Maşallah hayırla duyarız kalbini bebeklerimizin inşallahKızlar benimde sonucum geldi 663 olmuş 15 gin sonra kalp ve kese için cagirdilar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah hayırla duyarız kalbini bebeklerimizin inşallahKızlar benimde sonucum geldi 663 olmuş 15 gin sonra kalp ve kese için cagirdilar
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahKan sonucum cikti. 320 cikti 11. Gun bu gun. Ancak pembe akintim geldi az once azicik. Rapor verdi doktor 2 gun carsamba gunki degere gore devam edicem.
Masallah canım çok guzelKan sonucum cikti. 320 cikti 11. Gun bu gun. Ancak pembe akintim geldi az once azicik. Rapor verdi doktor 2 gun carsamba gunki degere gore devam edicem.
İnşallah da sanmıyorumVAlla bole takarsak tobe gecmez bence kalpten sonra rahatlariz insallah
İnşallah canimmmMaşallah hayırla duyarız kalbini bebeklerimizin inşallah
Sızı de dırek kalbe cagırmıslarKızlar benimde sonucum geldi 663 olmuş 15 gin sonra kalp ve kese için cagirdilar
Kalpten sonra beni ayda bir çağırıyor doktor şimdi de acaba o arada bişey mi olur endişesi var ama tabi kalp atışını duyunca baya rahatladım. Arada geliyor bu endişelerVAlla bole takarsak tobe gecmez bence kalpten sonra rahatlariz insallah
Evet hem iyi hem kötü oldu o zamana kadar nasıl sabretvem bilmiyorumSızı de dırek kalbe cagırmıslar
Kalpten sonra beni ayda bir çağırıyor doktor şimdi de acaba o arada bişey mi olur endişesi var ama tabi kalp atışını duyunca baya rahatladım. Arada geliyor bu endişeler
Masallah canım çok guzel
Insallah saglikla ilerlesin. Progestan igneyi her gun vurulacagim. Gunasiriydi. Pembe akintim gelince cok modumHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Evet rahatlıyor insan ama yine endişeler devam ediyor canım. Belki 3 ay geçince rahatlarım3 aydan sonra artik bizde normal gebe statusune erisiyomuşuz insallah. Dusuk riski falan kalkiyor ya ortadan. Ben keseyi göreyim de önce bakalım sonra ne hissederim rahatlarmiyim bilemedim. Cuma kese icin cagirdi kalpe ne zaman cagirir o halde. Sizce
Evet rahatlıyor insan ama yine endişeler devam ediyor canım. Belki 3 ay geçince rahatlarım
Canım ben süpürge yapmıyorum. Robot süpürgem var ama diğer işleri yapıyorum. Çamaşır bulaşık makinesi boşaltıyorum, dolduruyorum. Yemek yapıyorum normal hayatıma döndümInsallah canim.peki rutinine döndün mü yemek, egilip kalmak, ev isi vs ? Ben camasir bulasik ara ara yapiyorum ama yükün cogu esimde ev isi hic yapmadim henüz ama egilip kalkiyorum tabi hunharca degil dilkat ederek bisey duserse egilip aliyorum anlaminda yani. Işe gidp geliyorum bide ama arabayla tabi
Kotu deıl, güzel seyler dusun güzel olsun, kese bostu doluydu stresı yasamıcaz.. Guzel bır dızıye basla, kıtap oku, zaman nasıl gecer anlamazsın bıle istersen dızı onerebılırımEvet hem iyi hem kötü oldu o zamana kadar nasıl sabretvem bilmiyorum
Canım ben süpürge yapmıyorum. Robot süpürgem var ama diğer işleri yapıyorum. Çamaşır bulaşık makinesi boşaltıyorum, dolduruyorum. Yemek yapıyorum normal hayatıma döndüm
Evet öyle tabiki çok sevinirim canim örgü yapıyorum sürekli kafam oyalaniyor bir şekilde artıkKotu deıl, güzel seyler dusun güzel olsun, kese bostu doluydu stresı yasamıcaz.. Guzel bır dızıye basla, kıtap oku, zaman nasıl gecer anlamazsın bıle istersen dızı onerebılırım
Evet ben aynen devam ediyorum ilaclaraKızlar benim de 13 gün değerim 712.5 doktor iki hafta sonra gitmemi söyledi ve ilaçlara aynen devam et dedi sadece günde bi tane coraspin alıyordum onu kesti, siz ilaçlara aynen devam mı ediyorsunuz?
Evet canım bide hiç bir şey yapmayınca hasta gibiydim. Dışarı falan çıkmayınca da öyle oluyor canım.Evet zaten ne kadar sure daha bole olacak ki, diger turlu cok pimpirikli olmaya basliyor insan
Evet canım bide hiç bir şey yapmayınca hasta gibiydim. Dışarı falan çıkmayınca da öyle oluyor canım.