2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ne zaman basladiniz. Traansfer gününüz belli mi. Ben bugün Dr sordum 17 ile 18 günü arası transfer oluyor dedi. Adetten mi sayiliyor yoksa ilaçları kullanmamızdan sormayı unuttum.
Benim adetin 1. Gününden itibaren 19. Gün transferim olacak. Adetin başından hesaplanıyor o süreç.

Bu arada doktor neden antibiyotik verdi. Enfeksiyonunuz mu var. Bana Dr Oksapar verdi büyük ihtimal transferden sonra başlayacağım sanırım.Progestan da var ne zaman baslayacagim onuda bilemiyorum.
Bana da verdi antibiyotiği, biteral diye bir antibiyotik. Hamileleikte de kullanılıyormuş ama neden verdi bilmiyorum

Benim adetin 1. Gününden itibaren 19. Gün transferim olacak. Adetin başından hesaplanıyor o süreç.
Hadi hayırlısı hepimiz için. Benimde 17 gün sonra dedi. Nisan 10. Embriyonuz dondurulmuş mu taze mi? Birşeyi daha merak ediyorum. Embriyolar kaç gün önceden cözülüyor? Bilginiz varmı? Benimde ilk denemem olacak nasip olursa.

Bu arada doktor neden antibiyotik verdi. Enfeksiyonunuz mu var. Bana Dr Oksapar verdi büyük ihtimal transferden sonra başlayacağım sanırım.Progestan da var ne zaman baslayacagim onuda bilemiyorum.
Oksaparı bilmiyorum ama progestan tutunması için veriliyor transfer zamanı galiba. Ben açık ameliyat oldum çikolata kisti ve miyom alındı benden tedbir amaçlı

Hadi hayırlısı hepimiz için. Benimde 17 gün sonra dedi. Nisan 10. Embriyonuz dondurulmuş mu taze mi? Birşeyi daha merak ediyorum. Embriyolar kaç gün önceden cözülüyor? Bilginiz varmı? Benimde ilk denemem olacak nasip olursa.
Benimkiler dondurulmuş embriyo. İlaçları 10 gün kullan kontrole geldiğinde de 1 hafta içinde transfer yaparız dedi o da zaten 17-18 günlere denk geliyor. Benim de ilk denemem bu arada

Benimkiler dondurulmuş embriyo. İlaçları 10 gün kullan kontrole geldiğinde de 1 hafta içinde transfer yaparız dedi o da zaten 17-18 günlere denk geliyor. Benim de ilk denemem bu arada
Çift transfer mi olacaksınız? Bende 1 nisanda tek transfer olacağım. Çok heyecanlıyım 😮‍💨

Merhaba kızlar, inşallah pozitif sonuçlar alırsınız.Ben de yarın başlayacağım tedaviye çok heyecanlıyım ortalama kaç gün sonra opu
Merhaba kızlar bu gün regl 3.günüm transfer için ilaca başladık. Dr sadece estrofem verdi günde 3 tane. İlk tüp bebek denemem o yüzden pek bilmiyorum bu aşamayı. Sadece bu ilacı mı veriyorlar acaba ?
Merhaba Ben de transfer icin hazirlik sürecindeyim, sizin gibi sadece estrofem verdi, transfere 5-6 gün kala kontrole gidince muhtemelen ekleyecekler bir kac ilac daha, Hayirlisi olsun 🙏🏽🙏🏽

Dün bitti canım bekleme sürecine girdim herzaman olduğu gibi🤣acaba vır gün bizimde istediğimiz birseyler anında olacak mı coook merak ediorum
Öyle düşünme canım. Belki hayırlısı geç olmasıdır. Bilmezsin. Zaten daha dün bitmiş hemen gelir. ☺️ bu arada doktora sorup mu başlamıştın tarlusalı?

Kızlar bu arada ben adetin 2. Gününden itibaren ilaçlara başladım ama bu defa adetim kısa sürdü 6. Güne kadar beklerdim ama 3.gün tamamen bitti yani ertesi gün yok denecek kadar belki bir damla geldi. Estrofem yapmış olabilir mi
Merhaba Ben de adetin 2. günü estrofeme basladim, 2.-4. gün arasi baslatiyolar, farketmiyo 🌹

Öyle düşünme canım. Belki hayırlısı geç olmasıdır. Bilmezsin. Zaten daha dün bitmiş hemen gelir. ☺️ bu arada doktora sorup mu başlamıştın tarlusalı?
Evet canım pcos olduğum için çok çok nadir gününde gelir doktorum da tarlusal kullanabilirsin dedi işin sakasindayim zaten ben bu günleri yaşamak bile bir umut heyecan 🥰

Çift transfer mi olacaksınız? Bende 1 nisanda tek transfer olacağım. Çok heyecanlıyım 😮‍💨
Hayır benim de tek transfer olacak hayırlısıyla eğer tutmazsa diğerleri çift olacak. Valla bende o kadar heyecanlıyım ki sizin transfer günü benim transfer zamanımın belli olacağı gün hayırlı haberler alırız inşallah

Evet canım pcos olduğum için çok çok nadir gününde gelir doktorum da tarlusal kullanabilirsin dedi işin sakasindayim zaten ben bu günleri yaşamak bile bir umut heyecan 🥰
Evet insanın eline tutunulacak bir dal olması bile güzel. Allah dermansız dert vermesin.

Dün bitti canım bekleme sürecine girdim herzaman olduğu gibi🤣acaba vır gün bizimde istediğimiz birseyler anında olacak mı coook merak ediorum
Valla kuzum bende öyleyim istediğim şey hiç bir zaman beklediğimde gerçekleşmez😂 3 gün içinde olursun inşallah 😊

X