• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Senin nasıldı değerin canım
Benim 8. Gün 65 10. Gün 131 çıkmıştı. Doktorum bu hafta ikinci bir keseden şüphelenince tekrardan test yaptırdım çünkü çoğul gebeliklerin bu haftasında en az 30000 olması gerekli yazıyordu benim 2900 çıktı. Ama doktorum her çoğul gebeliğin betadan anlaşılamıycağını söyledi

Benim 8. Gün 65 10. Gün 131 çıkmıştı. Doktorum bu hafta ikinci bir keseden şüphelenince tekrardan test yaptırdım çünkü çoğul gebeliklerin bu haftasında en az 30000 olması gerekli yazıyordu benim 2900 çıktı. Ama doktorum her çoğul gebeliğin betadan anlaşılamıycağını söyledi
Evet beta çoğul gebelikleri belirlemedigini soyledi doktorum benimde çift transferim oldu ikisi mi biri mi tuttu çok merak ediyorum

Ya bir şey soracağım benim dört gün önce kahverengi akıntım oldu doktor kan sulandırıcıları kesti merak ettiğim bir şey var eğer ben de kan pıhtılaşması varsa ve bu ilaçları bıraktığım için bebeğe zararı olmaz mı

Back