- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 73
- 31
İnşallah canım benim sizlerin gebeliğini de hayırlı sonuçlandırıp evlatlarınızı kucağınıza almanızı nasip etsinÇok çok sevindim canimm vakti saati var herseyin rabbim daha fazla aratmdan nasip etsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim sizlerin gebeliğini de hayırlı sonuçlandırıp evlatlarınızı kucağınıza almanızı nasip etsinÇok çok sevindim canimm vakti saati var herseyin rabbim daha fazla aratmdan nasip etsin insallah
Amin canım aminnnnİnşallah canım benim sizlerin gebeliğini de hayırlı sonuçlandırıp evlatlarınızı kucağınıza almanızı nasip etsin
Merhaba bende 24 nisan transferim 5.gün embriyosu. Ben dayanamayıp 8.gün vermiştim çıkmıştıMerhaba hanımlar benimde 29 nisanda 5. Gün embriyo transferim yapıldı yarın transfer gününü sayarsak 10. Gün acaba kan versem mi heyecanlıyım normalde test günüm perşembe
İnşallah ordanda çok güzel haberlerle gelirsin15 gün soonra çağırdı, kalp atışına
Bende yarın kontrol kan verip kese için gün alacağımYarın bende kese için gün alacam çok heyecanliyim değerim güzel artmistir insallah
Evet progestan proluton kadar etkılı deıl, ben suan proluton haftada bır yaptırıyorum,tranafer gunumden ıtıbaren yaptırıyorum, yarın 3.yu yaptırcam ınsllah..Evet yarın yaptıracağım teşekkür ederim progestanı da vurdurmaya devam edecek miyim
Insallahh canımsımdı bu 15 gun nasıl gececek dıyorumİnşallah ordanda çok güzel haberlerle gelirsin
Siz iyi bulmuşsunüz , ben alalı baya oldu en az 4 ay öyle duruyordu.Ne zaman piyasaya geleceği belli değil felan demişlerdi ama belki de gelmiştir artık umarım zorlanmadan buluruzOncekı gebelıgımde o bende kasıntı yapmstı, kasıntı olunca agızdan almıstım, o da uyku yapmıstı, buluruz yaa bı sekılde, on sıparıs falan yaparız, kalp atısı duymaya gıdersem 4 5 kutu stok yaparım, hastanenın karsısındakı eczanelerde oluyor
4 ay once demıslerse bence gelmıstır, 24 gun once rahatlıkla bulduk, ınsallah buluruz bundan sonra da yeter kı bebıse yarasın, ne yapar eder buldururum napıyımSiz iyi bulmuşsunüz , ben alalı baya oldu en az 4 ay öyle duruyordu.Ne zaman piyasaya geleceği belli değil felan demişlerdi ama belki de gelmiştir artık umarım zorlanmadan buluruz
Canım seni ne zaman çağırdı doktor sen de 24 ünde olmuştun dimi bana pazar günü 10 gün sonra gel dediInsallahh canımsımdı bu 15 gun nasıl gececek dıyorum
Bana bugun 15 gun sonra gel dedı, 23 mayıs oluyor, hesaplarıma gore 6+4 oluyor, kalp atısına cagırdı dırek.. Benımkı 3.gun embrıyosuydu bır deCanım seni ne zaman çağırdı doktor sen de 24 ünde olmuştun dimi bana pazar günü 10 gün sonra gel dedi
Benimki 5. Gün embriyosu o gün kaç artı kaç oluom benBana bugun 15 gun sonra gel dedı, 23 mayıs oluyor, hesaplarıma gore 6+4 oluyor, kalp atısına cagırdı dırek.. Benımkı 3.gun embrıyosuydu bır de
O zaman sız 23 mayısta 6+6oluyorsunuzBenimki 5. Gün embriyosu o gün kaç artı kaç oluom ben
Gün gün gebelik uygulamasını indirip takıp edın gununuzuBenimki 5. Gün embriyosu o gün kaç artı kaç oluom ben
17 mayısa çağırdı ama 3+6 mı oluyorum dimi?O zaman sız 23 mayısta 6+6oluyorsunuz
Evet o var bende şuan2+5 imGün gün gebelik uygulamasını indirip takıp edın gununuzu
6+0 oluyor17 mayısa çağırdı ama 3+6 mı oluyorum dimi?
Adet tarıhınızı tranaferden 19 gun onceye gırın 5 nısan olarak gırınEvet o var bende şuan2+5 im
Kız nasıl hesaplanıyor öyle 2 hafta 5 günlük şuan yanlış mı girmişim6+0 oluyor
2 haftalık olur mu hıc,sız benı güldürdünüz, Allah da sızı guldursunKız nasıl hesaplanıyor öyle 2 hafta 5 günlük şuan yanlış mı girmişim