• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ya benim göğüs dışında bir belirtim yok arada saniyelik bir ağrı oluyor gecede bacak ağrısı keseyi gorseydim içim rahat edecekti içim hiç rahat degil
Bende gogus belirtisi de yok kuzum, ama doktorum pozitiften sonra kucagina alma orani %85lerde dedi, icini ferah tut kotu dusunmeee 🌸

Aynen benimde memelerde hassasiyet var arada bir adet ağrısı gibi oluyor seviniyorum bebeğim belli ediyor kendini DİE ama çok nadir oluyor dediğin gibi bi keseyi görseydim rahatlayacağım bende..herhalde kalp atışını duyana kadar tam sevinemeyecegim
Tam olarak öyle kalbe kadar rahat etmeyecegim ayin 23unde ikisini de görmek nasip olacak insallah

Bende gogus belirtisi de yok kuzum, ama doktorum pozitiften sonra kucagina alma orani %85lerde dedi, icini ferah tut kotu dusunmeee 🌸
Ay şeytan mı durtuyor ne bileyim kan vereyim diyorum bu sefer de kafa karıştırma damla otur gününü bekle diye kendi içimde savaş veriyorum 😅

Ay ikiz olsun çok istiyorum ama çok da korkuyorum benim ikiz şeyim yok degerim çok yükseliş yapmadı 2 kat arttı yani ama keşke olsunnn ayın 23unde ak kara belli olacqk😅😅😅😅
Bendede 2 kese gözüktü biri kayboldu tek bebişim benimle çok şükür rabbim bağışlasın cumlemizin yavrusunu ☺️

Kizlar tansiyon düşüklüğü yaşıyor musunuz bir kaç gündür tansiyonum 9 7. 8 7 olarak olcuyorum

Back