Belki kalp atışı ile beraber görmek istemiştir canım bilemiyorumAaa 1000in üstünde kese görünüyor mu? Benim dün test sonucum 1000 üstü çıktı ama taa haftaya cumaya randevu verdiler neden acaba?
İnşallah öyledir bir de gidiyomusum kalp atışıni duyamiyolarmis boşuna beklemiş olurumBelki kalp atışı ile beraber görmek istemiştir canım bilemiyorum
Olabilecek şeyler canım kaç haftalık oldunuz? Benim kese 5. Haftada çağırdı. Kalp atışını 6+4 de duydum ondan önce duyamamıştımİnşallah öyledir bir de gidiyomusum kalp atışıni duyamiyolarmis boşuna beklemiş olurumneyse hayırlısı ne diyelim
Son adet tarihim 26 Mart 17 Nisan'da transfer oldum. 29unda sonucu öğrendim. Hiç bilmiyorum ki kaç haftalıkOlabilecek şeyler canım kaç haftalık oldunuz? Benim kese 5. Haftada çağırdı. Kalp atışını 6+4 de duydum ondan önce duyamamıştım
Şimdi hesapladım internetten son adet tarihine göre 5+2, transfer tarihine göre 4+6 imişOlabilecek şeyler canım kaç haftalık oldunuz? Benim kese 5. Haftada çağırdı. Kalp atışını 6+4 de duydum ondan önce duyamamıştım
Genelde adet tarihine göre hesaplanıyorŞimdi hesapladım internetten son adet tarihine göre 5+2, transfer tarihine göre 4+6 imiş
İnşallah hep beraber güzel haberleri veririzYarın bir sürü kişi kalp atışına gidecek galiba. 3 kişi gördüm
AynıyızMerhaba benim de son adet 16 Mart yarın kalp atışı için gideceğim
Aaa 1000in üstünde kese görünüyor mu? Benim dün test sonucum 1000 üstü çıktı ama taa haftaya cumaya randevu verdiler neden acaba?
Lekelenme yaşamayan ben kaldım sanırım normal mi acaba diye sorgulamaya başladım kendimiAy kızlar az önce lekelenme yaşadım yerlesme şeyi olarak bilsem de yine de o kadar korktum kielim ayagima dolaştı
Nasıl lekelenme canım, yoğun mu yoksa az mı?Ay kızlar az önce lekelenme yaşadım yerlesme şeyi olarak bilsem de yine de o kadar korktum kielim ayagima dolaştı
Evet doğru zamansa ikisi de aynı anda bakilabiliyormusBenimde bugun 819 cikti ve haftaya cuma verdi randevuyu 2 sini bi arada gorebiliyormuki.
Ben de çok korkmuştum ama korkma. benim de transferden sonra 7. Gun gelmişti leke. Doktor kan sulandırıcıyi kesti bidaha da gelmedi. Doktoruna bildir mutlakaAy kızlar az önce lekelenme yaşadım yerlesme şeyi olarak bilsem de yine de o kadar korktum kielim ayagima dolaştı
Az canım kahve pembe arası peceteye geldi çok az akintimin olmus iç camasirin beyazdi çok açık kahve birsey doktorumu aradım hemen normal dedi bir iki kere daha yaşayabilirsin dediNasıl lekelenme canım, yoğun mu yoksa az mı?
Yaşama canjmm bilsen bile çok çok kötü bir hismisLekelenme yaşamayan ben kaldım sanırım normal mi acaba diye sorgulamaya başladım kendimi
Aradim hemen canım kesmem gereken ilac var mı dedim kesmedi benim de bugün 7. GunumBen de çok korkmuştum ama korkma. benim de transferden sonra 7. Gun gelmişti leke. Doktor kan sulandırıcıyi kesti bidaha da gelmedi. Doktoruna bildir mutlaka
Evet haklısın valla yarını iple çekiyorumYaşama canjmm bilsen bile çok çok kötü bir hismis
Az kaldi Allahin izniyleeeEvet haklısın valla yarını iple çekiyorum
Evet doğru zamansa ikisi de aynı anda bakilabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?