Hiç uzulme, kanama alanı ıcerde değil, dwdıgım gıbı rahım agzındadır kanama alanı, dınlen guzelce, ınsallah durur da sen de rahatlarsınkesesi böyle yolk da var dedi 5+4 falanım şu an 5.5 haftalık dedi haftaya 4 mayısta kalp atışı için çağırdı kese haftasıyla uyumlu bir sorun yok diyor . Ben de ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum bir bilinmesin ortasında gibiyim.
Insallah gumbur gumbur duyarsın, esıne soyle vıdeo ceksın, acıp acıp dınlersınızYarın kalp atışı duymaya gideceğim inşallah duyarım canım çok korkuyorum
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidirHiç uzulme, kanama alanı ıcerde değil, dwdıgım gıbı rahım agzındadır kanama alanı, dınlen guzelce, ınsallah durur da sen de rahatlarsın
Eşimi almazlar ben çekerim büyük ihtimalle. Çok heyecanlıyım inşallah duyulur canım dua edin banaInsallah gumbur gumbur duyarsın, esıne soyle vıdeo ceksın, acıp acıp dınlersınızcok heyecanlı, benım kalbım yerınden cıkcaktı sankı duyulana kadar, o anın tadını cıkarın, darısı bıze ınsallah
Gayet güzel artmışKızlar merhaba benim 11. Günüm 36.5 13. Günüm 72 15. Günümde 153 çıktı iyi artıyor dimi. Doktor iki günde bir 2 katı artması gerekiyor demişti
Canım bana sonda takmadılar ama ben ilk gün idrar enfeksiyonu gibi oldum. Zaten kronik sistitim var. Bol bol su içip halletmiştim. Bir daha olmadı Allahtan. Eğer geçmiyorsa su içince doktorunuza söyleyin. Çünkü hamilelerin bile kullanabileceği bir fitil var ondan verir sana.Kızlar merhaba, Çarşamba transfer oldum. Transfer esnasında mesane istenildiği gibi dolu olmayınca sonda takip serum sıktılar. 2 gündür afedersiniz idrar yaparken ağrı ve yanmam gecmedi. Sondadan dolayidir diyodum ama bugün de sürekli idrarim var hissi eklendi. Enfeksiyon oldu kesin. Bu durumu yaşayan varmı aranızda
Merhaba bana da aynı işlem yapıldı ilk günler hafif yanma vardı ama bol su ile geçti mutlaka bol bol su iç c vitamini al geçer inşallah kafana takmaKızlar merhaba, Çarşamba transfer oldum. Transfer esnasında mesane istenildiği gibi dolu olmayınca sonda takip serum sıktılar. 2 gündür afedersiniz idrar yaparken ağrı ve yanmam gecmedi. Sondadan dolayidir diyodum ama bugün de sürekli idrarim var hissi eklendi. Enfeksiyon oldu kesin. Bu durumu yaşayan varmı aranızda
Teşekkür ederim Salı doktorum tekrar kan istedi ben ondan gizli yaptırdım. İçime su serpildiGayet güzel artmış
Korkmaktan vazgeç artık kötüyü cagirmaaaaYarın kalp atışı duymaya gideceğim inşallah duyarım canım çok korkuyorum
Dualarım sızınleEşimi almazlar ben çekerim büyük ihtimalle. Çok heyecanlıyım inşallah duyulur canım dua edin bana
Yarın gideceğim bakalım size yazarım.Korkmaktan vazgeç artık kötüyü cagirmaaaa
Canım neden almasınlar bu ilk bişey alırlar birde içeri girdiğinde almazlarsa asistana ver o çeksin ben öyle yapmıştım kese deEşimi almazlar ben çekerim büyük ihtimalle. Çok heyecanlıyım inşallah duyulur canım dua edin bana
Canım vajinal de almıyor doktorum. Ama içeriye girer ama ama ultrasonun olduğu yere almazşarCanım neden almasınlar bu ilk bişey alırlar birde içeri girdiğinde almazlarsa asistana ver o çeksin ben öyle yapmıştım kese de
Tadını çıkart bu minik kalp atisininYarın gideceğim bakalım size yazarım.
Hemşireyle görüştüm yarın bı gelin doktor muayene etsin baksın dedi ama bu durumda alttan muayene ederse zararı olur mu diye korkuyorumCanım bana sonda takmadılar ama ben ilk gün idrar enfeksiyonu gibi oldum. Zaten kronik sistitim var. Bol bol su içip halletmiştim. Bir daha olmadı Allahtan. Eğer geçmiyorsa su içince doktorunuza söyleyin. Çünkü hamilelerin bile kullanabileceği bir fitil var ondan verir sana.
Su içiyorum ama biraz daha cogaltayim o zamanMerhaba bana da aynı işlem yapıldı ilk günler hafif yanma vardı ama bol su ile geçti mutlaka bol bol su iç c vitamini al geçer inşallah kafana takma
Anladım canımCanım vajinal de almıyor doktorum. Ama içeriye girer ama ama ultrasonun olduğu yere almazşar
Merhaba cnm bende fazla su içmedim sonradan sıkıntı olmasın diye ama bana sonda falan takmadılar hemşire ultrason cihazıyla karnıma bastırdı biraz.Sondayı takarken tahriş olmuş olabilir fitil kullanmaya devam et cnmKızlar merhaba, Çarşamba transfer oldum. Transfer esnasında mesane istenildiği gibi dolu olmayınca sonda takip serum sıktılar. 2 gündür afedersiniz idrar yaparken ağrı ve yanmam gecmedi. Sondadan dolayidir diyodum ama bugün de sürekli idrarim var hissi eklendi. Enfeksiyon oldu kesin. Bu durumu yaşayan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?