- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
amin canıom insallahAllah gönlünüze göre versin inşallah Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canıom insallahAllah gönlünüze göre versin inşallah Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Bende hiç kanama filan olmadı regl agrısı gibi hafif agrı var ve pozitifimiçimi rahatlattın valla bi kasık batması var ki o da hormonlardan diye düşünüyorum baska hiç bişe yok
Aaaa o zaman bence bekleeee hiç kafanı karıştırmakız 3 gün sonra zaten test günüm :)
Bende de sivilce yaptı hormon sonuçta hersey yapabilir ama lekelenme diye düşünme lekesi olmayıp tutan da bissuru insan varbenim suratımda alerji yaptı ilginç bir şekilde. bugünde inanılmaz kasık ağrım var.6. günüm buradakileri okuyorum lekelenme yaşamıslar bende hiç öyle bişe yok lekelenme olmadan tutunan yokmu acaba
Benim de 7. Günüm benim de lekelenme falan olmadı. Yüzümde sivilce çıktı. Adet öncesi belirtilerinin aynısını yaşıyorum inşallah sonu güzel olurbenim suratımda alerji yaptı ilginç bir şekilde. bugünde inanılmaz kasık ağrım var.6. günüm buradakileri okuyorum lekelenme yaşamıslar bende hiç öyle bişe yok lekelenme olmadan tutunan yokmu acaba
Ben kendimde belirti aramıyorum daha her sey olabilirBende hiç kanama filan olmadı regl agrısı gibi hafif agrı var ve pozitifim
Bende sivilce değil kırmızı kırmızı noktalar oldu hep cok kötüBende de sivilce yaptı hormon sonuçta hersey yapabilir ama lekelenme diye düşünme lekesi olmayıp tutan da bissuru insan var
Bende sivilce değilde kırmızı benekler cıktı insallah güzel olur canımBenim de 7. Günüm benim de lekelenme falan olmadı. Yüzümde sivilce çıktı. Adet öncesi belirtilerinin aynısını yaşıyorum inşallah sonu güzel olur
Beklicem artık bugunden de gwctiAaaa o zaman bence bekleeee hiç kafanı karıştırma
Sen nasıl içiyorsan sağlık ocağı doktoruna o şekilde söyle, mesela benim günde 3 kere 2’şer tane, doktor o şekilde giriyor sisteme. 3 kutu yazmış sağolsun ama devlet 2 kutu verdiAnladım canım sagol günde 1 olarak yazıyorlar neyse artık ayarlayacaz bir sekil
Anladım canım teşekkür ederimSen nasıl içiyorsan sağlık ocağı doktoruna o şekilde söyle, mesela benim günde 3 kere 2’şer tane, doktor o şekilde giriyor sisteme. 3 kutu yazmış sağolsun ama devlet 2 kutu verdi
Merhaba hayırlı olsun, ucunu değişebiliyor musun? Ben prolutex kullanıyorum önce kalın iğneyle sıvıyı çekip sonrasında ince iğne takıyorum ucuna öyle karindan yapıyorum ama tabi hemşirene sor istersenKızlar progestan dex kullandınız mı ya göbekten yazıyor ama kocaman iğne vermişler iğnesi mi yanlış acaba yoksa gidip kalçadan mı olcak acaba ?
Canım onların uçları oluyor. Kahverengi oluyor baya küçük eczaneden bundan iste. Bak fotoğrafını ekliyorumKızlar progestan dex kullandınız mı ya göbekten yazıyor ama kocaman iğne vermişler iğnesi mi yanlış acaba yoksa gidip kalçadan mı olcak acaba ?
280 300 olması gerekir ama korkma /60 olması lazım senin /90 dan fazla artmışKızlar 7. Gün 76 11. Gün 262 çıktı hcg artış iyi değil gibi geldi bana böyle olan var mı
Ben ikinci gün işe gittim 3. Gün bayram ziyaretleri yaptım canım cok fazla evham iyi değil bebegede zararkızlar selam , sacma gelebilir ama bişey sorsam ? bugun benım transferde 5.gunum ılk defa dısarı cıkıp yuruyelım dedım esıme. tam cıktık arabanın bırının egzoz sesınden dolayı aşırı korktum . Bişi olur mu cok mu evham yapıyorum ?
Ben ikinci gün işe gittim 3. Gün bayram ziyaretleri yaptım canım cok fazla evham iyi değil bebegede zarar
Psikolojiktir cok fazla düşünme bende kendimi dinledikçe belirti buldum hep sonra vazgectim dinlemektenYa sorma o kadar korktum ki arabadaki adamı fırcalıcaktım az daha. ah keske kafaya takmasam ama en ufak seyden rahatsız oluyorum böle nasıl gececek 7 gün bilmiyorum hıc pskoljkmıdır nedr kasıklarım agrımaya basladı durduk yere :/
Merhaba, nasılsınız? Bugün doktorla görüşmeye gittiniz mi acaba?Aradım bağırdım pzt çağırıyor ya öyle nefret ettimki