2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Biri boş kese kuzum zarar verir mi bebeklerime ondan korkuyorum
Doktorun ne dedi? Benim bi arkadaşımın çift yumurta ikizinden biri düştü ve diğer bebeği yaşamaya devam ediyor. Üzüleceğin bir şey yok. Doktor zaten bir şey derdi. Bu durum tehlikeli falan diye

Doktorun ne dedi? Benim bi arkadaşımın çift yumurta ikizinden biri düştü ve diğer bebeği yaşamaya devam ediyor. Üzüleceğin bir şey yok. Doktor zaten bir şey derdi. Bu durum tehlikeli falan diye
Şimdi yoldayım canım transferi yapan doktoruma gidiyorum

Benimde salı günü test günüm nasıl gıdıp vericem nasıl ıkı saat beklıcem bılmıyorun

Tedaviye başlayınca bıraktım zaten günde 4-5 tane içiyordum zor olmadı
Fakat bi faydası da olmadı , arkadaşlarım var elinden hiç düşürmüyor doğal yoldan patır patır doğuruyorlar.
Çok içen biri değildim zaten 4 günde 1 paket bitiyordu transferden sonra da icmedim ama artık çok zorlamaya başladı

Çok içen biri değildim zaten 4 günde 1 paket bitiyordu transferden sonra da icmedim ama artık çok zorlamaya başladı
Canım ben içmiyorum sigara sana akıl verecek son kişiyim eminim bağımlılıkla uğraşmak zordur ama yine de ne kadar uğraştığını hatırla bu bebiş için. Başka şeyler bul. Doktoruna sor nikotin bandı kullan falan der belki. Görmüştüm hamile olup nikotin bandı kullanan

Hayir zaten kullanmam bu süreçte dediği givi çok emek verdim. Sadece stres arttıkça herhalde kafam oraya gidiyor sadece gorustum günde 2 taneye kadar izin veriyor stres daha sıkıntı olur senin için diye ama ben taraftarı değilim zaten

2 tane içebilirsin demiş. Dayanabildiğin kadar dayan ama doktorun dediğini de unutma stres daha önemli diyorsa öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…