Kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kanda çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.
Belirti olması veya olmaması bir şey değiştirmez canım, çünkü ilaçlardan belirti olabiliyor. Belirtisiz hamile kalan bir sürü kişi varBen 4. Gündeyim hiç bişey hissetmiyorum normal mi çok stresli
Belirti olması veya olmaması bir şey değiştirmez canım, çünkü ilaçlardan belirti olabiliyor. Belirtisiz hamile kalan bir sürü kişi var
Sizindemi 2 taneBen 4. Gündeyim hiç bişey hissetmiyorum normal mi çok stresli
Bu arada doktorunuz Bülent beymi hepimzinBelirti olması veya olmaması bir şey değiştirmez canım, çünkü ilaçlardan belirti olabiliyor. Belirtisiz hamile kalan bir sürü kişi var
Benim Yiğit hoca ama transferi Bülent hoca yaptıBu arada doktorunuz Bülent beymi hepimzin
Maşallah çok güzel sonuçlar ümitlendim bendeBenim Yiğit hoca ama transferi Bülent hoca yaptı
Yiğit hoca banada prp yaptıBenim Yiğit hoca ama transferi Bülent hoca yaptı
Hayırlı olsun cnmKızlar bugün transferden sonraki 7. günüm. Ben dayanamadım ve kan testi yaptırdım. Sonuç 59.35 çıktı. Sizce nasıl?
Çok tatlı bir doktor, hepsi öyleYiğit hoca banada prp yaptı
Transfer gününü saymıyorum canımHayırlı olsun cnmTransfer gününü sayıyormusun bende test yapacağımda merak ettim
Benim değerim başta düşüktü 2 gün sonra yükseldi ama Salı günü tekrar baktıracağızTeşekkür ederim içimi rahatlattinız, inşallah sizin için de her sey yolunda gidiyordur
Merhaba hayırlı olsun insallahMerhabalar benden 9 yumurtalık alındı ilk başta dediler 3 tanesi dillendiren sonra dediler 1 taneye düştü sayı diğerleri iyi durumda olmadıkları söylendi ve sadece 1 tane embriyo yerleştirildi 25 nisan da. 10 gün sonra test yapacam inşallah tutmuştur çok stres yapıyorum acaba tutar mı diye ne yapmamı önerirsiniz bu süreçte?
Aynı gün transfer olmusuzMerhabalar benden 9 yumurtalık alındı ilk başta dediler 3 tanesi dillendiren sonra dediler 1 taneye düştü sayı diğerleri iyi durumda olmadıkları söylendi ve sadece 1 tane embriyo yerleştirildi 25 nisan da. 10 gün sonra test yapacam inşallah tutmuştur çok stres yapıyorum acaba tutar mı diye ne yapmamı önerirsiniz bu süreçte?
İnşallah sizin ve aileniz için en hayirlı şekilde olur her şeyBenim değerim başta düşüktü 2 gün sonra yükseldi ama Salı günü tekrar baktıracağız
Tesekkur ederim aradim ama tek satilmiyormusBaskent hastanesının karsısında bıhter eczanesı var, orayı arar mısınız, onlar bı cok ılacı tek tek satıyor
Benjm de hiç belietim yok canım çok da dusunmemeye calisBen de bugün çok stresliyim , rüyamda hep test yapıyorum fln , Allah'ım yardimcisi olsun hepimizin , bugün de hiç belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?