allah razı olsun canım Allah'a sığınıyorum ama içimdeki korku çok fena. Vücudumun titremesine engel olamıyorum. Senin kanaman ne kadar sürmüştü? O kadar ilaca rağmen önceki kadar çok olmasa da hala kanamam var
Allah hepimizin yardımcısı olsunİğneye rağmen 2 gün devam etmişti kanama. Biraz ayakta kalınca lekelenmem tekrar başlıyor bende bugün proluton yaptıracağım. Zor biliyorum ama biraz rahatlat kendini iyi düşün kuzenimde öyle olmuştu hastanede bile yattı şimdi oğlu 3 yaşında :) keşke yaşamasaydık bunu ama bebeğin seninle kalbi atıyor yaşıyor umut var demek
O kadar ilaca rağmen kanamanın durmaması çok korkutuyorCanım benim seni çok iyi anlıyorum. Ben 10+5 teyim hâlâ kanama ve lekelenmelerle uğraşıyorum. Her o kanı ve lekeyi görünce bebeğimi kaybettiğimi düşünüyorum. Evet biliyorum çok zor ama birçok kişide oluyor. Umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Moralini bozma ben 5+3ten beri bu durumdayım. Rabbim kucağımızi boş bırakmasın
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımCanım benim 5-6 gündür hiç kesilmedi kanamam sürekli yattığım halde. Doktor sadece yat diyor ben de korkuyorum. Rabbime emanetler bebeklerimiz İnşaAllah bir şey olmaz.
Âmin canım İnşaAllah.Allah hepimizin yardımcısı olsun canımkorkulmayacak gibi degilki Aminnn insallah Rabbim emeklerimize, bize acısın inşallah
Göbekten mi bakıldı?Ben 5+6 hiç belirti yok keseyide görmedik daha sizce normal midir göğüs hassasimde azaldı
Canım benim asla ayağa kalkma, kanaman fazlaymış ben böyle iki bebeğimi kaybettim , kalçadan pruloton veriyorlar ondan vurdur, oral progesteron al, ve alttan muayene ettirme ve wc dışında kalkma , benim doktorum çok rahattı bişeycikler olmaz olmaz dedii inanma çok geçmil olsun gönlünğ ferah tut önlemini al hiç bişey olmaz inşallahKızlar benim bu gece çok fena kanamam oldubir ped dolduracak kadar aktif kırmızı kanamam oldu. Hemen acile gittik. Bebeği ve kalp atışını duyduk ama doktor düşük riskin yüksek dedi. Çok moralim bozuldu çok ağladım sadece progestan 200luk hap verdi kanaman var ağızdan al dedi başka birşey vermedi ama ben proluton Depot alıp özel bı hastanede kalçadan vurdurdum. Ayrıca göbekten de prolutex vurdurdum. Çok korkuyorum kızlar başına böyle bir şey gelen varmı?
Evet bende öyle düşünüyorum canimmEvden çıkıp başka kedilerle ilişki kurmuyorsa ve çiğ et vermiyorsanız birşey olmaz inşallah benim de 2 tane kedim var
Allahin izniyle birsey olmaz kuzumKızlar benim bu gece çok fena kanamam oldubir ped dolduracak kadar aktif kırmızı kanamam oldu. Hemen acile gittik. Bebeği ve kalp atışını duyduk ama doktor düşük riskin yüksek dedi. Çok moralim bozuldu çok ağladım sadece progestan 200luk hap verdi kanaman var ağızdan al dedi başka birşey vermedi ama ben proluton Depot alıp özel bı hastanede kalçadan vurdurdum. Ayrıca göbekten de prolutex vurdurdum. Çok korkuyorum kızlar başına böyle bir şey gelen varmı?
Teşekkür ederiz kuzum senin de anneler günün kutlu olsunGüzel anneler gununuz kutlu olsun
Valla bende de ara ara adet ağrısı dışında birsey yok gogsum bazen sizliyor bazen normalBen 5+6 hiç belirti yok keseyide görmedik daha sizce normal midir göğüs hassasimde azaldı
Sağol canimmmTeşekkür ederiz kuzum senin de anneler günün kutlu olsun
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum canim hiç kalkmıyorum lavabo dışında ama bir türlü uykuya gecemiyorum vücudumun titremesine engel olamıyorum. Allahimm çoook zormuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım benim asla ayağa kalkma, kanaman fazlaymış ben böyle iki bebeğimi kaybettim , kalçadan pruloton veriyorlar ondan vurdur, oral progesteron al, ve alttan muayene ettirme ve wc dışında kalkma , benim doktorum çok rahattı bişeycikler olmaz olmaz dedii inanma çok geçmil olsun gönlünğ ferah tut önlemini al hiç bişey olmaz inşallah
İnşallah canım inşallahAllahin izniyle birsey olmaz kuzumdinlen bol bol
Şiddetli ağrınız yoksa korkmayın Allah ın izniyle bir şey olmaz. Ben 3 kere düşük yaptım ağrısı berbattır anlarsınız yani o agrıyı. Agrınız Yoksa hiç korkmayın bebegınız sizinleBen de öyle yapmaya çalışıyorum canim hiç kalkmıyorum lavabo dışında ama bir türlü uykuya gecemiyorum vücudumun titremesine engel olamıyorum. Allahimm çoook zormuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahçok teşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?