2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar dün test günümdü 10. Gün değer 91 geldi ve bugun az da olsa var olan gögğs agrım kayboldu zaten cok değildi noralim bozuldu böyle bile yasayan varmı

bende çerçeve tarzında bişey yapacağım ilk ultrason ilk gebelik testi falan yoksa çekmecelerin dolapların içinde bir oraya bi buraya dağınıklıktan başka bir şey olmaz gibi geliyor
Anı kutusu hazırlayabılırsınız

Kızlar dün test günümdü 10. Gün değer 91 geldi ve bugun az da olsa var olan gögğs agrım kayboldu zaten cok değildi noralim bozuldu böyle bile yasayan varmı
Bence vücudu bu kadar dinlemeyin ağrı ilaçlardan oluyor gersey normaldir insallah

Kızlar ben de once kan testi yaptırıp sonucu öğrenip sonra idrar testi yaptım böylesi de değişik bir insanım dün kan testim 427 çıkmıştı bu testleri de bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_20230430_140542.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20230430_140521.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 32
24 nisanda transfer yapmıştım
Doktorların bır bıldıgı var kı bıze tarih verıyor, herkesın vucudu, herkesın embrıyosunun enerjısı aynı degıldır, kımının salınımı erken başlar, kımının daha gec ve yavas olur, bosuna uzmeyın kendınızı, belkı yaptıgınız testın markası bıle etkılıyor olabılır, hertestın hassasıyetı farklıdır.. Bunca zaman sabrettık 2 3 gun daha sabretmek zor mu bu kadar anlıyorum heyecanınızı ama 2 gun daha
Bu arada brnım transferım de 24 nısan, 3.gun embrıyosu, cuma gunu test gunu beklıcem

Kızlar ben de once kan testi yaptırıp sonucu öğrenip sonra idrar testi yaptım böylesi de değişik bir insanım dün kan testim 427 çıkmıştı bu testleri de bugün yaptım
En güzeli ben de ıkızlerımde oyle yapmıstım, kopkoyu 2 cızgı olmustu, degerım 305tı hatta, saglıackla devam etsın ınsallah

Bence vücudu bu kadar dinlemeyin ağrı ilaçlardan oluyor gersey normaldir insallah
İlaçlarıma devame diyorum canım byarada bir kaç kişi sey yazmıs belirtiler kaybolduysa bebek yoktur kötü giden bişe vardır diye o yğzden panikledim

Aynen öyle ben doktorun dediği tarihten önce asla test yapmadım ve dün 12. Gunumdu kan testiyle öğrendim. Bugün 13. Gün ve idrar testi yaptım

Kızlar sizce en erken cinsiyet kaçıncı haftada öğrenilir?

Kızlar sizce en erken cinsiyet kaçıncı haftada öğrenilir?
12.haftada ogrenmıstım ben ıkızlerımde, bırı 12 de gosterdı, bırı de 13.haftada gostermıstı.. Ama cogu doktor garantı olsun dıye 16yı bekler.. Nıfty yaptırırsanız da kandan bellı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…