• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

beni de hemşirem korkuttu ya. idrar testini attım. pozitif görünüyor ama ilaçlardan böyle çıkmış olabilir tüp bebekte olan şeyler o yüzden en iyisi bu gün kan ver dedi. iş çıkışı vericem bakalım. sinir oldum durduk yere. 15 gün geçmiş çatlatma iğnesinden bu kadar net çıkar mı? ayrıca idrarda bu kadar net çıksa kanda yanıltmaz mı bu hormonlar anlamadım. durduk yere sinirim zıpladı :KK70:
Catlatma iğnesi 10. Gunden sonra etkisini kaybeder belki sonradan üzülmeyin diye başta sert yaklasmistir kan sonucunu bekliyoruz merakla

Kızlar merhaba, ben yarın 8 haftalık olacağım. Merak ettiğim şey ikili test hakkında. İkili testte kötü çıksa da bazen yanılma payı oluyor diyorlar. Hatta baya bi duydum kötü sonuçlar alıp sağlıklı bebeklerine kavuşan. Allah korusun bebek hasta ve down sendromlu olsada bebeği aldırmayı düşünmüyoruz. O yüzden ikili test yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım. Fetal dna da çok pahalı. O yüzden onu da düşünmüyorum. Normalde kötü çıksa bi tedavi benzeri bir şey uygulanıyor mu?
Fetal DNA önerdi bugun biri bana onun ücreti ne kadar mıs

Catlatma iğnesi 10. Gunden sonra etkisini kaybeder belki sonradan üzülmeyin diye başta sert yaklasmistir kan sonucunu bekliyoruz merakla
bu gün vereceğim tabiki verir vermez yazacağım. her ihtimali söylüyordur belki bilemiyorum. her şeyi buraya yazdığım gibi kan sonuçlarını da yazacağım :D bu günleri çoook bekledim inşallah kalp atışını ve cinsiyetini de paylaşacağım..

Back