Normal canin Yengem de de bir benzer olmustu haftasına uyumlu gitti sonra kalp atışı varsa korkma virsey olmaz Allahin izniyleKızlar bişey dicem bugün doktora kontrole gittim normalde geçen haftaya göre 7+0 olması gerekirken karından bakılan ultrason ile bugün 6+2 çıktı doktor da vajinadan bakmadığım için böyle çıktı o 3 haftaya normal olması gerektiği gibi çıkar dedi sizce de normal mi bu durum ben korktum acaba gelişmedi mi bebeğim diye bu arada kalp atışını da duyduk
Bence beklemelisin canım en azından pazartesibbir daha gitBugunde kese yok kızlar ben artık iyice ümidimi kaybettim
Ay insallahhhhKuzu doktor yokmuş msj attık ama dönüş yapmadı tekrar kan yoktur sanmıyorum kese için çağıracak sanırım artık
Pazartesi tekrar gideceğim umarım güzel olur her sey değerlerim iki kat artıyor agrım falan yok ama kese de yok dıs gebelikte kese görünüyormu acaba ne bilim yumurtalıkta tüpte falanBence beklemelisin canım en azından pazartesibbir daha git
Canım ben diğer transferimde bırakmıştım ilk sonra yarım yarım içtim şimdi de azalttım zaten bi tiksinti oluyor diğerinde olmuştu şuanda da bırakmaya çalışıorum gündeKızlar aranızda sigara içen var mı transfer sürecinde ne yaptiniz
swn ikinci kez verdin dimi kaç çıkmıştıAy insallahhhh
Kese için daha erken olabilir bilmiyorum benim içimden senin dış gebelik bir durumun olmadigindan yanaPazartesi tekrar gideceğim umarım güzel olur her sey değerlerim iki kat artıyor agrım falan yok ama kese de yok dıs gebelikte kese görünüyormu acaba ne bilim yumurtalıkta tüpte falan
Ben içmedim daha içmek de istemiyorum pek baş agrilariylq başa çıkmaya çalışıyorum evet canim 336 geldi değerimCanım ben diğer transferimde bırakmıştım ilk sonra yarım yarım içtim şimdi de azalttım zaten bi tiksinti oluyor diğerinde olmuştu şuanda da bırakmaya çalışıorum günde
swn ikinci kez verdin dimi kaç çıkmıştı
Seninn ikiz olabilir canımBen içmedim daha içmek de istemiyorum pek baş agrilariylq başa çıkmaya çalışıyorum evet canim 336 geldi değerim
Eşimde öyle diyor kötü bişe olsa bir belirti bişe olurdu diyor ama bilmiyorum içimde ümit kalmadıKese için daha erken olabilir bilmiyorum benim içimden senin dış gebelik bir durumun olmadigindan yana
Keşke ama sanmıyorum normal bir şekilde devam ediyor içime de bir tanesi tutundu o da erkekmis hissi var ama hayırlısı rabbim sağlıkla sihat versin Dr hiic farketmezSeni
Seninn ikiz olabilir canım
Doktorla konuştuk embriyo lar kalitesi ortaydı dedi bi de eşimden kaynaklı olarak sperm kalitesi düşüktü dedi. Artık bilmiyorum hayırlısı böyleymişÜzülme desem de imkansız biliyorum rabbim gonlundekini en kısa zamanda nasip etsin
Evet illaki bir belirtisi olurdu 2bin üstünde kese gorunuyor diye biliyorum pazartesi güzel haberle geleceksin inşallah. Çevren jotu etkiledi seni o yüzden öyle dusunuyosunEşimde öyle diyor kötü bişe olsa bir belirti bişe olurdu diyor ama bilmiyorum içimde ümit kalmadı
Yok kuzu diğerinde de oksapar kullandım rapor çıkıyor karnından vuruosunKızlar ben kan sulandirici olarak clexane kullandım 12 gündür devlet karşılamıyor iğne 200 liraydi oksapar muadilmus devlet ödeme yapiyormus doktoruma sorarak ona geçiş yapiyorum ama korktum da bir sorun olur mu
Transferin ne zamandı canımBende keseyi gördüm şükür tek bebişhaftaya bı kontrol daha 5+2 yim sonra kalp atımı inşallah
Nasip işi kuzum. Nice kaliteliler tutmayıp kotu kaliteliler tuttu pes etme sakın bence uzun bir aradan verme ilaçlar vucudunda etkiliyken daha kolay olur bazi işler gibiDoktorla konuştuk embriyo lar kalitesi ortaydı dedi bi de elimden kaynaklı olarak sperm kalitesi düşüktü dedi
Benim ilkinde 10. Gün 295 ti değerim tabi her gebelik farklı ama doktorum ikiz olabilir demişti öyle de olmultu oyüzden dedim tabi belli de olmuyorKeşke ama sanmıyorum normal bir şekilde devam ediyor içime de bir tanesi tutundu o da erkekmis hissi var ama hayırlısı rabbim sağlıkla sihat versin Dr hiic farketmez
Evet bende iğne kullanıyorum değişiklik yapıyoruz bugünden itibaren ama kan sulandirici olduğu için herhalde bir sorun olmazYok kuzu diğerinde de oksapar kullandım rapor çıkıyor karnından vuruosun
Yaaa keşke eşimle çok istiyoruz hatta son dakika çift transfer olunca hastnenin ortasında göbek attı esimBenim ilkinde 10. Gün 295 ti değerim tabi her gebelik farklı ama doktorum ikiz olabilir demişti öyle de olmultu oyüzden dedim tabi belli de olmuyor
İki ayrı doktora gittim ikiside bir bulgu yok kesede yok dedi artık moral falan kalmadı canım bilmiyorumEvet illaki bir belirtisi olurdu 2bin üstünde kese gorunuyor diye biliyorum pazartesi güzel haberle geleceksin inşallah. Çevren jotu etkiledi seni o yüzden öyle dusunuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?