• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar geçen hafta perşembe doktora gittiğimde kese boş kürtaj demişti hatırlayan vardır yazmıştım.
Bugün başka bir doktora gittim bebeği gördük fakat kalp atışlarını duyamadık. 1 hafta sonrası yine çağırdı.
Ne kadar zor pozitif aldım bi oh diyemedim bir hafta da neler yaşadım ..inşallah sonu güzel olur 🤲
Ben bazı doktorlari anlamıyorum. Emin olmadan insanin piskolojisini bozmaktan başka hiçbir iş yapmiyorlar kalp atışı için erken olabilir canım kaç haftaliktjn 9 hafta da duyan bile vardı etrafımda

Kızlar geçen hafta perşembe doktora gittiğimde kese boş kürtaj demişti hatırlayan vardır yazmıştım.
Bugün başka bir doktora gittim bebeği gördük fakat kalp atışlarını duyamadık. 1 hafta sonrası yine çağırdı.
Ne kadar zor pozitif aldım bi oh diyemedim bir hafta da neler yaşadım ..inşallah sonu güzel olur 🤲
Canım sana yazdım mı bilmiyorum. Aynı şeyleri yaşıyorum seninle. Mart ayı topiğinde açıkça yazdım her şeyi. Okuyabilirsin. İnşallah güzel haberler aldığımız bir hafta olur 🙏

Ben bazı doktorlari anlamıyorum. Emin olmadan insanin piskolojisini bozmaktan başka hiçbir iş yapmiyorlar kalp atışı için erken olabilir canım kaç haftaliktjn 9 hafta da duyan bile vardı etrafımda
Verdiğim emeği görüp buna rağmen kesin konuşup kürtaj için randevuya yolladı. Boşta olabilir fakat insan öncelikle emin olmalı biz neler çekiyoruz ne zorluklarla bu tedavileri yapıyoruz. Eğer onu dinlesem çoktan kürtaj olmuştum
Bugün kesede bebeği gördük diyorum kesin demi doktor diyor kesede başka ne olabilir ☺️
Ne biliyim kafam durdu artık günlerdir yaşadıgım stresi ben bilirim.
Bugün 7+0

Verdiğim emeği görüp buna rağmen kesin konuşup kürtaj için randevuya yolladı. Boşta olabilir fakat insan öncelikle emin olmalı biz neler çekiyoruz ne zorluklarla bu tedavileri yapıyoruz. Eğer onu dinlesem çoktan kürtaj olmuştum
Bugün kesede bebeği gördük diyorum kesin demi doktor diyor kesede başka ne olabilir ☺️
Bugün 7+0
Onlar için ne hisseetigimuzin önemi yok çünkü yüzlerce hastadan biriyiz sadece acele etmeyin bir iki hafta daha bekleyin bence sonu güzel olsun insalah dulaarim sizinle🌻

Bugün 7+0
Allahım mucızesını yasatsın size ınsallah, sızı o kadar ıyı anlıyorum kı.. 😥

Bu sagda hissediyosan erkek soldaysa kız muhabbeti doğruysa kız olur😅çünkü 3 gündür sol bacagim cekiyor oram sizim sizim

Back