- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Test sonuçunu görene kadar ne rüyalar görüyorsunBen de bugün çok stresliyim , rüyamda hep test yapıyorum fln , Allah'ım yardimcisi olsun hepimizin , bugün de hiç belirtim yok
bu sabah kan verdim 8. günümO kadar oldu mu senin yavaştan belli olmaya başlamıştır
Sonu güzel olsun da inşallahTest sonuçunu görene kadar ne rüyalar görüyorsun10 gün nasıl geçiyor anlatamam ama bir kâğıt parçasıyla bütün herşey son buluyor salın belirti aramayın belirti kendi asıma söyleyeyim hala bişeyim yok
Hadi hayırlısı inşallahbu sabah kan verdim 8. günüm
Ya hadi güzel haberlere umut olun bizlerebu sabah kan verdim 8. günüm
Güzel haberlere inşallahSonu güzel olsun da inşallahrazıyım beklemeye
Onu nerden öğreniyosun canım5+4
Senin kaç haftalık?
Öyle mi.. Size kaç embriyo transfer oldu.. Doğru aynen düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil bazenAynı gün transfer olmusuzBazen ne yaparsak yapalım nasipte öte yol yok kafanızı başka seylerle meşgul edin bu kadar düşünmek de iyi degil
teşekkür ederim canımHadi hayırlısı inşallah
inşallah bakalımYa hadi güzel haberlere umut olun bizlere
amin inşallah canımGüzel haberlere inşallah
Ben de bugün çok stresliyim , rüyamda hep test yapıyorum fln , Allah'ım yardimcisi olsun hepimizin , bugün de hiç belirtim yok
2 Tane 5. Gün oldum canım. Evet maalesef insanın aklı sürekli ordaÖyle mi.. Size kaç embriyo transfer oldu.. Doğru aynen düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil bazen
Bende 6 kullanıyorum tanıdık eczaci varsa borçla şey yap ben öyle yaptım hakkimi yazdırdım ustunu emanete yazdı tekrar hakkım dogdugunda borcu da yazdiricamKızlar ilaçları aile hekimine yazdırıyordum ancak Progestan kapsül ilacın günlük dozunu 3 gün olarak karşılıyormuş devlet tabi ben 6 kere kullandığım için açık çıktı
Var tanıdık şimdi al ilaçları öde reçete yazdırdığında hesaptan düşeriz dedi o şekilde ilerleyeceğim bakalımBende 6 kullanıyorum tanıdık eczaci varsa borçla şey yap ben öyle yaptım hakkimi yazdırdım ustunu emanete yazdı tekrar hakkım dogdugunda borcu da yazdiricam
Yapacak birery yok maalesefVar tanıdık şimdi al ilaçları öde reçete yazdırdığında hesaptan düşeriz dedi o şekilde ilerleyeceğim bakalım
Olsun buna da şükürYapacak birery yok maalesef
TabikiOlsun buna da şükür
YaaaTesekkur ederim aradim ama tek satilmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?