• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bugün transferimden sonra 10. Gündü ve kan testi günüydü :) sonuç 64.5 çıktı. Test iki gün sonra tekrarlanacak. İlk tüp bebek denemem ve tek transfer oldu. Sizce yükselir mi değer? Çok endişeliyim:/
Canım hayırlı olsun değer şuan normal ve tabiiki yükselir benimde ilk denemede 5. Gün embriyosu kan tahlili ilk değerim 64 çıkmıştı 2 gün sonra 146 sonraki 2 gün 513 diye yükselmişti hiç merak etme gayet iyi değerin tebrikler 🙏🏻

Canım hayırlı olsun değer şuan normal ve tabiiki yükselir benimde ilk denemede 5. Gün embriyosu kan tahlili ilk değerim 64 çıkmıştı 2 gün sonra 146 sonraki 2 gün 513 diye yükselmişti hiç merak etme gayet iyi değerin tebrikler 🙏🏻
Ah inşallah çok heyecanliyim yarın için. Sen ne kadarlık oldun yoksa doğurdun bile mi :)

Merhaba kızlar ben 13 nişanda transfer olmuştum değerim yavaş yükseliyordu. Bugün tutunduğunu ama gelişemediğini öğrendim. İlaçları bıraktık kanamam olmasını bekleyeceğiz maalesef. Yaşayan var mı bu süreçte beni ne bekliyor
Benimde değerim çok güzel 2 kat artıyordu her 2 günde bir toplam da 3 kere kan verdim 8. Günden itibaren 5. Gün embriyosuydu 5. Hafta da çok güzel kese de gördük yolk ve bebek yoktu etkendir bekleyelim dediler 6+4 de gittim boş gebelik kese büyümüş tutunmuş ama içi boş denildi ilaçları kestim ilaçları kestikten sonra sadece corasprini kanama gelene kadar kullanmay devam ettim ilacı bıraktıktan yaklaşık 2 haftaya kanama başladı corasprini de bıraktım tamamen kanama sonrası kontrol oldu parça kalmış mı ona bakıldı küçük bi parça kalmış keseye ait onu da fitil verdiler 1 haftaya kanamayla attım 5 ay geçti canım üstünden. Transfer edilen embriyo 5bc kaliteydi beslenememiş olabilir dediler hsg çekildim tertemiz hiçbir sorun yok hayırlısı dedik

Seninkinde umut var bence baksana güzel görünüyor yolk sac. Tabiii bu alanda eğitimimiz yok ne desek tahminden öteye geçmiyor. İlaçları bırakma sonuç netleşene kadar
Allah yardımcımız olsun
Gelişmeleri bana yaz lütfen
Evet dediğin gibi bizimki sadece tahmin. Yine de ümitvar olalım arkadaşım. Gün doğmadan neler doğar. Dualarımdasın, yazarım tabii sende yaz bekliyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur 🤲

Yanlış anlamayın lütfen benim bir transferimde 10. Gün 30 sonra 8 cıktı gerek kalmadı bişeye. Kendiliğinden bitti. Diğer transferde kalp duyduk 6 7. Haftada kalmıs mecbur kürtaj oldum bakın bu daha zor. Bence hiç üzülmeyin en basında bunun Olması daha iyi. Kürtaj hem zaman kaybı hem acı veriyor toparlamak daha da zor. Hamile kalmakla değil önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek. Doktorum bunu demişti.
Çok haklısın , tabi ben de 11 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ilkinde , öyle olcaksa tutmaması daha hayırlı , sabah çok uzgundum ama şuan daha iyiyim tevekkül içindeyim.

6+3 deyim kese var ama içinde bebek yok
CB7F13DB-4E68-43AE-A578-BB0C7DAF0FF0.jpeg

Benim de boş gebelik öğrendiğim de 6+4 de gittiğim de kese çok büyüktü yolk ve bebek yoktu kendiliğinden ilaçları bırakınca düştü kürtaja gerek kalmadı şükür ama şimdi diyorum iyi başta olumsuz olmuş. Bundan önceki doğal yolla olan gebeliğim 16. Haftada kalbi durmuştu o daha yakıcıydı ama hepsinin acısı geçiyor Allah güzel günler güzel haberler nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yine çok geçmiş olsun 🙏🏻

Ah inşallah çok heyecanliyim yarın için. Sen ne kadarlık oldun yoksa doğurdun bile mi :)
Yok canım benim boş gebelik oldu 5bc kaliteydi şimdi mayısta inşallah adet bekliyorum. Ama benim kese var tutunmuş sadece yolk ve bebek yoktu beslenmesini için bol gebelik olmuş olabilir dediler hsg çekildim her ihtimale karşı temiz çıktı nasip değilmiş dedik ama inanıyorum senin sağlıkla kucağına alacağına 🙏🏻🙏🏻🧿🧿

Benimde değerim çok güzel 2 kat artıyordu her 2 günde bir toplam da 3 kere kan verdim 8. Günden itibaren 5. Gün embriyosuydu 5. Hafta da çok güzel kese de gördük yolk ve bebek yoktu etkendir bekleyelim dediler 6+4 de gittim boş gebelik kese büyümüş tutunmuş ama içi boş denildi ilaçları kestim ilaçları kestikten sonra sadece corasprini kanama gelene kadar kullanmay devam ettim ilacı bıraktıktan yaklaşık 2 haftaya kanama başladı corasprini de bıraktım tamamen kanama sonrası kontrol oldu parça kalmış mı ona bakıldı küçük bi parça kalmış keseye ait onu da fitil verdiler 1 haftaya kanamayla attım 5 ay geçti canım üstünden. Transfer edilen embriyo 5bc kaliteydi beslenememiş olabilir dediler hsg çekildim tertemiz hiçbir sorun yok hayırlısı dedik
Bana da hiçbir şey alma dediler kestiler. Sebep söylemediler byna çok sinirleniyorum. Çift embriyo ikisi de mi gelişememiş dedim evet dedi ama hiç kontrol falan yapmadı sadece kandan baktı transferimin 21. Günğ bugün yarın iğne için başka doktora gidecem onla da bi konuşmak istiyorum belki muayene eder. Benimde 4bb kaliteydi

Bana da hiçbir şey alma dediler kestiler. Sebep söylemediler byna çok sinirleniyorum. Çift embriyo ikisi de mi gelişememiş dedim evet dedi ama hiç kontrol falan yapmadı sadece kandan baktı transferimin 21. Günğ bugün yarın iğne için başka doktora gidecem onla da bi konuşmak istiyorum belki muayene eder. Benimde 4bb kaliteydi
Canım hiç ultrason ile bakmadan nasıl gelişmedi dediler ya sen bi başka doktora git ben 2 doktorda gittim ikisinde alttan ultrasonla baktı boş gebelik dediler sen bi doktora daha git bence bi

Kızlar bugün 8.gunumdu sabah dayanamayip kan verdim deger sıfır 🥺 hemşireye yazdım daha erken 2 gün sonra tekrar verin yazdı ama 5.gun embriyosu düşükse olsa bi değer çıkardı degilmi?
benim de aynı gün .. dün yaptım testi böyle cıktı aynı ama malesef bu teste hiç güvenmiyorum çünkü daha önce negatifken de bana böyle silik göstermişti :KK43:
Hemen hemen aynı çıkmış,bende daha önce bu testte çift çizgi görmüştüm ama negatifti😏Yinede güvenmek istiyorum yarın da kaset test yapıcam inş onda çıkar🙏Sizde takip edin inş mutlu son olur🥰🙏

Hemen hemen aynı çıkmış,bende daha önce bu testte çift çizgi görmüştüm ama negatifti😏Yinede güvenmek istiyorum yarın da kaset test yapıcam inş onda çıkar🙏Sizde takip edin inş mutlu son olur🥰🙏
İnşallah ama senin ne güzel ümidin var benim yok . Herkesinki çıkmış çünkü çok net bi şekilde :(

Bende bugün kalbini dinlemeye gittim. Duydum da küt küt atiyordu. Yolk keseside var. Ama malesef kese çok kucuk kalmis😢. Doktorum umutlu konusmadi. Bende umudumu kestim artık.her hafta kontrolum olacakmis. Kese ölçülcekmis. O güzel heyecanimin yerini korku tedirginlik aldi artik. Rabbim nasip etmeyecekse var bir sebebi demek. Hakkimda hayırlısı olsun. Cok üzgünum😥

Bende bugün kalbini dinlemeye gittim. Duydum da küt küt atiyordu. Yolk keseside var. Ama malesef kese çok kucuk kalmis😢. Doktorum umutlu konusmadi. Bende umudumu kestim artık.her hafta kontrolum olacakmis. Kese ölçülcekmis. O güzel heyecanimin yerini korku tedirginlik aldi artik. Rabbim nasip etmeyecekse var bir sebebi demek. Hakkimda hayırlısı olsun. Cok üzgünum😥
Bence hersey yolunda gidecek canım üzme kendini🤲

Herkangi bir belirtiniz var mıydi? Benim de değerlerim sizin gibi. İlk 427 çıktı 2 gün sonra 1000 üstü çıktı ama tam değeri göstermiyor. Tekrar test istemedi. Beni de hem kese hem kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı. Tedirgin oldum ben de. Hamilelik belirtileri var mıydı sizde? Kusura bakmayın zaten üzgünsünuz sizi tekrar üzmek istemiyorum ama çok kafama takıldı😔 çok çok geçmiş olsun size de😔
Aynı tedirginlik bende de var ya dıs gebelikse ya bişe olursa bugunden beri hep olumsuz dusunceler

Aynı tedirginlik bende de var ya dıs gebelikse ya bişe olursa bugunden beri hep olumsuz dusunceler
Bugün çok fazla olumsuz habere denk geldik bence ondan böyle olumsuz dusuncelere sürüklendik😔 ama herkeste aynı şey olacak diye bı kural yok. Neticede olumlu sonuç alan çok daha fazla kişi var. Ben de kendimi bu şekilde telkin ediyorum🤷🏼‍♀️ Allah'ım canı yananlarin da en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah 🤲

Back