• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar selam. Bu gün ikinci kan testini yaptırdım 657 çıktı. bu gün transferden sonra 13.gün. değer iyi dedi doktor. cuma keseyi görmeye gideceğiz ancak boş görme olasılığımız var mı acaba? bu biraz korkutuyor beni.
Değeriniz iyi çıkmış bence. Bende cuma günü gideceğim kese için muayene olmaya her ihtimali düşünüyorum sonuçta riskli bir süreç. Mümkün olduğu kdr pozitif düşününn😇

damlakcbs damlakcbs canım sen tiroid için hala ilaç kullanıyor musun? Yoksa bıraktın mı? Bir daha ölçtürdün mü? Benim annem, ablam, teyzem hepsinde tiroid var. Geçen gittiğimde ölçtürdüm. Referans değerlerinin altında çıkmış ama kafama takılıyor

damlakcbs damlakcbs canım sen tiroid için hala ilaç kullanıyor musun? Yoksa bıraktın mı? Bir daha ölçtürdün mü? Benim annem, ablam, teyzem hepsinde tiroid var. Geçen gittiğimde ölçtürdüm. Referans değerlerinin altında çıkmış ama kafama takılıyor
Sonuçlarım böyle çıkmış anlayan biri var mı?

Eklentiler

• IMG_9661.png
    IMG_9661.png
    53,3 KB · Görüntüleme: 63
Transfer gününden önce bakıldı canım 2ye düşmüştü ama doktorum yine de kullanmami söyledi ilaçla düşmüş olduğunu düşünerek. Benimki de altindaydi qma kullandım en küçük dozunu 25 mg olarak hala da devam ediyorum

Transfer gününden önce bakıldı canım 2ye düşmüştü ama doktorum yine de kullanmami söyledi ilaçla düşmüş olduğunu düşünerek. Benimki de altindaydi qma kullandım en küçük dozunu 25 mg olarak hala da devam ediyorum
Bende doktora göstereceğim

Canım hayırlı olsun. Ben ilk gittiğimde tek kese gördü. Sonra kalp atışı için gittim iki kese gördü. Kalp atışı duyamadık. Tekrar kalp atışı için gittik. Üçüncü kese göründü. Birinin kalp atışını duyduk. Birinin birkaç güne oluşur dedi. Bir kese de boş görünüyordu. 15 mayısta tekrar kontrolüm var o zaman üç bebeği de görebiliriz belki dedi. Ya tek gebelik olur ya üçüz dedi. Benim de 2 adet 5. Gün embriyosu koyulmuştu. Biri bölünüp tek yumurta ikizi olmuş.
Canım üçüz olmasının herhangi bir belirtisini yaşıyor musun? Senin beta hcg kaç çıkmıştı

Sonuçlarım böyle çıkmış anlayan biri var mı?
Tsh değerim 3 çıkmıştı.. Ki bu değer Referans aralığında olmasına rağmen doktorumun dediğine göre hamileliğin ilk 3 ayında tshın 2.5 altında olması istendiği için 25 mglık ilaç kullanıyorum..( tüp bebek tedavisi gördüm, 5. Haftamdayım )
Sizin tsh 2.5 altında görünüyor. Sanıyorum ki ilaç kullanmanıza gerek yok..

transfer sonrası 6. Gün 166 çıktı 8. Gün 522 çıktı. Yok canım neredeyse hiç belirtim yok diyebilirim. Yeni yeni göğüs ağrısı yaşıyorum o da çok değil. Sen ne durumdasın ?
Sende 2 katından fazla artış olmuş gerçekten. Benim artışlarım iki katı hiç geçmedi. Benim 3 haftadır çok ciddi göğüs ağrım var onun dışında çok nadiren kasık ve bel ağrısı hissediyorum

Back