Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun İnşaAllah pozitif sonuçlanır transferin canım. Ya Hayy çekmiştim ben transferde.Heyecandan uyuyamadim erkenden kalktimkızlar 12 buçukta transferim var dualariniza ihtiyacım var
Allah razı olsun kuzumm bende düşünüyorum insallahAllah yardımcın olsun İnşaAllah pozitif sonuçlanır transferin canım. Ya Hayy çekmiştim ben transferde.
İnşaAllah canım. kaçta transferin?Allah razı olsun kuzumm bende düşünüyorum insallah
12 buçukta hastane de ol dedilerrrrİnşaAllah canım. kaçta transferin?
Benim de kese muayenem var. Zaman geçmiyor. Dua edeceğim İnşaAllah sana kuzum12 buçukta hastane de ol dedilerrrr
Allah razı olsun canimmmrabbim sana da sağlıkla önce kese sonra kalp atışını duyurtsun insallahBenim de kese muayenem var. Zaman geçmiyor. Dua edeceğim İnşaAllah sana kuzum
Âminnn senden de Allah razı olsun kuzumAllah razı olsun canimmmrabbim sana da sağlıkla önce kese sonra kalp atışını duyurtsun insallah
Hayırlı olsun İnşaAllah Rabbim pozitif görmenizi nasip eylesinBenim de dün transferim oldu , 3. Gün embriyosu 2 tane inşallah bebeklerimiz bizimle kalır doktorum ilk 3 gün yat genelde dedi , sonra günlük hayatina devam et ağır kaldırma dedi
Amin hepimizin inşallahHayırlı olsun İnşaAllah Rabbim pozitif görmenizi nasip eylesin
Orada uzanirken heycanini dusunme, bebegini nasil alip eve gelecegini düsün simdiden hayirli olsun CanimHeyecandan uyuyamadim erkenden kalktimkızlar 12 buçukta transferim var dualariniza ihtiyacım var
MaşaAllah canım yükselmiş tebrik ederim
Yaa gerçekten mi dün çok ağladım ya düşerse değer diye. İnşallah yarına yükselir iyiceMaşaAllah canım yükselmiş tebrik ederim
İnşaAllah yükselir canım stres yapma testte baya belirgin koyulaşma var Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahYaa gerçekten mi dün çok ağladım ya düşerse değer diye. İnşallah yarına yükselir iyice
Minnoşunu hayırla al gel inşallah. Evden çıkmadan inşirah suresini oku öyle ferahlatıyor ki. Allah bir çırpıda en kolay ve sağlıklı şekilde geçirmeni tez zamanda da pozitifi görüp burada paylaşmanı nasip etsin sağlıkla kavuşunHeyecandan uyuyamadim erkenden kalktimkızlar 12 buçukta transferim var dualariniza ihtiyacım var
Tebrikler bence cok güzel yukseldigi belli