2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

baktım yorumlarda herkesin 5, günden bile idrar testinde cıkmıs gaza geldim .. hemşireye söyledik bosuna üzmeyin kendinizi suanda cıkması imkansız idrarda demiş ama bilmiyorum
Herkesin vücudu farklı canım. Belki onların ikiz tuttu ondan hemen idrara geçti. Senin tek tuttu ama kanda belli belki. O yğzden üzülmek için çok erken. Çok merak ettiyseniz gidin kan verin

Kızlar iki kere test verdim doktor daha test istemedi benden niye acaba

Estrofem vajinal mi kullanıyorsunuz? İlk kez duydum. Bebek idrar yolunda değil korkmayın :))

Kızlar opudan sonraki adetimin 3. Günü e2 32.5 progesteron 0.30 henüz doktora gidemedik bir kaç saate anca gösterebilirim. Bu değerler normale dönmüş hali mi acaba. Transfer süreci için ilaca bu değerlere göre başlayacağını söyledi

Bende 10 gün 91 12. Gün 319 cıktı daha istemedi canım
Canım ondan istememiş çünkü yeterince be güzel artmış o yüzden. 1000in üstünde kese görünür zaten ona göre randevu vermiştir

Merhaba, ben transferden 4 gün sonra duş almıştım o da 10 dk falan ılık suyla. Çok durmaya korkmuştum ki zaten çok sıcak su kasları gevşetiyormuş. Şuan hala 3-4 günde bir giriyorum bazen geciyor hatta. Kıvırcık saçlıyım benim de en az yarım saat sürerdi duş almam ama azalttım

Kızlar gününden önce test yapmamalıyız , o kadar moralim bozuldu ki benim de bı umut Perşembe yi bekliyorum kan testi vericem o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…