Doktorum sadece tüp bebek hastalarina bakiyor ankara bahceci, belli bi noktadan sonra ayriliyoruz. Iste bende o sureci ogrenmek istiyorum ne kadar daha gidyoruz oraya ?Doktorunuz kadın doğum randevusu alıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum sadece tüp bebek hastalarina bakiyor ankara bahceci, belli bi noktadan sonra ayriliyoruz. Iste bende o sureci ogrenmek istiyorum ne kadar daha gidyoruz oraya ?Doktorunuz kadın doğum randevusu alıyor mu?
Ben de eve 2 tane idrar testi almıştım , kan beklemek daha heyecanlı bence ya idrar da varsa hemen cikiyorBen ıdrar testı yapmamak ıcın karar aldım, test gunumde kan testı ıle ogrenmek ıstıyorum.. Kan da poztf cıkınca idrar testı alır yaparım, saklamak ıcın
Harıka hayırlı olsun, darısı bıze ınsallah, testı hava almayacak bı poset ıcınde saklayın ama, sararma yapmasınBen de öyle yaptım bugün kan sonucumu öğrendim yarın sabah idrar testi yapacam inşallah hatıra kalsın diye
İyiyim lekelenmelerim var ama bunlar normal gebeliklerde de olabiliyormuş kesede sorun yok şükür 4 mayısta bebeği görmeye gideceğiz inşallah ağrım yok sanırım dönem sonuna kadar rapor alacağımBen de öğretmenim izin aldım ama 3 gün gitmedim hafta sonu da araya girdi iyi oldu. Pazartesi de resmi tatil. Salı iş başı yapıcam inşallah. Şuan ki durumunuz nedir inşallah iyisinizdir
Esıne ver onları saklasın, yapmaBen de eve 2 tane idrar testi almıştım , kan beklemek daha heyecanlı bence ya idrar da varsa hemen cikiyor
Aaa çok iyi fikir çok teşekkür ederim Aminnnn güzel haberlerinizi bekliyorum Allah'ın izniyle dualarım kaderdaslarimlaHarıka hayırlı olsun, darısı bıze ınsallah, testı hava almayacak bı poset ıcınde saklayın ama, sararma yapmasın
Cok tesekkur ederızAaa çok iyi fikir çok teşekkür ederim Aminnnn güzel haberlerinizi bekliyorum Allah'ın izniyle dualarım kaderdaslarimla
Eşimin haberi yok aldığındanEsıne ver onları saklasın, yapma
Bende aynıyım canim 5. Günüm kendimi çok zor tutuyorumEşimin haberi yok aldığından
Ben ilaçları birakana kadar gitmeyi düşünüyorum şuan artık muayene ücreti ödüyorumKizlar selam, pozitifi gördükten sonra kaç defa daha tüp bebek doktoruna gidiyoruz ?
Eşimin haberi yok aldığından
Benim doktor da tüp bebege bakıyor sadece. Nasip olursa kalp atışı duyulana kadar gidicem. Sonrası kadın doğum doktoruna.Doktorum sadece tüp bebek hastalarina bakiyor ankara bahceci, belli bi noktadan sonra ayriliyoruz. Iste bende o sureci ogrenmek istiyorum ne kadar daha gidyoruz oraya ?
Benim doktorum 14. Haftaya kadar bakıyordu. Ankara bahçeciye giden birileri biliyordurDoktorum sadece tüp bebek hastalarina bakiyor ankara bahceci, belli bi noktadan sonra ayriliyoruz. Iste bende o sureci ogrenmek istiyorum ne kadar daha gidyoruz oraya ?
Burda hangisine gidiyosun canimmBenim doktorum 14. Haftaya kadar bakıyordu. Ankara bahçeciye giden birileri biliyordur
O zaman hersey yolunda giderse kese ve kalp icin gdiyoruz degil mi sadece, cunku benimki sadece tup bebek doguma bakmiuyor.Ben ilaçları birakana kadar gitmeyi düşünüyorum şuan artık muayene ücreti ödüyorum
Benim doktor da tüp bebege bakıyor sadece. Nasip olursa kalp atışı duyulana kadar gidicem. Sonrası kadın doğum doktoruna.
İnan bana hepimiz aynı korkular ile gitti o günden sonra hastaneye ama sen pozitif düşün her zamanKızlar ya sonucu öğrenmek çok istiyorum ama çokta korkuyorum nasıl baş edicem bilmiyorum, o kadar emek verdik uğraştık inşallah olur
Çok teşekkür ederim sordum yanıt alamadığım için buraya yazmıştımBelki hamilelerin kullanacağı mide ilacı vardır. Doktorunuza sorun
Medova seçil kahveci elsüer canım. Önceden de ona gidiyordum. İlgili bir doktorBurda hangisine gidiyosun canimm
Dogum sigortasından mi faydalaniyorsubMedova seçil kahveci elsüer canım. Önceden de ona gidiyordum. İlgili bir doktor