Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana vermedi oksapar verdi büyük ihtimal ona da transferden sonra başlayacağım canim. . O da kan sulandırıcı.Coraspin vermedi mi sana canım bi çok kişiye vermiş dr bana da vermedi
Ben varım canim büyük ihtimal transfer 10 Nisan insaAllah.ilk denemem olacak.masalperissi C Cisem82 sizin tarihleriniz belli mi listeye yazalım? Fndp seninde 1 nisan seni de listeye ekleyelim
Valla canım benim daha belli değil cumartesi kontrolden sonra belli olacak inşallah benim de ilk denememKızlar tablo oluşturuyoruz transfer tarihi belli olanlar kaçıncı denemeleri ve transfer tarihlerini yazarlarsa ekleyelim inşallah. Pozitifleri sıra sıra görürüz içimiz acilir
İlaçların kesinlikle etkisi var canım hormon yüklemesi yapılıyor sonuçta. Bende hafta sonu temizlik yaptım çok yoruldum bu aralar dinlenmeye bak kendini çok zorlama. Kimisinde belirti oluyor kimisinde hiç olmuyor ama iki türlü de hamile kalan çok kişi gördüm. Zaten adet belirtisiyle neredeyse birebir diyorlar bilemiyorsun işte transfer zamanı kendine meşgale bulmaya çalış kendimizi dinlersek kafayı yiyeceğiz. Ben bir de öğretmenim bir sürü küçük öğrencim var çok hareketliler onlar ayrı yoruyor beni transfer zamanı belki bir iki gün izin alırım dinlenmek içinBenim şimdidem sırt ağrılarım var ama belki ben bugün biraz fazla zorlamış olabilirim belki ondandır belki ilaçlardandır. Kendini dinlememek en iyisi aslında ama ben şimdiden acaba ağrılarımı ilaçlar mı yapıyor diyorum. Transfer sonrası belirtim olsa acaba düşecek mi, tutunmadı mı korkusu olacak, belirtim olmasa neden belirtim yok herkesin belirtisi var diye düşüneceğim. Allah verdiğimiz emeklerin karşılığını versin inşallah
Tabi canimmm sürecin hayırlı olsun inşallahBenide eklermisiniz canim.ilk denemem transfer tarihim 10 Nisan insaAllah.
Tamam canim yazarsın sennnValla canım benim daha belli değil cumartesi kontrolden sonra belli olacak inşallah benim de ilk denemem
Anladım canım ben 10.gün gideceğim kontrole belki o zaman verirBana vermedi oksapar verdi büyük ihtimal ona da transferden sonra başlayacağım canim. . O da kan sulandırıcı.
Bugün daha iyiyim dün yeğenimle dışarı çıkmıştım. O eğilip kalkıyor yere oturuyor. Bende onunla kalkıp eğildim sırtım ondan ağrımış olabilir. Bugün daha iyiyim şükürİlaçların kesinlikle etkisi var canım hormon yüklemesi yapılıyor sonuçta. Bende hafta sonu temizlik yaptım çok yoruldum bu aralar dinlenmeye bak kendini çok zorlama. Kimisinde belirti oluyor kimisinde hiç olmuyor ama iki türlü de hamile kalan çok kişi gördüm. Zaten adet belirtisiyle neredeyse birebir diyorlar bilemiyorsun işte transfer zamanı kendine meşgale bulmaya çalış kendimizi dinlersek kafayı yiyeceğiz. Ben bir de öğretmenim bir sürü küçük öğrencim var çok hareketliler onlar ayrı yoruyor beni transfer zamanı belki bir iki gün izin alırım dinlenmek için
Hayırlısı olsun canım. Herhalde 7 8 gün içinde transfer yaparlar.Ben de bugün adetin 3.günündeyim. Kontrolüm vardı. Pgt’li tek embriyom var. Folik asit dışında hiçbir şey kullanma, doğal siklus yapacağız dediler. 5 Nisan’a randevu verdiler. Yani adetin 11.günü oluyor. Sanırım o gün transfer tarihim belli olur.
Evet oskaparda kan sulandırıcı iğne genelde transfer sonra veriyorlarmışAnladım canım ben 10.gün gideceğim kontrole belki o zaman verir
Transfer hazırlığında mısınız? Hayırlı olsunSelam kızlar benim 3. Denemem dün ignelere başladım cuma tekrar kontrolüm var
Teşekkür ederim cuma günü belli olucak inşallahTransfer hazırlığında mısınız? Hayırlı olsun
Teşekkürler ederim cevap için Bugün kontrolüm vardı vazgeçti doktorum doğal yapmaktan, bugun lucrin yaptılar orda bir daha 18 gün sonra gidecegim o zaman transfer hazırlığına başlayacağız inşallahbenn, ocak ayında dogal sıklus transfer oldum canım ..
cok rahat işlemm.
yumurta buyumesını ve catlamsını takıp edıyor doktor ve rahım kalınlıgını ..
sadece folık asıt ve ptogestan fıtıl kullanmıştım..
anladım canım demekkı uygun gormedıgı bırsey oldu,Teşekkürler ederim cevap için Bugün kontrolüm vardı vazgeçti doktorum doğal yapmaktan, bugun lucrin yaptılar orda bir daha 18 gün sonra gidecegim o zaman transfer hazırlığına başlayacağız inşallah
Ay çok az kalmış. Hayırlı olsun. İnsan bebişlerimiz tutunurBeni Bugun hastahane den hem hemşire hemde embrıyolog aradı .Embriyolog doktor beyle görüştüğünü ve çift transfer yapmayı uygun bulduklarını söyledi Benden de onay istediler verdim hemşire ise yarın saat 11 de hastane de olmamı söyledi transfer yapacaklar çok heyecanlandım
Hayırlısı olsun canım. Kaçıncı gün embriyosu. Kaçıncı günde transferiniz olmuş oluyor.Beni Bugun hastahane den hem hemşire hemde embrıyolog aradı .Embriyolog doktor beyle görüştüğünü ve çift transfer yapmayı uygun bulduklarını söyledi Benden de onay istediler verdim hemşire ise yarın saat 11 de hastane de olmamı söyledi transfer yapacaklar çok heyecanlandım