Bilmiyorum ki tam kan testi baktırırim biraz zaman geçince ihtiyacım varsa tabiki kullanırım canımKullanmayacak mısınız vitamin hıc?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki tam kan testi baktırırim biraz zaman geçince ihtiyacım varsa tabiki kullanırım canımKullanmayacak mısınız vitamin hıc?
Tamma o zaman aklınızda bulunsun, bulantınız olmaması ıcınBilmiyorum ki tam kan testi baktırırim biraz zaman geçince ihtiyacım varsa tabiki kullanırım canım
Çok teşekkür ederim aklımda mutlaka kalbini bı duyayim hayırlısıyla da sonrası ilk iş tam test vermekTamma o zaman aklınızda bulunsun, bulantınız olmaması ıcın
Evett kız cocugunu çok istediğimiz için erkek olucak gibi bir his var içimdeAyy ne tatlış olmus, ellerinize sağlık erkek mı hıssediyoz acaba
Ben bazı doktorlari anlamıyorum. Emin olmadan insanin piskolojisini bozmaktan başka hiçbir iş yapmiyorlar kalp atışı için erken olabilir canım kaç haftaliktjn 9 hafta da duyan bile vardı etrafımdaKızlar geçen hafta perşembe doktora gittiğimde kese boş kürtaj demişti hatırlayan vardır yazmıştım.
Bugün başka bir doktora gittim bebeği gördük fakat kalp atışlarını duyamadık. 1 hafta sonrası yine çağırdı.
Ne kadar zor pozitif aldım bi oh diyemedim bir hafta da neler yaşadım ..inşallah sonu güzel olur
Ben de erkek hıssettım sızın bebegıEvett kız cocugunu çok istediğimiz için erkek olucak gibi bir his var içimde
Ben kendiminkine bişey hissetmiyorum ama damlakcbs nın kesin erkekBen de erkek hıssettım sızın bebegı
Canım sana yazdım mı bilmiyorum. Aynı şeyleri yaşıyorum seninle. Mart ayı topiğinde açıkça yazdım her şeyi. Okuyabilirsin. İnşallah güzel haberler aldığımız bir hafta olurKızlar geçen hafta perşembe doktora gittiğimde kese boş kürtaj demişti hatırlayan vardır yazmıştım.
Bugün başka bir doktora gittim bebeği gördük fakat kalp atışlarını duyamadık. 1 hafta sonrası yine çağırdı.
Ne kadar zor pozitif aldım bi oh diyemedim bir hafta da neler yaşadım ..inşallah sonu güzel olur
Verdiğim emeği görüp buna rağmen kesin konuşup kürtaj için randevuya yolladı. Boşta olabilir fakat insan öncelikle emin olmalı biz neler çekiyoruz ne zorluklarla bu tedavileri yapıyoruz. Eğer onu dinlesem çoktan kürtaj olmuştumBen bazı doktorlari anlamıyorum. Emin olmadan insanin piskolojisini bozmaktan başka hiçbir iş yapmiyorlar kalp atışı için erken olabilir canım kaç haftaliktjn 9 hafta da duyan bile vardı etrafımda
Sağlıklı olsun daaa hiç farketmezBen de erkek hıssettım sızın bebegı
Niye öyle hissettin sağlıklı olsun da rabbim ikisini de tattirsinrüyamda kiz çocuğu gördüm ama erkek gibiiBen kendiminkine bişey hissetmiyorum ama damlakcbs nın kesin erkek
Yok yazmadın ama bakıyorum şimdi o topige.Canım sana yazdım mı bilmiyorum. Aynı şeyleri yaşıyorum seninle. Mart ayı topiğinde açıkça yazdım her şeyi. Okuyabilirsin. İnşallah güzel haberler aldığımız bir hafta olur
Onlar için ne hisseetigimuzin önemi yok çünkü yüzlerce hastadan biriyiz sadece acele etmeyin bir iki hafta daha bekleyin bence sonu güzel olsun insalah dulaarim sizinleVerdiğim emeği görüp buna rağmen kesin konuşup kürtaj için randevuya yolladı. Boşta olabilir fakat insan öncelikle emin olmalı biz neler çekiyoruz ne zorluklarla bu tedavileri yapıyoruz. Eğer onu dinlesem çoktan kürtaj olmuştum
Bugün kesede bebeği gördük diyorum kesin demi doktor diyor kesede başka ne olabilir
Ne biliyim kafam durdu artık günlerdir yaşadıgım stresi ben bilirim.
Bugün 7+0
Senınkı dr kız canım cınsıyetler bellı olunca hedıyemı ısterım ona goreBen kendiminkine bişey hissetmiyorum ama damlakcbs nın kesin erkek
Allahım mucızesını yasatsın size ınsallah, sızı o kadar ıyı anlıyorum kı..Verdiğim emeği görüp buna rağmen kesin konuşup kürtaj için randevuya yolladı. Boşta olabilir fakat insan öncelikle emin olmalı biz neler çekiyoruz ne zorluklarla bu tedavileri yapıyoruz. Eğer onu dinlesem çoktan kürtaj olmuştum
Bugün kesede bebeği gördük diyorum kesin demi doktor diyor kesede başka ne olabilir
Ne biliyim kafam durdu artık günlerdir yaşadıgım stresi ben bilirim.
Bugün 7+0
canın sagolsun bende hepimizin erkek olacakmis gibiSenınkı dr kız canım cınsıyetler bellı olunca hedıyemı ısterım ona gore
Bana da herkes erkek dedı, bıtane kız dıyen cıkmadı şuana kadar, erkek annesı tipi varmıs bendecanın sagolsun bende hepimizin erkek olacakmis gibi
o nasıl oluyormus ayBana da herkes erkek dedı, bıtane kız dıyen cıkmadı şuana kadar, erkek annesı tipi varmıs bende