2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de bugün çok stresliyim , rüyamda hep test yapıyorum fln , Allah'ım yardimcisi olsun hepimizin , bugün de hiç belirtim yok
Test sonuçunu görene kadar ne rüyalar görüyorsun 10 gün nasıl geçiyor anlatamam ama bir kâğıt parçasıyla bütün herşey son buluyor salın belirti aramayın belirti kendi asıma söyleyeyim hala bişeyim yok

Sonu güzel olsun da inşallah razıyım beklemeye

Kızlar ilaçları aile hekimine yazdırıyordum ancak Progestan kapsül ilacın günlük dozunu 3 gün olarak karşılıyormuş devlet tabi ben 6 kere kullandığım için açık çıktı

Kızlar ilaçları aile hekimine yazdırıyordum ancak Progestan kapsül ilacın günlük dozunu 3 gün olarak karşılıyormuş devlet tabi ben 6 kere kullandığım için açık çıktı
Bende 6 kullanıyorum tanıdık eczaci varsa borçla şey yap ben öyle yaptım hakkimi yazdırdım ustunu emanete yazdı tekrar hakkım dogdugunda borcu da yazdiricam

Bende 6 kullanıyorum tanıdık eczaci varsa borçla şey yap ben öyle yaptım hakkimi yazdırdım ustunu emanete yazdı tekrar hakkım dogdugunda borcu da yazdiricam
Var tanıdık şimdi al ilaçları öde reçete yazdırdığında hesaptan düşeriz dedi o şekilde ilerleyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…