- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Evet Aytaç bey yaptırıyor,kabul ederler sanırım bende en az 3 ay Aytaç beye devam edeceğim inşallahMerhaba bende berfu hanimdayim peki dogum yaptiriolar mi doguma kadar bakarsa baska doktor doguma kabul eder mi bizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Aytaç bey yaptırıyor,kabul ederler sanırım bende en az 3 ay Aytaç beye devam edeceğim inşallahMerhaba bende berfu hanimdayim peki dogum yaptiriolar mi doguma kadar bakarsa baska doktor doguma kabul eder mi bizi
Aminnn insallah canımşöyle düşün biz elimizden gelen herşeyi yaptık mı yaptık. Gerisi artık Rabbimin takdiri. Bizim müdahale edeceğimiz birşey değil yani. Rabbimden gelen başla göz üstüne. O bizim için en iyisini bilir ama Rabbime yalvarıyoruz tabiki. Rabbim sen gonlumuzdekini hayırlı eyle ve en kısa zamanda nasip eyle bize Allah'ımYa inşaallah her gün meryem suresi dinliyorum sabah işe giderken de dua ediyorum ama ilk deneme olduğu için galiba biraz tedirginim. Zaten tüp bebek tek çare dediklerinden beri o şoku atamadan bunsürece girdim. Bilmiyorum nasibimiz böyleymiş Allah korktuğumuza uğratmasjn sağlıklı bir şekilde haberi alıp sağlıkla doğum nasip etsin hepimize
Siz be zaman aldınız pozitif sonucu keseyi gördünüz müMerhaba bende berfu hanimdayim peki dogum yaptiriolar mi doguma kadar bakarsa baska doktor doguma kabul eder mi bizi
Allah yardımcınız olsun inşallah bu kez olur kalbini ferah tut dua et bol bolAminn Allah razı olsun benim 8. Denemem
İnşlh pozitif sonuç alırsın sağlıklı kucağına alırsın evladınıMerhaba herkese, geçmiş yazışmaları okuyamadım ama hamiş olanlara Allah sağlıkla kucaklarına aldırsın, diğer arkadaşlara da tekrar deneme için maddi manevi güç kuvvet versin Rabbim..
benim 24 Nisanda oldu trasnferm, yarın nasipse test günüm. Hayırlısı inşallah. Allah bebişleri kucağımıza aldırsın, çektiklerimizi unuttursun inşallah
Siz be zaman aldınız pozitif sonucu keseyi gördünüz mü
Benim de aynı gün sizin 12. Gün değeriniz kaç acabaSali aldim 12 cuma keseye gdecgm insallh. Siz
Birde belirti varmı benim bel kaşık bacak ağrım varSali aldim 12 cuma keseye gdecgm insallh. Siz
Çok şükür hayırlı olsun canimmKızlar bugğn asıl test günümdü 10. Gün 111 çıktı çok iyi dedi doktorum çok şükür iki gün sonra tekrar ver dedi
94 mu degerinizKızlar bu sonuç normal mi neden kırmızı gösteriyor acaba?
Evet idrar testleri 8. 9. Gün hep tek çizgi çıkmıştı hiç umudum kalmamıştı94 mu degeriniz
819 du benim sizin kactiBenim de aynı gün sizin 12. Gün değeriniz kaç acaba
Birde belirti varmı benim bel kaşık bacak ağrım var
allahımmmm nasıl ümitlendim bir anda anlatamammmm hayırlı olsun sean içinizdeki sevinci ve sasınlığı tahmin edebiliyorum darısı basıma co güzel sürpriz olmus size :)))Evet idrar testleri 8. 9. Gün hep tek çizgi çıkmıştı hiç umudum kalmamıştı
Darısı başınıza isteyen herkesin başına inşallah burada idrar testlerini dikkate almayın kan testine kadar bekleyin umudunuzu kaybetmeyin yazıyorlardı inanamıyordum gerçekten rabbim ol der olur tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah dualarım sizinleallahımmmm nasıl ümitlendim bir anda anlatamammmm hayırlı olsun sean içinizdeki sevinci ve sasınlığı tahmin edebiliyorum darısı basıma co güzel sürpriz olmus size :)))