How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Okadar çok belirtim varki ama sizde biliyorsunuz transfer öncesi de vardı çünkü bu kadar hormonla olmaması imkansız bana da bir kere lucrin vurdular 14 gün sonra ara kanamam oldu 23 gün sonrada transfer oldum ama o sıradada ilaçlar hormonlar birde ben çok kısa sürede denedim iki denemeyide psikolojim bozuldu sanırım umarım sizin herşey güzel olur sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Insallahh hepımızın dıleklerı duaları kabul olsun 🙏🏻
Ama lütfen sakin olun ve dusunmeyın kotu seylerı, olmazsa da vardır rabbımın bır bıldıgı.. Olana kaadar cabalamaya devam 🙏🏻

Bugün benim de 3.günüm. İlk günler dikkat ettim ama hep yatmadım ağır iş yapmamaya çalıştım. Dün akşam pat diye eşimin halası 5 kuzeni, eniştemiz,kaynım çaya geldiler. Haberleri olmadığı için ben transfer olmuş bi kadın gibi davranamadım. Eski halimle mecbur kalktım çay ,atıştırmalık servis yaptım. O kadar kişinin çayı için kaç defa kalktım oturdum.Eşimle göz göze geldikçe git otur diyordu ama o yardım edince bile sen gel otur bugün başka gün yardım edersin dediler çok moralimiz bozuldu. Kayınvalidem sağolsun kalkma bi bahane uydurun dese de yapamadık. İçimden sürekli Allahım yavrum sana emanet nolur bir şey olmasın diye dua ederek geceyi ettim :(

Bugün benim de 3.günüm. İlk günler dikkat ettim ama hep yatmadım ağır iş yapmamaya çalıştım. Dün akşam pat diye eşimin halası 5 kuzeni, eniştemiz,kaynım çaya geldiler. Haberleri olmadığı için ben transfer olmuş bi kadın gibi davranamadım. Eski halimle mecbur kalktım çay ,atıştırmalık servis yaptım. O kadar kişinin çayı için kaç defa kalktım oturdum.Eşimle göz göze geldikçe git otur diyordu ama o yardım edince bile sen gel otur bugün başka gün yardım edersin dediler çok moralimiz bozuldu. Kayınvalidem sağolsun kalkma bi bahane uydurun dese de yapamadık. İçimden sürekli Allahım yavrum sana emanet nolur bir şey olmasın diye dua ederek geceyi ettim :KK43:
Rabbıme emanet bebeklerimiz canım ol dedikten sonra olmamasi için hicbirsey engel olamaz rabbime dua edelim bizimle olsunlar moralini bozma kotu düşünme birsey olmaz insallah

ben de dün akşam afedersiniz büyük tuvalete çıktım çok değil ama hafif çok hafif ıkındım biraz da uzun kaldım bişey olmuş mudur sizce :(

Bugün benim de 3.günüm. İlk günler dikkat ettim ama hep yatmadım ağır iş yapmamaya çalıştım. Dün akşam pat diye eşimin halası 5 kuzeni, eniştemiz,kaynım çaya geldiler. Haberleri olmadığı için ben transfer olmuş bi kadın gibi davranamadım. Eski halimle mecbur kalktım çay ,atıştırmalık servis yaptım. O kadar kişinin çayı için kaç defa kalktım oturdum.Eşimle göz göze geldikçe git otur diyordu ama o yardım edince bile sen gel otur bugün başka gün yardım edersin dediler çok moralimiz bozuldu. Kayınvalidem sağolsun kalkma bi bahane uydurun dese de yapamadık. İçimden sürekli Allahım yavrum sana emanet nolur bir şey olmasın diye dua ederek geceyi ettim :KK43:
Hiç bişey olmaz canım merak etme ben Antalya'da eşimin teyzesin de kaldım gelen giden bitmedi ilk gün biraz uzandım pasta yap çay servisi fln hatta transfer sonrası 1 saat e yakın otobüsle eve döndüm yer olmadığı için ayakta birde☺️ben Denizli'de yaşadığım için 3 gün sonrada buraya döndüm evin icide inşaat doğru düzgün dinlenemedim ama şükür pozitif rabbim korur merak etme 🥰🤲🤲

Hiç bişey olmaz canım merak etme ben Antalya'da eşimin teyzesin de kaldım gelen giden bitmedi ilk gün biraz uzandım pasta yap çay servisi fln hatta transfer sonrası 1 saat e yakın otobüsle eve döndüm yer olmadığı için ayakta birde☺️ben Denizli'de yaşadığım için 3 gün sonrada buraya döndüm evin icide inşaat doğru düzgün dinlenemedim ama şükür pozitif rabbim korur merak etme 🥰🤲🤲
Oh şükürrr çok sevindim umut oldu bana 😍😍 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💐

ben de dün akşam afedersiniz büyük tuvalete çıktım çok değil ama hafif çok hafif ıkındım biraz da uzun kaldım bişey olmuş mudur sizce :KK43:
Ben transferden önce de kabızlık yaşayan biri olduğum için duphalac şuruba başlamıştım bağırsak düzenleyici bu süreçte kabız olmamak için bazen aç karına, unutursam da kahvaltıdan sonra 1 yemek kaşığı içiyorum ama tabi yanında bol su günde en az 2 lt. Bi de kayısı hoşafı yaptım. Kabızlık olmasa da ıkınmayı gerektirecek kadar da zorlanmamak için deneyebilirsiniz 🙏

ben de dün akşam afedersiniz büyük tuvalete çıktım çok değil ama hafif çok hafif ıkındım biraz da uzun kaldım bişey olmuş mudur sizce :(
Hiç bir şey olmaz canım ben çok kabız olan biriyim ve denk geldi her türlü bide ilaçlarda kabız yapıyor. Bir kaşık zeytinyağı iç veya günkurusu ye. Yemeklere bol bol zeytinyağı kat canım.

B bsradnzli nasıl oldunuz, sızı merak ettım 🙏🏻
Merhaba hastanede yattım bir gün kırmızı kanamadan sonra doktor benim yapabileceğim bir şey yok evde dinlen dedi eve gelince tekrar oldu ama iyiyim şimdi leke şeklinde sanırım benim vajina girişi tahriş oldu o kanıyor çünkü kesede bir şey yok şükür teşekkür ederim

Back