• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ya sonucu öğrenmek çok istiyorum ama çokta korkuyorum nasıl baş edicem bilmiyorum, o kadar emek verdik uğraştık inşallah olur
Ben 12. Güne kadar hiç test yapmadım canım cesaret edemedim. Bugün 12. Gunumdu ve çok şükür pozitifi gördüm🥰 evet beklemek çok çok zor yaşamayan asla anlayamaz ama bence az daha sabret. Erken yaparsan sonra iki günde bır test yapmak zorunda kalacaksın ve bu seni çok yipratacak.

Ben 12. Güne kadar hiç test yapmadım canım cesaret edemedim. Bugün 12. Gunumdu ve çok şükür pozitifi gördüm🥰 evet beklemek çok çok zor yaşamayan asla anlayamaz ama bence az daha sabret. Erken yaparsan sonra iki günde bır test yapmak zorunda kalacaksın ve bu seni çok yipratacak.
Çok haklısınız inşallah sonu güzel olsun da sabretmeye raziyim

Sizin kaçıncı gün embriyosuydu peki

Kızlar sizde de ateş oluyor mu Protestan iğne kullanıyorum 2 ampul bide acaba ondan mıdır ama transferden önce de kullandım ateş olmamıştı. 5.gün embriyo su bugün de 3. günüm🙁
Benim de 3. Günüm 5. Gün embriyosu .. ara ara ateş basıyor yüzüm kıpkırmızı oluyor . Bir de belirti yok dedim ama bugün kasık ağrısı ve belimde ağrı başladı . Ben sanırım 6 ya da 7. Gün test yapıcam 😒

Merhaba hastanede yattım bir gün kırmızı kanamadan sonra doktor benim yapabileceğim bir şey yok evde dinlen dedi eve gelince tekrar oldu ama iyiyim şimdi leke şeklinde sanırım benim vajina girişi tahriş oldu o kanıyor çünkü kesede bir şey yok şükür teşekkür ederim
Cok sevındım, o da gecer tamamen ınsallah 🙏🏻
Sürekli yatmak kan akışı için problem zaten ben öğretmenim transferden 2 gün sonra çalışmaya başladım ayaktaydım sürekli ve pozitif rabbim ol derse oluyor diğer transferlerimde 10 gün yattım negatifti
Benım bransım da matematık oturmama ımkan yok, oncekı gebelıgımde 5.gun ıse baslamıstım, bu sefer 5 gun rapor aldım, haaftasonu 1 mayıs derken 8 gun yatıs ☺️

Kızlar ya sonucu öğrenmek çok istiyorum ama çokta korkuyorum nasıl baş edicem bilmiyorum, o kadar emek verdik uğraştık inşallah olur
Ben ıdrar testı yapmamak ıcın karar aldım, test gunumde kan testı ıle ogrenmek ıstıyorum..❤️ Kan da poztf cıkınca idrar testı alır yaparım, saklamak ıcın ☺️

S
Benim de 3. Günüm 5. Gün embriyosu .. ara ara ateş basıyor yüzüm kıpkırmızı oluyor . Bir de belirti yok dedim ama bugün kasık ağrısı ve belimde ağrı başladı . Ben sanırım 6 ya da 7. Gün test yapıcam 😒
Sabretmek çok zor ama 🥹 Allah'im yardımcımız olsun

Çok iyi olmuş denk gelmiş
Kıst olayım oldu, yumurtlaamam gecıktı, aslında transferım bayram oncesıne denk gelebılırdı, kısmet olmadı, sonucu ogrendıkten sonra ıse baslıcaktım oyle olsaydı, 5 gun raporu her halukularda alıcaktım☺️

Ben ıdrar testı yapmamak ıcın karar aldım, test gunumde kan testı ıle ogrenmek ıstıyorum..❤️ Kan da poztf cıkınca idrar testı alır yaparım, saklamak ıcın ☺️
Ben de öyle yaptım🥰 bugün kan sonucumu öğrendim yarın sabah idrar testi yapacam inşallah hatıra kalsın diye🥰

Back