2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Covid testi yapılıyor mu hastanelerde hala istesek . Ben 1 aydan beri faranjitim öğretmen olduğum için de geçmek bilmedi . Şimdi eşim koku tat alamıyorum dedi. Haftaya cuma transferim var muhtemelen benim gibi o da hastalanacak ama emin olmak istiyorum. Daha önceki transferde covid testi yapılmadı. Acaba özele gitsem yaparlar mı ?

Devlette de yapılıyor ben bu ay sonunda transfer olacaktım eşimin ailesinin yanına gittik ay basında onlar hasta imiş yeni atlatmış eşim illa gidelim ses neyse gittik 2 gün durduk geri döndük aradan 5 gün geçti ki ben nezle oldum kendim corona testi yaptırmaya gittim corona çıkarsam bu ay transfer olmayayım diye hatta tat alma duyumu da kaybettim ama sonucum negatif çıktı birde 3 günde geçti hastalığım daha da üstünde durmadım negatif çıkınca

Teşekkür ederim canım ben de yarın progestana başlayacağım gitmişken testi de yaptırayım içimiz rahatlasın Umarım güzel sonuçlar alırsınız alırız

Benim de adetim bugun başladı pazartesi gideceğim inşallah transfer hazırlığına başlarız, benim bu sefer natural yapmayı önerdi doktorum öncekiler ilaçlıydı hep aynı sizin kullandıklarınız gibi. Var mı aranızda bu şekilde doğal transfer olacak olan?

Anladım canım ama güzel düşün güzel olsun inşallah hayırla gelsin bebeğin. Belki bu sefer tutacak ha seni çok iyi anlıyorum olumsuz sonuç almışsın bundan doğal birşey yok zaten ben bile ilk defa yaptıracağım şimdiden aklıma ya tutmazsa diye düşünceler gelip gidiyor aklını bedenini zinde tut rahatlat bedenini. Biz kadınların tüm hormonları düşündüklerimizle doğru orantılı biliyorsun hakkında en hayırlısı olsun kucağında yumuk yumuk elleriyle sana tutunan bir melek nasip etsin Rabbim inşallah. Unutma unut her zaman var

Bende nasipse nisan ayinda sizin gibi baslicam
Adetin 3 gunu sabah oglen aksam kulanicakmisim estrofem

Eşimin ailesi kendi ailem bir aydır hasta tat duyulari yok öksürük var fakat korona negatif ortalıkta salgın var ya da covis bir şekilde mutasyon geçirip bu şekilde ortaya çıkıyor bol bol meyve yiyip vitamin depolayin insallah

Kızlar ya tarlusal kullanmaya basladigimdan beri akintim çok oluyor bir de kabız oldum gibi kullanan olduysa aynı etki oldu mu

İnşallah Biraz önce aradım randevu için pazartesi izinliymiş Betül hanım salı gidecegim 4.gün olacak ama sorun olmaz herhalde zaten naturel yaparız bu sefer diyordu
Allah’ın izniyle olmaz Betül hanım takip ediyor yani işinde iyi gerçekten güzel sonuçlarda alırız bayram bizim için gerçekten bayram olur inşallah naturel derken çok fazla ilaç kullanmayacak mısın

İnşallah ya Yok kullanmayacağım sanırım ben de tam bilmiyorum öncekiler ilaçlıydı hep bu sefer böyle deneyelim dedi internetten okuduklarıma göre transfere kadar ilaçsız gidiyormuş transferden sonra progestan kullanılıyormuş galiba

Anladım hayırlısı olsun inşallah ilaçlarda uyku halsizlik yapıyor progestan iğnede vurulduktan sonra ağrı yapıyor katlanıyoruz her şeye sonuçlarımız güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…