• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ya inşaallah her gün meryem suresi dinliyorum sabah işe giderken de dua ediyorum ama ilk deneme olduğu için galiba biraz tedirginim. Zaten tüp bebek tek çare dediklerinden beri o şoku atamadan bunsürece girdim. Bilmiyorum nasibimiz böyleymiş Allah korktuğumuza uğratmasjn sağlıklı bir şekilde haberi alıp sağlıkla doğum nasip etsin hepimize ❤️
Aminnn insallah canım🤲şöyle düşün biz elimizden gelen herşeyi yaptık mı yaptık. Gerisi artık Rabbimin takdiri. Bizim müdahale edeceğimiz birşey değil yani. Rabbimden gelen başla göz üstüne. O bizim için en iyisini bilir ama Rabbime yalvarıyoruz tabiki. Rabbim sen gonlumuzdekini hayırlı eyle ve en kısa zamanda nasip eyle bize Allah'ım🤲🤲🤲

Merhaba herkese, geçmiş yazışmaları okuyamadım ama hamiş olanlara Allah sağlıkla kucaklarına aldırsın, diğer arkadaşlara da tekrar deneme için maddi manevi güç kuvvet versin Rabbim..
benim 24 Nisanda oldu trasnferm, yarın nasipse test günüm. Hayırlısı inşallah. Allah bebişleri kucağımıza aldırsın, çektiklerimizi unuttursun inşallah 🤲🏻

Merhaba herkese, geçmiş yazışmaları okuyamadım ama hamiş olanlara Allah sağlıkla kucaklarına aldırsın, diğer arkadaşlara da tekrar deneme için maddi manevi güç kuvvet versin Rabbim..
benim 24 Nisanda oldu trasnferm, yarın nasipse test günüm. Hayırlısı inşallah. Allah bebişleri kucağımıza aldırsın, çektiklerimizi unuttursun inşallah 🤲🏻
İnşlh pozitif sonuç alırsın sağlıklı kucağına alırsın evladını

IMG_2571.png

Birde belirti varmı benim bel kaşık bacak ağrım var

Dün benım regl gunumdu o gece inanilmaz kasik agrim oldu, ama ayakta cok kalinca belim agriyor. Ara ara da kasigim ama devamli degil. Sadece goguslerim buyudu ve doldu o da ilaclardan galiba yanliz goguslerimde yesil yesil damalar oldu şerit seklinde sadece bu ne anlama gelio bununla mi alakali bilmiorum ama

Kızlar sizin mide bulantıları başladı mı
Ben her sabah öğüre öğüre geberiyorum ama kusamıyorum

allahımmmm nasıl ümitlendim bir anda anlatamammmm hayırlı olsun sean içinizdeki sevinci ve sasınlığı tahmin edebiliyorum darısı basıma co güzel sürpriz olmus size :)))
Darısı başınıza isteyen herkesin başına inşallah 🙏🏼 burada idrar testlerini dikkate almayın kan testine kadar bekleyin umudunuzu kaybetmeyin yazıyorlardı inanamıyordum gerçekten rabbim ol der olur tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah dualarım sizinle ❤️

Back