Kan sulandırıcı kullanıyor musun canımGünaydın kızlar sabah uyandığımda kahverengi lekelenme olmuştu doktor olabilir takip edelim dedi. Siz ne yapmıştınız endişelenmeli miyim ilk defa oluyor
Bizimde de paylas insallah tutmusturGünaydın hanımlar tahlil verdim sonucunu bekliyorum kalbim yerinden çıkacak çok heyecanlıyım inşallah tutmuştur
TabiiBizimde de paylas insallah tutmustur
Oldu canimm kırmızıya dönmediği sürece korkma birseh olmaz insallahGünaydın kızlar sabah uyandığımda kahverengi lekelenme olmuştu doktor olabilir takip edelim dedi. Siz ne yapmıştınız endişelenmeli miyim ilk defa oluyor
Güzel sonuçlarını bekliyorum canım bende kendi doktoruna gittim kan verdim öğlen sonu arayacaklar inşallah bende çok korkuyorumGünaydın hanımlar tahlil verdim sonucunu bekliyorum kalbim yerinden çıkacak çok heyecanlıyım inşallah tutmuştur
Evet coraspirin kullanıyorumKan sulandırıcı kullanıyor musun canım
Grupta okumuştum hatırlamıyorum kimlerdi ama lekelenme olunca iğne yaptıranlar vardı bana vermedi doktor insan korkuyor bugün 7+1 olduOldu canimm kırmızıya dönmediği sürece korkma birseh olmaz insallah
Bana da vermedi hatta kan sulandiricimi bile kesmedi herkesin tedavisi farklı ilerliyorGrupta okumuştum hatırlamıyorum kimlerdi ama lekelenme olunca iğne yaptıranlar vardı bana vermedi doktor insan korkuyor bugün 7+1 oldu
İnşallah tutmuştur güzel haberler ulaştıralım☺Güzel sonuçlarını bekliyorum canım bende kendi doktoruna gittim kan verdim öğlen sonu arayacaklar inşallah bende çok korkuyorum
İnşallah ne zamana çıkarmış sonucunİnşallah
İnşallah tutmuştur güzel haberler ulaştıralım☺
1 2 saate dedilerİnşallah ne zamana çıkarmış sonucun
Canım benim lekelenme sonra kanama oldu iğne verdi doktorGrupta okumuştum hatırlamıyorum kimlerdi ama lekelenme olunca iğne yaptıranlar vardı bana vermedi doktor insan korkuyor bugün 7+1 oldu
Yoğun değil ama hafif ağrım da var stres yapıyorum inşallah kanamaya dönmez . Dün tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu da çıktı gebelikten öncede hep oluyordu o da yapmış olabilir mi acabaCanım benim lekelenme sonra kanama oldu iğne verdi doktor
Benim doktorum kan sulandırıcıları kesti geçti kanamamEvet coraspirin kullanıyorum
Bol su içYoğun değil ama hafif ağrım da var stres yapıyorum inşallah kanamaya dönmez . Dün tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu da çıktı gebelikten öncede hep oluyordu o da yapmış olabilir mi acaba
Geçmiş olsun benim kanamam da oldu kırmızıya dönse bile panik yapma ilaçlarını kullan doktoruna haber ver progestan vuruluyorum ben 15 gündür geçmedi kanama alanı da yok bebekte sorunda yok her kanama kötü olacak diye bir şey yok içini ferah tutYoğun değil ama hafif ağrım da var stres yapıyorum inşallah kanamaya dönmez . Dün tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu da çıktı gebelikten öncede hep oluyordu o da yapmış olabilir mi acaba
Bol su iç mümkün olduğunca sol tarafına yat ve dinlen hiçbir şey yapma yatınca geçiyor fazla hareket etmeYoğun değil ama hafif ağrım da var stres yapıyorum inşallah kanamaya dönmez . Dün tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu da çıktı gebelikten öncede hep oluyordu o da yapmış olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?