2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bu arada benden bir daha test istemiyor doktorum. 10 gün sonra keseye bakicaz dedi bir de hala iğnelere ve ilaçlara devam ediyorum öyle istiyor doktorum siz de ediyor musunuz?

Ben fitil kullanmiyorum ve akıntım yok. Hatta hamilelerin hep akıntısı olur diye düşünürdüm ama öyle değilmiş. Normalde benim akıntılarım yumurtlama döneminden sonra biterdi ve adet olurdum. Yine oyle oldu adet olacam sandım ama pozitif çıktı. Yani akıntı da bı belirti değilmiş onu anladim

Canım inan seni öyle iyi anlaşıyorum ki ilk gebeligimde bende yaşadım.. Boş gebelik dendiğinde nasıl. Boş hiç duymamıştım o güne kadar. Yüreğim paramparça oldu.. Hissettim ben onu dedim günlerce kendime gelmemiştim. Ama. Hiç vazgeçmedim tekrar dedim Rabbim nasip etti. Canım ne desek boş biliyorum için yanıyor ama inan geçiyor. Bizi seven eşlerimiz var iyiki. Pes etme Rabbim verecek seni hoşnut kılacak...

Berfu yanımda devam mı edeceksiniz başka doktor buldunuz mı

Ozel saglik sigortam var dogum paketi de var icerisinde o yuzden sigortanin kapsadigi hastanelerden birine gitmeyi planliyorum ama daha bulamadim. Keseyi bi gorelim daha sonra arastirmaya baslayacagim. Siz bulabildiniz mi ?

Ozel saglik sigortam var dogum paketi de var icerisinde o yuzden sigortanin kapsadigi hastanelerden birine gitmeyi planliyorum ama daha bulamadim. Keseyi bi gorelim daha sonra arastirmaya baslayacagim. Siz bulabildiniz mi ?
Yok bende Aytaç hocada mı devam etsem başka bi doktor mu araştırsam ona bile karar veremedim

Kızlar, ben de kalp atışı için gittim. Birinin yeni başlamış duyamadık ama gördük ultrasonda. Birinin daha başlamamış o küçük daha sanırım. Bir tane daha kese gördü ama içi boş. İnşaAllah bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…