- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inşKizlar 9.gun sonucum 150.4 nasill sizce
Amin insallahh, sen ne durumdasin canimmTebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inş
Benim de aynı ara ara kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor
Benim erkn gebelik testim dün pozitifti bu sabah kaset test yaptım onda da çıktı pazartesi kan vericem cnmAmin insallahh, sen ne durumdasin canimm
Hadi hayirlisi olsun bakalim insallah pozitifini goruruzBenim erkn gebelik testim dün pozitifti bu sabah kaset test yaptım onda da çıktı pazartesi kan vericem cnm
Senin test günün bugünmüydü bana geç tarihe verdilerHadi hayirlisi olsun bakalim insallah pozitifini goruruz
Cuma günü çağırdı benim doktor beklemek çok zorNormal heralde yada ilaclar yapiyor anlamadim hic kese icin ne zaman gitceksiniz.
Cuma günü çağırdı benim doktor beklemek çok zor
Ankara’da bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum sizYa bende oyle catlicamhangi merkeze gdiosunuz
Ay dünden sonra bu haberler çok iyi geldi. Kuzum keseeye göre ikiz mi değil mi belirleniyorKızlar 11. Gün 523 çıktı değer doktor iyi 2 gün sonra tekrar dedi. Acaba ikiz olabilir mi?
Ankara’da bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum siz
Ben fitil kullanmiyorum ve akıntım yok. Hatta hamilelerin hep akıntısı olur diye düşünürdüm ama öyle değilmiş. Normalde benim akıntılarım yumurtlama döneminden sonra biterdi ve adet olurdum. Yine oyle oldu adet olacam sandım ama pozitif çıktı. Yani akıntı da bı belirti değilmiş onu anladimKızlar selam. günler geçmek bilmiyor yahu salı günü test günüm ama son anlara geldikçe heyecan bastı
pazartesiden düne kadar adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyordu bu gün geçti gibi. göğüslerimin hassasiyeti devam ediyor ama. akıntımı ayırt edemiyorum fitil kullandığım için ama su gibi görüyorum genelde.
Bana 13.gune verdiler de ben 6.gunden basladim bugun 9.gunSenin test günün bugünmüydü bana geç tarihe verdiler
Berfu yanımda devam mı edeceksiniz başka doktor buldunuz mıBenimde berfu hanim bahceci.
Canım inan seni öyle iyi anlaşıyorum ki ilk gebeligimde bende yaşadım.. Boş gebelik dendiğinde nasıl. Boş hiç duymamıştım o güne kadar. Yüreğim paramparça oldu.. Hissettim ben onu dedim günlerce kendime gelmemiştim. Ama. Hiç vazgeçmedim tekrar dedim Rabbim nasip etti. Canım ne desek boş biliyorum için yanıyor ama inan geçiyor. Bizi seven eşlerimiz var iyiki. Pes etme Rabbim verecek seni hoşnut kılacak...Eki Görüntüle 3242939
Benim de boş gebelik öğrendiğim de 6+4 de gittiğim de kese çok büyüktü yolk ve bebek yoktu kendiliğinden ilaçları bırakınca düştü kürtaja gerek kalmadı şükür ama şimdi diyorum iyi başta olumsuz olmuş. Bundan önceki doğal yolla olan gebeliğim 16. Haftada kalbi durmuştu o daha yakıcıydı ama hepsinin acısı geçiyor Allah güzel günler güzel haberler nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yine çok geçmiş olsun
Berfu yanımda devam mı edeceksiniz başka doktor buldunuz mı
Yok bende Aytaç hocada mı devam etsem başka bi doktor mu araştırsam ona bile karar veremedimOzel saglik sigortam var dogum paketi de var icerisinde o yuzden sigortanin kapsadigi hastanelerden birine gitmeyi planliyorum ama daha bulamadim. Keseyi bi gorelim daha sonra arastirmaya baslayacagim. Siz bulabildiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?