2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar hepinizi tebrik ederim, sıkıntı yaşayanlara da ferahlıklar dilerim.
Naçizane tecrübelerimi paylaşayım. 4. Tüp bebekle oğlumu kucağıma aldım, yaşım biraz fazla olduğu için gecikmeden 2.çocuk yapalım dedik transferim oldu, şimdilik elhamdülillah her şey yolunda ama henüz bebek görünmedi küçük olduğu için..
demek istediklerim bhcg değerlerine takılmayın, artışları hakkında doktorunuza güvenin.
Asla tamam oldu bu iş demeyin ama negatif de olmayın, ne yazık ki bizim hamileliklerimiz böyle normal hamileler gibi olmuyor, 12 hafta risk yüksek.
Geçmişte 9. Haftada ikizlerimin kalbi durmuştu o yüzden oğlumun hamileliğinde 21. Haftaya kadar ne kimseye söyleyebildim, ne tamam oldu diyebildim..
herkesin belirtileri farklı, o yüzden başkasının belirtilerinden ya da endişesinden etkilenmeyin.
Bol bol güzel hayaller kurun, hatta detaylı hayaller:) bebeğinizin kıyafetlerinden, götüreceğiniz parka, ailenize haber vermenizden, yapacagınız partilere kadar hayal edin, inanın o hayaller sizi stresten uzaklaştıracak.
Stresten uzak dururken sürecimizin farklı olduğunu ve her şeyin olabileceğini de unutmayalım. Allah cümle isteyenlerle bizlere de uğraştırmadan, sağlıkla kavuştursun

Ne güzel duygularini kelimelere dokebilmissin Allah razı olsun insan tecrübesiz olduğu her konu da bir ipin ucundan tutmaya çalışıyor bir şekilde rabbim hepimiz sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin rabbim

Kızlar dün geceden beri açık pembe ama yoğun kanamam var korkuyorum
Benim de iki kere oldu ama kırmızı az miktarda. Ultrasonda bişey görünmedi kan sulandırıcıyı kestik ama tedirgin olup çok okuyup araştırdım böyle olup kanama alanı oluşmuş olsa bile sağlıklı gebelik ve doğum yapan çok kadın var çevremdede varmış ben paylaşınca haberdar oldum normal bir durum normal gebelikte de olan bişey tüp bebekte daha fazla oluyormuş bol istirahat ve bol su dediler . Korkup stres yapma bende çok üzülmüştüm hala da risk geçmiş değil benim için ama geçecek inşallah alacak nefesi varsa ne olursa olsun gelecek yoksa da ne yaparsak tutamayız rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah

Canım geldik şimdi. İkisinin de kalp atışını duyduk çok şükür. Üçüncü kese de büyümüş yüksek ihtimalle bu da gelişecek dedi. Ama üçüncüyü sonlandırmamız lazım, diğer bebeklerin gelişimine engel olur 600 gram doğarlar dedi. Özürlü olabilirler dedi.
Perinatolojiye yönlendircem seni dedi. Pruluton depot iğne yaptılar. Progestan dex’i günde 2 kereye çıkardı. Full yatış dedi.

Teşekkür ederim canım. Ben kan sulandırıcıyı bırakmıştım zaten. Neden olduğunu anlayamadık. Bebeklerin ikisi iyi şimdilik çok şükür

Ah canimmm rabbim bir tane dilerken 3 tane nasip etmis vücudunu en iyi doktor bilir böyle nasipse hayirliysa oyle olsun. İkiz gebelik çok daha zor dinlen bolca rabbim sağlıkla doğduğu günleri de gostersin jnsallah

Diğer bebeği nası dusurceklee ikisine dokunmadan kii bilim ne tuhaf sey

Ah canimmm rabbim bir tane dilerken 3 tane nasip etmis vücudunu en iyi doktor bilir böyle nasipse hayirliysa oyle olsun. İkiz gebelik çok daha zor dinlen bolca rabbim sağlıkla doğduğu günleri de gostersin jnsallah
İnşaAllah kuzum cümlemize İnşaAllah. Allah razı olsun. Hamd olsun ama işte şimdiden sorunlu ilerliyoruz. Kanama oldukça korkuyorum

Bilmiyorum canım ya üzülüyorum ama nasip
Tabiki üzülmen çok normal ama canım 2 tanesi sıkıntıya girmesindense yapacak birseh yok ilerde pişmanlık duymaktansa şimdi böyle olması daha hayirlidir emin ol. Kanama olabilir normal hamile kalanlar bile yaşıyor bu sıkıntıyı geçip gidecek jnsallah üzüp vücudunu strese sokma iyice

İnşaAllah kuzum yaa sen iyi ki varsın. Herkese destek olmaya çalışıyorsun. İkisi sağlıklı olsun zaten hamd olsun ama işte şu sonlandırma meselesi korkutuyor.. İnşaAllah diğer bebeklerime zarar gelmez

Sizde iyiki varsınız bu süreci sizle çok güzel atlattim elhamdülillah korkma kuzum doktor riske atar ni hiç vardır bildiği bir yöntem daha önce kaç kere yaptılar bakalım bu süreci en kısa sürede en az hasarla atlat insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…