• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar progestan dex kullandınız mı ya göbekten yazıyor ama kocaman iğne vermişler iğnesi mi yanlış acaba yoksa gidip kalçadan mı olcak acaba ?
Merhaba, ben transfer öncesinden beri kullanıyorum progestan dex 25. Alırken yanında kocaman iğne veriyorlar ama ince insülin iğnesi gibi küçük uçlu iğne alacaksınız. O şekilde rica edin. Hemşirem kalın iğne olmaz ince iğne alacaksın demişti. Zaten diğeri mahveder göbekten.

Bende günde 4 kullanıyorum. Sabah 2 akşam 2. Dr lar duruma göre veriyor sanırım hepimizin kullandığı ilaçlar ve dozları farklı farklı
Ben ilk tüp bebek diye gittim kontrol etti bütün ilaçları düzenledi bir hafta günde bir tane sonraki hafta günde ikş tane sonrada gunde 4 tane olacak sekilde yazdı ve hiç değiştirmedi

Merhaba, ben transfer öncesinden beri kullanıyorum progestan dex 25. Alırken yanında kocaman iğne veriyorlar ama ince insülin iğnesi gibi küçük uçlu iğne alacaksınız. O şekilde rica edin. Hemşirem kalın iğne olmaz ince iğne alacaksın demişti. Zaten diğeri mahveder göbekten.
Evet gidio aldık canım şimdi yaptım saolun🥰

Ben ilk tüp bebek diye gittim kontrol etti bütün ilaçları düzenledi bir hafta günde bir tane sonraki hafta günde ikş tane sonrada gunde 4 tane olacak sekilde yazdı ve hiç değiştirmedi
Benimde aynı şekilde sizin gibi. 12.haftaya kadar devammış böyle. İnşallah sağlıkla devam ederiz 🙏

Ya sorma o kadar korktum ki arabadaki adamı fırcalıcaktım az daha. ah keske kafaya takmasam ama en ufak seyden rahatsız oluyorum böle nasıl gececek 7 gün bilmiyorum hıc :KK70: pskoljkmıdır nedr kasıklarım agrımaya basladı durduk yere :/
Benim önümde polis arabası dar bir sokakta hızlıca geçerken kediye çarptı çarptığı an bir panik yaşadım üstüne polis memurları ile tartıştım kediyi alıp veteriner e götüreceksiniz 2. Panik ve stresi de o anda yaşadım ama şimdilik hiç bir şey yok pozıtıf yani korkma

Benim önümde polis arabası dar bir sokakta hızlıca geçerken kediye çarptı çarptığı an bir panik yaşadım üstüne polis memurları ile tartıştım kediyi alıp veteriner e götüreceksiniz 2. Panik ve stresi de o anda yaşadım ama şimdilik hiç bir şey yok pozıtıf yani korkma

Masallah ya cok sevindim. Bende dedim kendime kmseye mudahele edemezsin 2 gün sonra ise baslicaksin buyutme bunlari kafanda. Ama insan zarar gorecek korkusuyla telasa kapiliyor ister istemez.💙🌟🙏🏻

Kızlar bişey sorucam ama pozitif sonuçta kişisel balım olarak kuaföre gitmem gerekiyor bir sakıncası olur mu

kızlar selam , sacma gelebilir ama bişey sorsam ? bugun benım transferde 5.gunum ılk defa dısarı cıkıp yuruyelım dedım esıme. tam cıktık arabanın bırının egzoz sesınden dolayı aşırı korktum . Bişi olur mu cok mu evham yapıyorum ?
Ya oluyor bole seyler benim ilk tup bebek deneyimim 24 ocak 2020 yiliydi ogun aksam yatarken elazig depremj olmustu baya bi korktum ama depreme ragmen kimildamadim 🤦‍♀️😂

Keske bu test sureleri biraz daha az olsa 😅😅 yoksa bebek pozitifte olsa ben pskologa gidicem bu isin sonunda 🤣🤣🤣

Kızlar su an kalbim ağzımda. Bugün 7. Günüm. Az önce lavaboya gittim ve açık pembe ceviz buyuklugunde bı leke gördüm iç çamaşırımda. Bir yandan çok heyecanlandım bir yandan çok korktum. Ya adet başlangıcıysa🤦🏼‍♀️ 7. Günde başlar mi adet kanaması?

Kızlar su an kalbim ağzımda. Bugün 7. Günüm. Az önce lavaboya gittim ve açık pembe ceviz buyuklugunde bı leke gördüm iç çamaşırımda. Bir yandan çok heyecanlandım bir yandan çok korktum. Ya adet başlangıcıysa🤦🏼‍♀️ 7. Günde başlar mi adet kanaması?
Genelde test gününden 2 gün sonraya denk geliyor adet başlangıç birde fitil kullanıyorsan adet olması imkansız açık renk Olması tutunma işareti bence☺️

Merhabalar 18 Nisan da transferim oldu dayanamayıp test yaptım dün ve bugün bugünkü testim biraz daha belirgindi bugün hafif kahverengi akıntı geldi 5.gün embriyosu çift embriyo bir sorun yoktur dimi test günüm 29 nisanda

bu arada gebelik aşısı embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştıran bişeymiş .. 2 dakikalık bi işlem rahime ilaç sıkıyorlar ..rahim yıkama gibi bişey ..transfer öncesi son kontrolde yapılıormus ..işe yarıyor mu bilmiyorum ama mecbur bu yolda her seye inanıp parayı verip yaptırıyoruz :) allah emeklerimizi boşa cıkarmaısn insallah
İnş olumlu sonuçlarla geliriz buraya🙏Bende ikiz gebelikten korkuyorum ama şansımı arttırmak için istemiştim ama yapmıyorlar🙁Az kaldı biraz heycanlıyım yarın da iğne olucam onun stresi var.

Back