2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar doktorum kontrol etti kese yok bir bölgede agrı var yakın takibe alacagız dış gebelik acısından dedi bu degerde net olmasada ucundan görmek iatersim dedi keseyi dedi cok moralim bozuldu 1285 deger ile kese gören oldumu acaba. Sıvı birikintisi yok bu güzel bişe en azından dış gebelik bulgusunu zayıflatıyor dedi

Daha üzülmek için erken bence canım. Sıkı takip edin inşallah öyle olmaz

karnına bastırdıgında agrın oldu mu? sag -sol kasıklarında ?
ınsallah oyle degıldır ıyı düşünelim ıyı olsun

Alttan ultrasonla baktı sag tarafa bakarken agrım oldu doktorda ondan korktu zaten
ben dış gebelık gecırdım gecen sene, hıc agrım yoktu mesela ..
kese ıcın gıttıgımde gorundu degerım 921 di.. ama ben detaylı ulturasona gırdım sağ tüpte görünmüştü..
sıkı takıp ısteyen bır surec belkıde 2 gune kesen görünebılır ama ıhmal etme sureklı kontrole gıt

Bence de çok erken kese için kötü birsey olmayacak inanıyorum beb

Benim ultrason görüntümde dıl gebeliği gösterecek bir bulgu yok ayrıntılı bir sekilde inceledi baktı sıvı yok dedi ama kesede görünmedi iki sevenek var ya cok erken yada dıs gebelik dedi

Benim ultrason görüntümde dıl gebeliği gösterecek bir bulgu yok ayrıntılı bir sekilde inceledi baktı sıvı yok dedi ama kesede görünmedi iki sevenek var ya cok erken yada dıs gebelik dedi
benım karın içinde görünmedi, sonra detaylı ulturasona gonderdı doktor vajınal olarak gormuslerdı..
tabı erkende olabılır degerın 1200 ..
artışların nasıldı peki? kan degerlerın ıkı gunde ıkı katı olarak arttı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…