- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
Daha üzülmek için erken bence canım. Sıkı takip edin inşallah öyle olmazKızlar doktorum kontrol etti kese yok bir bölgede agrı var yakın takibe alacagız dış gebelik acısından dedi bu degerde net olmasada ucundan görmek iatersim dedi keseyi dedi cok moralim bozuldu 1285 deger ile kese gören oldumu acaba. Sıvı birikintisi yok bu güzel bişe en azından dış gebelik bulgusunu zayıflatıyor dedi
karnına bastırdıgında agrın oldu mu? sag -sol kasıklarında ?Kızlar doktorum kontrol etti kese yok bir bölgede agrı var yakın takibe alacagız dış gebelik acısından dedi bu degerde net olmasada ucundan görmek iatersim dedi keseyi dedi cok moralim bozuldu 1285 deger ile kese gören oldumu acaba. Sıvı birikintisi yok bu güzel bişe en azından dış gebelik bulgusunu zayıflatıyor dedi
Benim bu zamana kadar hissettiğim her sey basıma geldi kesin bu da gelecek bu degerde kese görünmesi lazımmısDaha üzülmek için erken bence canım. Sıkı takip edin inşallah öyle olmaz
Alttan ultrasonla baktı sag tarafa bakarken agrım oldu doktorda ondan korktu zatenkarnına bastırdıgında agrın oldu mu? sag -sol kasıklarında ?
ınsallah oyle degıldır ıyı düşünelim ıyı olsun
ben dış gebelık gecırdım gecen sene, hıc agrım yoktu mesela ..Alttan ultrasonla baktı sag tarafa bakarken agrım oldu doktorda ondan korktu zaten
Öyle düşünme canım bol dua et inşallah olumlu olsunBenim bu zamana kadar hissettiğim her sey basıma geldi kesin bu da gelecek bu degerde kese görünmesi lazımmıs
Neyse kafamdan sileyim dusunceleri2 tane içebilirsin demiş. Dayanabildiğin kadar dayan ama doktorun dediğini de unutma stres daha önemli diyorsa öyledir
Bence de çok erken kese için kötü birsey olmayacak inanıyorum bebKızlar doktorum kontrol etti kese yok bir bölgede agrı var yakın takibe alacagız dış gebelik acısından dedi bu degerde net olmasada ucundan görmek iatersim dedi keseyi dedi cok moralim bozuldu 1285 deger ile kese gören oldumu acaba. Sıvı birikintisi yok bu güzel bişe en azından dış gebelik bulgusunu zayıflatıyor dedi
Benim ultrason görüntümde dıl gebeliği gösterecek bir bulgu yok ayrıntılı bir sekilde inceledi baktı sıvı yok dedi ama kesede görünmedi iki sevenek var ya cok erken yada dıs gebelik dediben dış gebelık gecırdım gecen sene, hıc agrım yoktu mesela ..
kese ıcın gıttıgımde gorundu degerım 921 di.. ama ben detaylı ulturasona gırdım sağ tüpte görünmüştü..
sıkı takıp ısteyen bır surec belkıde 2 gune kesen görünebılır ama ıhmal etme sureklı kontrole gıt
İnsallah öyledir canım ultrasonda ters bir sey görmedi doktor ama karnımın agrıması bunu düşğnmemiz gerektirdiğini söylediBence de çok erken kese için kötü birsey olmayacak inanıyorum beb
Nasıl bir ağrıİnsallah öyledir canım ultrasonda ters bir sey görmedi doktor ama karnımın agrıması bunu düşğnmemiz gerektirdiğini söyledi
Allah en Kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah ,gönlünüze ferahlık versin ismen dua edeceğim sizeben kan testi yaptırdım sonuc 1,03 cıktı arkadaslar .. hepinizi tebrik ederim allah yavrularınızı analı babalı büyütsün . hoşçakalın
Geçmiş olsun canım, inşallah Allah aratmadan kavuştursunben kan testi yaptırdım sonuc 1,03 cıktı arkadaslar .. hepinizi tebrik ederim allah yavrularınızı analı babalı büyütsün . hoşçakalın
benım karın içinde görünmedi, sonra detaylı ulturasona gonderdı doktor vajınal olarak gormuslerdı..Benim ultrason görüntümde dıl gebeliği gösterecek bir bulgu yok ayrıntılı bir sekilde inceledi baktı sıvı yok dedi ama kesede görünmedi iki sevenek var ya cok erken yada dıs gebelik dedi
Rabbım en kısa zamanda nasip etsin bebegimben kan testi yaptırdım sonuc 1,03 cıktı arkadaslar .. hepinizi tebrik ederim allah yavrularınızı analı babalı büyütsün . hoşçakalın
Sana tavsiyem hiç aklına getirmeÇok içen biri değildim zaten 4 günde 1 paket bitiyordu transferden sonra da icmedim ama artık çok zorlamaya başladı
Evet evet canım haklisinSana tavsiyem hiç aklına getirme
bu tedavi ne zor neler çekiyoruz hatırla ve eline bile alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?