- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Hemşirede düşük dedi çarşamba tekrar kan ver takip edelim dedi.Düşük riski var dikkat edin dediSanki biraz düşük gibi ama geç tutunmuş olabilir kontrolüne baktırın devamında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemşirede düşük dedi çarşamba tekrar kan ver takip edelim dedi.Düşük riski var dikkat edin dediSanki biraz düşük gibi ama geç tutunmuş olabilir kontrolüne baktırın devamında
Kontrol kanı nasıl oluyor doktor mu söylüyor. Benden sadece ilk sonuö hariç 1 kere kan istediler şimdiye kadar. Demek ki bugün arayınca mı söyleyecekler acabaBenimde bugün 14.günüm bugün kese için randevu verecekler kontrol kan sonucum 2728 çıkmış. Hemşirem bu hiçi randevu veririz demişti
Tutunur inşallah, güzel beslenin bol su için. Moralinizi yüksek tutunHemşirede düşük dedi çarşamba tekrar kan ver takip edelim dedi.Düşük riski var dikkat edin dedi
Ben 12.gün baktırdım birde 14.gün istediler bu 14.günüm kontrol dediğim oKontrol kanı nasıl oluyor doktor mu söylüyor. Benden sadece ilk sonuö hariç 1 kere kan istediler şimdiye kadar. Demek ki bugün arayınca mı söyleyecekler acaba
Kendinizi yormayın üzmeyin güzel sağlıklı beslenin hayırlısı deyin benceHemşirede düşük dedi çarşamba tekrar kan ver takip edelim dedi.Düşük riski var dikkat edin dedi
Canım çok çok geçmiş olsun önemli birsey değildir inşallah kaçıncı gün embriyosuyduKızlar bugün bütün gün vücudumun heryeri ağrıyordu,şimdi hastanenin acilinden çıktım normalde sabah kan tahlili günümdü bir saat önce yoğun bir kanama oldu (pembe)ama çok yoğundugörünce hıçkırıklara boğuldum resmen, hemen acile gittik ama doktor hiçbişey yapmadı beta bakalım sabahı bekleyin dediNapıcam ben şimdi,3 gündür idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor sadece bugün yaptığım test dünküne göre silik çıktı o beni şüphelendirdi zaten
Bende kan verdim geldim öğleden sonra arayacaklqr günüm netlesicek masallah çok fuzel artışın olmuşAyy beni de bugün arayacaklar telefonun başında bekliyorum resmennn
Sızın 5.gun embrıyosuydı deıl mıBenimde bugün 14.günüm bugün kese için randevu verecekler kontrol kan sonucum 2728 çıkmış. Hemşirem bu hiçi randevu veririz demişti
Benim 4.gün embriyosu tek bebek ama değer düşük dediDün gece o kadar korktum ki elim ayağım titredi Allah’tan kırmızıya dönmedi.Hemşire pembe de olsan kanama bizi korkutur diyor şimdi çarşambaya kadar nasıl bekliycem bilmiyorumCanım çok çok geçmiş olsun önemli birsey değildir inşallah kaçıncı gün embriyosuydu
Evet 5.gün embriyosuSızın 5.gun embrıyosuydı deıl mı
Tebrik ederim canımKızlar ilk kusma vakamı yaşadım minnacık buna bile seviniyoruz
Benim herhalde hamileliğim kusmadan geçecek galiba yarın 8. Haftaya giriyoruz midem bulanıyor ama daha kusmadımKızlar ilk kusma vakamı yaşadım minnacık buna bile seviniyoruz
Benimde sürekli bulantı vardı ilk defa kustum o da kusma sayılmaz ama aşırı rahatladı midem psikolojik mi bunlar acabaBenim herhalde hamileliğim kusmadan geçecek galiba yarın 8. Haftaya giriyoruz midem bulanıyor ama daha kusmadım
Ahahahahha darısı başınaTebrik ederim canım
Canım inşallah hiç bişey olmaz, bol dua et. Bebeğin iyiymiş.Bugün az miktarda yine kanamam oldu ishal midem bulantısı baş dönmesi soğuk ter boşalmasıyla birlikte. Doktor baktı bebek iyi kalp atışı da iyi kanama alanı yok nerden geldiğini bilmiyoruz tetikte olucaz dedi . Şuan serum takılı bebeğin iyi olduğuna seviniyorum ama her an bişey olacak korkusu var
Ben iyiyim böyle kuzum yaAhahahahha darısı başına