Ben 24 ocakta adet olmuştum. 6 şubatta opu oldum. İnsallah tedaviniz iyi gecer hayırlı olsun
Amin inşallah.Sizlerin de öyle güzel haberler almak nasip olsunBen 24 ocakta adet olmuştum. 6 şubatta opu oldum. İnsallah tedaviniz iyi gecer hayırlı olsun
Peki,transfer ne zaman olacak sizin?Neye göre transfer günü belirleniyor ne kadar bekletiyorlarBen 24 ocakta adet olmuştum. 6 şubatta opu oldum. İnsallah tedaviniz iyi gecer hayırlı olsun
1 nisanda transferim. Ben ohss riskinden dokayı 2 adet bekledim. Ama taze transferde yapılabiliyor onu doktorunuz durumunuza göre karar veriyor.Peki,transfer ne zaman olacak sizin?Neye göre transfer günü belirleniyor ne kadar bekletiyorlar
Çok teşekkür ederim inşallahAmin inşallah.Sizlerin de öyle güzel haberler almak nasip olsun
Aynen oyleO zaman sen adet olunca tüm Türkiye rahat edecek gibi
Ayyyy ben bile senin adına çok heycanliyjmYarın iğnelere başlayacağım bakalımheyecanlıyım
Sen napiyon canım varmi hır belirti ağrı birseyİstanbul tema hastanesi
İstanbul Küçükçekmece de
volkan turan doktorum
Merhaba canımmm. 2 martta hastaneye gidip tedaviye başladım 22 sinde opum olduMerhaba kızlar, inşallah pozitif sonuçlar alırsınız.Ben de yarın başlayacağım tedaviye çok heyecanlıyım ortalama kaç gün sonra opu oluyor
Genellikle doktorlar rahim dinlendirme sürecini izliyorlar kist ohss riskine karşı yani bireysel olarak değişiyor. Ben pcosluyum fazla yumurtam toplanditdigi için rahim dinlendirmedeyiz 2. Sdetimi bekliyorum opudan 1 hafta sonra genellikle adet olunuyor zatenPeki,transfer ne zaman olacak sizin?Neye göre transfer günü belirleniyor ne kadar bekletiyorlar
Ayyyy ben bile senin adına çok heycanliyjm
[/QUOTE
Ay canım Allah razı olsun. Senin tarlusal bitti mi?
Tedaviniz hayırlısıyla güzel sonuclansin,ben de yarın başlayacağım büyük bir ihtimalle çok değişik duygular içinde oluyoruzYarın iğnelere başlayacağım bakalımheyecanlıyım
Çok az kaldı 1 nisandan sonra artık bekleme sürecine gireceğim ve onun streside çok ayrıTedaviniz hayırlısıyla güzel sonuclansin,ben de yarın başlayacağım büyük bir ihtimalle çok değişik duygular içinde oluyoruz
İyi bakalım beni adetin 19. Günü transfer yapacaklar. Senin de yakında adet olursa bayram öncesine denk gelir demekkiBugün sondu canım artık bekleyecegiz
Beklemenin sabretmenin masterini yaptık artikİyi bakalım beni adetin 19. Günü transfer yapacaklar. Senin de yakında adet olursa bayram öncesine denk gelir demekki
Merhaba umarim hepinizin gönlünce olur allahtan ümit kesilmez . . Bir sorum olacaktir hic sogan kürü denediniz mi acaba ? Kuru incir kürü gibi !!Merhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
Sağol canim soğan kurunu denedim evet ama bir sonuç elde edemedim. Saha da fazla beklemek istemedik açıkçası 3 senedir bekliyoruz artık manevi olarak yorulduk biz elimizden geleni yspicaz tevekkül AllahtanMerhaba umarim hepinizin gönlünce olur allahtan ümit kesilmez . . Bir sorum olacaktir hic sogan kürü denediniz mi acaba ? Kuru incir kürü gibi !!
Yok canım transfer öncesi olan ağrılarım var hayla ilaç etkisinden adet sancısı gibi bel göğüs başka yokSen napiyon canım varmi hır belirti ağrı birsey
Benim daha yeni başladık haftaya opu olacakÇok az kaldı 1 nisandan sonra artık bekleme sürecine gireceğim ve onun streside çok ayrıtest gününe kadar gelgitli olurum kesin ay tuttu ay tutmadı. Şunu yaptım acaba bişey oldu mu hep böyle düşünceler içinde olacağım. Sizin ne zaman transfer
Güzel haberlerle gel bizeeee miniğin seninledir insallaj canimmYok canım transfer öncesi olan ağrılarım var hayla ilaç etkisinden adet sancısı gibi bel göğüs başka yok
Aa daha varmış sizin. Hayırlısı olsunBenim daha yeni başladık haftaya opu olacak