2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde bugün 14.günüm bugün kese için randevu verecekler kontrol kan sonucum 2728 çıkmış. Hemşirem bu hiçi randevu veririz demişti
Kontrol kanı nasıl oluyor doktor mu söylüyor. Benden sadece ilk sonuö hariç 1 kere kan istediler şimdiye kadar. Demek ki bugün arayınca mı söyleyecekler acaba

Canım çok çok geçmiş olsun önemli birsey değildir inşallah kaçıncı gün embriyosuydu

Canım çok çok geçmiş olsun önemli birsey değildir inşallah kaçıncı gün embriyosuydu
Benim 4.gün embriyosu tek bebek ama değer düşük dediDün gece o kadar korktum ki elim ayağım titredi Allah’tan kırmızıya dönmedi.Hemşire pembe de olsan kanama bizi korkutur diyor şimdi çarşambaya kadar nasıl bekliycem bilmiyorum

Bugün az miktarda yine kanamam oldu ishal midem bulantısı baş dönmesi soğuk ter boşalmasıyla birlikte. Doktor baktı bebek iyi kalp atışı da iyi kanama alanı yok nerden geldiğini bilmiyoruz tetikte olucaz dedi . Şuan serum takılı bebeğin iyi olduğuna seviniyorum ama her an bişey olacak korkusu var

Canım inşallah hiç bişey olmaz, bol dua et. Bebeğin iyiymiş.

Kızlar merhaba, ben yarın 8 haftalık olacağım. Merak ettiğim şey ikili test hakkında. İkili testte kötü çıksa da bazen yanılma payı oluyor diyorlar. Hatta baya bi duydum kötü sonuçlar alıp sağlıklı bebeklerine kavuşan. Allah korusun bebek hasta ve down sendromlu olsada bebeği aldırmayı düşünmüyoruz. O yüzden ikili test yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım. Fetal dna da çok pahalı. O yüzden onu da düşünmüyorum. Normalde kötü çıksa bi tedavi benzeri bir şey uygulanıyor mu?

beni de hemşirem korkuttu ya. idrar testini attım. pozitif görünüyor ama ilaçlardan böyle çıkmış olabilir tüp bebekte olan şeyler o yüzden en iyisi bu gün kan ver dedi. iş çıkışı vericem bakalım. sinir oldum durduk yere. 15 gün geçmiş çatlatma iğnesinden bu kadar net çıkar mı? ayrıca idrarda bu kadar net çıksa kanda yanıltmaz mı bu hormonlar anlamadım. durduk yere sinirim zıpladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…