Hayırlı olsun. Tebrik ederim saglicakla kucaginiza alin ins. Baktim 1 nisanda transfer olmussunuz galiba. Yarinda kalp atışı mi duyulacak ins. Bir ayda belli oluyor mu yani:)Ben progestan kullanıyorum ve oksapar. Progestan çok kolay oluyır ama oksapar
Ayy bilmiyorum progestan hiç acıtmıyor oksapar çok yakıyor
İnş bu çektiklerimize değecek az kaldıBende hem mesaneyi doldurdular hemde ultrasonla iyice bastirdilar anca görebildiler yani. Çok kötüydü o an
Buraya yazmadın bişeyler olduğunu anladımÇok üzgünüm sonucum sıfır çıktı
6+4 olacağım yarın inşallah görünürHayırlı olsun. Tebrik ederim saglicakla kucaginiza alin ins. Baktim 1 nisanda transfer olmussunuz galiba. Yarinda kalp atışı mi duyulacak ins. Bir ayda belli oluyor mu yani:)
Her şey gönlünüzce olsun6+4 olacağım yarın inşallah görünür
Benim bu tedavide en çok zorlandığım bu iğne olmuştu ta kii bugün yaptırana kadarProlutex kullanan arkadaşlar bu iğne çok yakıyor mu?pozitif olursa 3. Aya kadar kullanacaksın dediler. İlk defa kullanacağım
En güzeli öyle davranmak zaten kendi yormadigin sureceKızlar buarada ben iyice normal hayatıma döndüm araba falan kullanmaya başladım sizce çok mu acele ettim..Bugün 3.günüm sadece ilk gün yattım şimdi süpürge hariç evdeki işleri yapıyorum yemek falan.
Son güne kadar herzaman umut vardirKızlar 22 Nisan’da 5. gün transferim oldu. Bugün 6. gün. İdrar testinde pozitif çıkmadı. Kan tahlili günüm pazartesi. Sizce umut var mı?
Yaaa bi korku sardı beni iğnelerimi hep eşim yapıyor ben iğne fobim olduğu için yapamıyorumBenim bu tedavide en çok zorlandığım bu iğne olmuştu ta kii bugün yaptırana kadarBugün sağlık ocağına gittim bi güzel hemşire vardı iğneyi yapmış ben hala bekliyorum hissetmedim bile..Önceden yaptıklarında yatakta zıplıyordum resmen..Yapan insanın elinin hafifliğiyle ilgili biraz
Kızlar buarada ben iyice normal hayatıma döndüm araba falan kullanmaya başladım sizce çok mu acele ettim..Bugün 3.günüm sadece ilk gün yattım şimdi süpürge hariç evdeki işleri yapıyorum yemek falan.
İğneyi seven kimse yoktur zaten,ama ben hep bebeğim için bu acılar, bugünler geçecek bir anı olaral kalacak diyorum ozman rahatlıyorumYaaa bi korku sardı beni iğnelerimi hep eşim yapıyor ben iğne fobim olduğu için yapamıyorum
Zaten dikkatli yapıyorum herşeyi bugün dışardaydım hep yemeğe falan çıktık yoksa evde zaman geçmiyor ama iki gündür başım ağrıyor onun nedenini anlamadımİyi yapmışsın, sadece rahimini kasacak şeyler yapma, ağır kaldırma, süpürge açma, yerleri silme, yukarlara uzanma gibi….
Son güne kadar herzaman umut vardir
Suyu arttır benceZaten dikkatli yapıyorum herşeyi bugün dışardaydım hep yemeğe falan çıktık yoksa evde zaman geçmiyor ama iki gündür başım ağrıyor onun nedenini anlamadım
Rahim kalınlığınız nasıldı?İğneyi seven kimse yoktur zaten,ama ben hep bebeğim için bu acılar, bugünler geçecek bir anı olaral kalacak diyorum ozman rahatlıyorum
sabah uyandigimda bende de bas agrisi var 3 gundurZaten dikkatli yapıyorum herşeyi bugün dışardaydım hep yemeğe falan çıktık yoksa evde zaman geçmiyor ama iki gündür başım ağrıyor onun nedenini anlamadım
Sigara ve alkol kullanıyormuydunuz sorun be idi hangi merkezde tedavi gördünüz yaş kaçtıTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?