• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bende korka korka yaptim ama icimdeki sese engel olamadım negatif olacağına emindim o kadar hazirlamistim kendimi çünkü çok erken yapmamani tavsiye ederim canim
Sende ne gibi belirtiler vardı canım aynı gün üz ama bana bi embriyo tek yerleştirildi rahmim küçük olduğu için 2 tanesini kaldıramaz dedi doktorum

Âminnn kuzum İnşaAllah. Ben senin pozitif göreceğini en başından beri hissediyordum 🥰
Hepinizden Allah razı olsun güzel dualariniz icinnn inşallah düzgün ilerler hersey. Emin olmak için bir daha yaptım 1 dakika içinde o da belirdi 3 senedir her ay yaptım hiçbirinde olmamisti hem çok mutluyum hem çok kararsiz

Hepinizden Allah razı olsun güzel dualariniz icinnn inşallah düzgün ilerler hersey. Emin olmak için bir daha yaptım 1 dakika içinde o da belirdi 3 senedir her ay yaptım hiçbirinde olmamisti hem çok mutluyum hem çok kararsiz
MaşaAllah kuzum kararsız olma. Bu mutluluğu yaşa. Rahat ol. Benim 3. Gün sonradan silik çıktı. 4. Gün seninki gibiydi. Giderek koyulaşacak.

Eklentiler

• D4C70EB1-7E8E-4B92-B4C5-EA8477A18FB9.jpeg
    D4C70EB1-7E8E-4B92-B4C5-EA8477A18FB9.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 53
Back