• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim okadar düşük çıktı ki ilk 3 test bak 10.gun 15 12.gun 43 14.gun 74 16.gun 230 20. Gün 2440 civarı Allah'tan ümit kesilmez son ana kadar hep ümit vardır benim 3.deneme belirtim hiç yoktu sadece belimde ağrı birde adet sancım vardı olmadı dedim hatta kanı rahat etmek için ver ama 12.gun testini mutlaka yap vazgeçmeden
Sizin transfer günü dahil mi 10. Gündü peki 15 çıktığında

3. Gün embriyosu 24 Nisan transfer olmuştum , bugün 10. Gün değerim 9.9 çıktı ne demek bu şimdi , sabahtan beri ağlıyorum
Canım ağlama değerin normal bence 3.gün embriyosu geç çıkar zaten hayırlı olsun🥰🙏 takip et sürekli artış varsa sıkıntı yok

Ne yazıkki bende de iyi haber yok.
Kese boş kalp atışını hayal ederken bebek bile görünmedi.
Keşke baştan negatif olsaydı böyle olunca çok umutlanmıştık yıkıldık yine 🥹
Nasilll yaaa değerlerin nasıldı seninnn ay nasıl kötü bir gunmus çok korkmaya başladım

Değerim 2 güne bir artış göstermiyordu başta güzeldi sonradan 157 den 170 e çıktı. Gelişemiyor dedi ilaçları bıraktık kan uyuşmazlığı için iğne vurunucam artık. Başka doktora gitsem mi bilmiyorum . İkisi de gelişemedi dedi
Bencede bekle git kuzum sonra pişman olmaa

Ne yazıkki bende de iyi haber yok.
Kese boş kalp atışını hayal ederken bebek bile görünmedi.
Keşke baştan negatif olsaydı böyle olunca çok umutlanmıştık yıkıldık yine 🥹
Yaa evet keşke baştan negatif çıksa diyor insan heveslenip kursağında kalması çok kötü

Allah in takdiri ben de çok kötüyüm inan , sabahtan beri ağlıyorum , ama çok şükür saglikliyiz bizi seven eşlerimiz var
Elhamdülillah ama insanız elimizde değil işte o kadar emek umut 🥺 ama senin için yine de bi ümit var canım 2 gün sonra tekrar ver bi test

Back