3 tane mi kesen var?Kızlar, ben de kalp atışı için gittim. Birinin yeni başlamış duyamadık ama gördük ultrasonda. Birinin daha başlamamış o küçük daha sanırım. Bir tane daha kese gördü ama içi boş. İnşaAllah bir sorun olmaz
Yok bende Aytaç hocada mı devam etsem başka bi doktor mu araştırsam ona bile karar veremedim
Evet3 tane mi kesen var?
Canım korkma o tarz şeylerle alakası yok merak etme hapşurma öksürme korkma bunlarin çok etkileyeceğini sanmıyorum inşallah sağlıkla pozitifi görürsünkızlar selam , sacma gelebilir ama bişey sorsam ? bugun benım transferde 5.gunum ılk defa dısarı cıkıp yuruyelım dedım esıme. tam cıktık arabanın bırının egzoz sesınden dolayı aşırı korktum . Bişi olur mu cok mu evham yapıyorum ?
Birçok özel hastaneyle anlaşmaları varmış hangisini istersek Memorial koru alışanda kalanlarDogumu nerde yaptiriolar peki
Moralinin bozulacağı bişey yok ki canım, ne güzel birinin kalp atımını görmüşsün öbürünü de göreceksin inşallah. İkiz annesi olacaksın ne güzel. Üzme kendiniMoralim çok bozuldu
Yurt dışında açıklanan makalelerde illa ki iki katı artması gerekmez %60 oranında artması yeterli yazıyor çünkü her insan farklıdır herkes aynı oranda hormon salgılamaz robot değiliz sonuçta için rahat olsun cnm ..Artıyor mu sen ona bak iyi düşün iyi olsunKızlar kasık agrım devam edince doktora gittim ultrasonda henuz bişe yok kan testi baktı 2. Gün önce 700 olan değerim bugun 1285 cıktı iki katı artmamıs kötü bişeler oluyor sanırım
3 kese mi olusmusKızlar, ben de kalp atışı için gittim. Birinin yeni başlamış duyamadık ama gördük ultrasonda. Birinin daha başlamamış o küçük daha sanırım. Bir tane daha kese gördü ama içi boş. İnşaAllah bir sorun olmaz
Kan verdiğin saatler, verdiğin hastaneye göre bile değişiyor. Sıkma canını gayet güzel artmış. Doktorun ne dediKızlar kasık agrım devam edince doktora gittim ultrasonda henuz bişe yok kan testi baktı 2. Gün önce 700 olan değerim bugun 1285 cıktı iki katı artmamıs kötü bişeler oluyor sanırım
Doktorum henüz görmedi aynı hastanede sadece 40 dakika önce verdim 40 dakikada bu kadar fark etmez sanırım canımKan verdiğin saatler, verdiğin hastaneye göre bile değişiyor. Sıkma canını gayet güzel artmış. Doktorun ne dedi
Çok sevindim cnm sağlıkla ilerler inşKızlaaaaaarrr sonuç geldi ağlıyorum yazarken 351 yazıyorrr gerçek mi diye kaç defa baktımm Allahımm
Ay çok sukurrKızlaaaaaarrr sonuç geldi ağlıyorum yazarken 351 yazıyorrr gerçek mi diye kaç defa baktımm Allahımm
Canım korkma o tarz şeylerle alakası yok merak etme hapşurma öksürme korkma bunlarin çok etkileyeceğini sanmıyorum inşallah sağlıkla pozitifi görürsün
Birçok özel hastaneyle anlaşmaları varmış hangisini istersek Memorial koru alışanda kalanlar
Sağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydın olsunCok tesekkur ederim pozitifi gordum ben, cuma keseye gidecegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?