- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
Amin inşallahAllahım inşallah hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin
Bende 11 martta başladımMart ın 11 inde ilaçlara başladım 29 Mart da transfer olacağım
Devlette de yapılıyor ben bu ay sonunda transfer olacaktım eşimin ailesinin yanına gittik ay basında onlar hasta imiş yeni atlatmış eşim illa gidelim ses neyse gittik 2 gün durduk geri döndük aradan 5 gün geçti ki ben nezle oldum kendim corona testi yaptırmaya gittim corona çıkarsam bu ay transfer olmayayım diye hatta tat alma duyumu da kaybettim ama sonucum negatif çıktı birde 3 günde geçti hastalığım daha da üstünde durmadım negatif çıkıncaCovid testi yapılıyor mu hastanelerde hala istesek . Ben 1 aydan beri faranjitim öğretmen olduğum için de geçmek bilmedi . Şimdi eşim koku tat alamıyorum dedi. Haftaya cuma transferim var muhtemelen benim gibi o da hastalanacak ama emin olmak istiyorum. Daha önceki transferde covid testi yapılmadı. Acaba özele gitsem yaparlar mı ?
Teşekkür ederim canım ben de yarın progestana başlayacağım gitmişken testi de yaptırayım içimiz rahatlasınDevlette de yapılıyor ben bu ay sonunda transfer olacaktım eşimin ailesinin yanına gittik ay basında onlar hasta imiş yeni atlatmış eşim illa gidelim ses neyse gittik 2 gün durduk geri döndük aradan 5 gün geçti ki ben nezle oldum kendim corona testi yaptırmaya gittim corona çıkarsam bu ay transfer olmayayım diye hatta tat alma duyumu da kaybettim ama sonucum negatif çıktı birde 3 günde geçti hastalığım daha da üstünde durmadım negatif çıkınca
Ben de Bahçeci Bursadayım, siz öndesiniz bayaa, benimki olana kadar sizden güzel haberler alırız inşallahBahçeci Bursa siz
Hep birlikte güzel haberler alalım inşallahBen de Bahçeci Bursadayım, siz öndesiniz bayaa, benimki olana kadar sizden güzel haberler alırız inşallah
Evet Betül hanıma gidiyorum, siz?Hep birlikte güzel haberler alalım inşallahBetül hanıma mı gidiyorsunuz
Anladım canım ama güzel düşün güzel olsun inşallah hayırla gelsin bebeğin. Belki bu sefer tutacak ha seni çok iyi anlıyorum olumsuz sonuç almışsın bundan doğal birşey yok zaten ben bile ilk defa yaptıracağım şimdiden aklıma ya tutmazsa diye düşünceler gelip gidiyor aklını bedenini zinde tut rahatlat bedenini. Biz kadınların tüm hormonları düşündüklerimizle doğru orantılı biliyorsun hakkında en hayırlısı olsun kucağında yumuk yumuk elleriyle sana tutunan bir melek nasip etsin Rabbim inşallah. Unutma unut her zaman varCanım benim gecen yıl nisan da rahim içindeki tüpler polipler miyon lar alındı tertemiz bir rahim embriyolar da 5. Gün embriyoları idi ben kesin gözü ile bakıyordum ilki hiç tutmadı ikincisinde farklı olarak tutunmayı arttıran bir serum verildi transfer günü oda kimyasal oldu son kalan embriyolar 6. Gün embriyosu onları transfer için hastaneye gittiğimde kendi doktorumun hastaneden ayrıldığını ögrendim mecbur oranın başındaki doktorla görüştüm oda kalan 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini söyledi kendim sil baştan başlamak istiyorum dedi sagolsun güzel bir tedavi uyguladı vitamin takviyesi çok yaptı embriyolarda farkı gördüm ama umudumu yitirdim işte daha önce aynı hastanede 2 olumsuz sonuç alınca
Bende ona gidiyorum yumurta büyütme aşamasında mısınEvet Betül hanıma gidiyorum, siz?
Bende nasipse nisan ayinda sizin gibi baslicamAynı ilaçları bende kullandım adetin 2. Günü kontrle gittim estrofem verdiler sadece estrofem e adetin 3. Günü başladım önce sabah 1 akşam 1 şeklinde kullandım 5 gün sonra sabah 1 öğlen 1 akşam 1 şeklinde kullanıma devam ettim 5 gün de böyle kullandıktan sonra sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanmaya devam ettim haftada 1 muayeneye gittim rahim kalınlığı 11 küsüre gelince progestan verildi prolutex verildi prednol ve mobodoks verildi transfer de çarsamba günü fakat oksapar dediğiniz kan sulandırıcı oksapar ı transferle birlikte vermişlerdi bana daha önce
Eşimin ailesi kendi ailem bir aydır hasta tat duyulari yok öksürük var fakat korona negatif ortalıkta salgın var ya da covis bir şekilde mutasyon geçirip bu şekilde ortaya çıkıyor bol bol meyve yiyip vitamin depolayin insallahDevlette de yapılıyor ben bu ay sonunda transfer olacaktım eşimin ailesinin yanına gittik ay basında onlar hasta imiş yeni atlatmış eşim illa gidelim ses neyse gittik 2 gün durduk geri döndük aradan 5 gün geçti ki ben nezle oldum kendim corona testi yaptırmaya gittim corona çıkarsam bu ay transfer olmayayım diye hatta tat alma duyumu da kaybettim ama sonucum negatif çıktı birde 3 günde geçti hastalığım daha da üstünde durmadım negatif çıkınca
Yok şubatta toplandı yumurtalar 2 tane embriyom var, ikinci adetim başladı bugun transfere hazırlık başlayacakBende ona gidiyorum yumurta büyütme aşamasında mısın
Benimde şubatta toplandı hayırlısı olsun inşallahYok şubatta toplandı yumurtalar 2 tane embriyom var, ikinci adetim başladı bugun transfere hazırlık başlayacak
İnşallahBenimde şubatta toplandı hayırlısı olsun inşallah
Allah’ın izniyle olmaz Betül hanım takip ediyor yani işinde iyi gerçekten güzel sonuçlarda alırız bayram bizim için gerçekten bayram olur inşallahİnşallahBiraz önce aradım randevu için pazartesi izinliymiş Betül hanım salı gidecegim 4.gün olacak ama sorun olmaz herhalde zaten naturel yaparız bu sefer diyordu
İnşallah yaAllah’ın izniyle olmaz Betül hanım takip ediyor yani işinde iyi gerçekten güzel sonuçlarda alırız bayram bizim için gerçekten bayram olur inşallahnaturel derken çok fazla ilaç kullanmayacak mısın
Anladım hayırlısı olsun inşallahİnşallah yaYok kullanmayacağım sanırım ben de tam bilmiyorum öncekiler ilaçlıydı hep bu sefer böyle deneyelim dedi internetten okuduklarıma göre transfere kadar ilaçsız gidiyormuş transferden sonra progestan kullanılıyormuş galiba