- 15 Ocak 2023
- 297
- 149
- 33
- 38
Başlayacağım canım, ne kadar süre kullanmak gerekiyor 2 3 ay ara vermeyi düşünüyorum tedaviyeÂmin İnşaAllah canım. Takviyelere mutlaka başla çok önemli. Hiçbiri ilaç değil takviye hepsi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlayacağım canım, ne kadar süre kullanmak gerekiyor 2 3 ay ara vermeyi düşünüyorum tedaviyeÂmin İnşaAllah canım. Takviyelere mutlaka başla çok önemli. Hiçbiri ilaç değil takviye hepsi.
Ben hemen etkilerini gördüm. Kullandığım ay yumurta sayım arttı. Kaliteleri arttı. Adetin 2. Günü başlaBaşlayacağım canım, ne kadar süre kullanmak gerekiyor 2 3 ay ara vermeyi düşünüyorum tedaviye
Tamam canım, bu takviyelere de mi regl iken başlamak gerekiyorBen hemen etkilerini gördüm. Kullandığım ay yumurta sayım arttı. Kaliteleri arttı. Adetin 2. Günü başla
Evet canım 2. Günü başlaTamam canım, bu takviyelere de mi regl iken başlamak gerekiyor
Tamam canımEvet canım 2. Günü başla
Pastil ve gargara aldım. Geçmiş olsunIyi bayramlar diliyorum hepinize
10. gun. 150
12.gun 372
14.gun 837 seklinde ilerliyorum cok şükür. Pzt kese görürüm insallah
Şuan bademcik iltihabi geciriyorum sanırım gece bogaz agrisiyla uyandim sabah kötüydüm. tuzlu su ile gargara yaptım. Baska ne yapabilirim. Bir zarari olur mu biraz endiselendim de.
Pastil ve gargara aldım. Geçmiş olsun
Soyleki sureci bilmiyorum ama dondurulmus embriyo cozulurken bozulabiliyor. Ama daha erken yani cozmek icin sanki, onu bir sorsaydiniz neden kötüymuşKızlar bugün doktorum aradı ve tekrar embriyo yapmamız gerektiğini söyledi şok oldum perşembe günü transfer diyen adam bugün neymiş embriyo kötüymüş nerdeyse 1 senedir donuk olan embriyo bugün kötü oldu böyle bir şey mümkün mü ya bu resmen doktor hatası değil mi lütfen yardımcı olur musunuz beni 4 aydır oyalıyor resmen böyle bir şey olamaz
Madem kötüyse niye transfer sürecine girdi bir sürü ilaç kullanıyorum gerçekten bir tane düzgün doktor yok mu yaSoyleki sureci bilmiyorum ama dondurulmus embriyo cozulurken bozulabiliyor. Ama daha erken yani cozmek icin sanki, onu bir sorsaydiniz neden kötüymuş
Şimdi mi aklına geldi kötü olduğu hem çözme işlemi aynı gün olmuyor muSoyleki sureci bilmiyorum ama dondurulmus embriyo cozulurken bozulabiliyor. Ama daha erken yani cozmek icin sanki, onu bir sorsaydiniz neden kötüymuş
Canım bunun pesine düş iyice araştır çok saçma geldi bana da.Persembe günü olacak transfer icin simdiden dondurulmuş embiriyomu çözülürmüş bunları sorsaydınKızlar bugün doktorum aradı ve tekrar embriyo yapmamız gerektiğini söyledi şok oldum perşembe günü transfer diyen adam bugün neymiş embriyo kötüymüş nerdeyse 1 senedir donuk olan embriyo bugün kötü oldu böyle bir şey mümkün mü ya bu resmen doktor hatası değil mi lütfen yardımcı olur musunuz beni 4 aydır oyalıyor resmen böyle bir şey olamaz
Cozundurulmesi için kağıda imza attınız mı canımKızlar bugün doktorum aradı ve tekrar embriyo yapmamız gerektiğini söyledi şok oldum perşembe günü transfer diyen adam bugün neymiş embriyo kötüymüş nerdeyse 1 senedir donuk olan embriyo bugün kötü oldu böyle bir şey mümkün mü ya bu resmen doktor hatası değil mi lütfen yardımcı olur musunuz beni 4 aydır oyalıyor resmen böyle bir şey olamaz
Hayır atmadık kesinlikle doktor hatası ya kötü olduğu belliydi niye doldurttular o zaman asla takip etmemişCozundurulmesi için kağıda imza attınız mı canım
Iste cozulmeyle alakali sureci bilmiorum ama ihmal varsa hakkinizi mutlaka arayin hem maddi hem manevi zor bir surecten geciyoruz zaten. Hesabini versinler yapilan yanlisin.Şimdi mi aklına geldi kötü olduğu hem çözme işlemi aynı gün olmuyor mu
Imzami atiliyor bizede bisey imzalatmadilar, sadece transfer gunu gelin dendi o kadarCozundurulmesi için kağıda imza attınız mı canım
Benim salı günü transferim vardı ama iptal oldu pazartesiden imzaları artırdılar bize sabah biz cozundurcez 1 de de transferiniz olcak demişti doktorumuz eşim ve benden imza aldılar o zamanImzami atiliyor bizede bisey imzalatmadilar, sadece transfer gunu gelin dendi o kadar
Anladim neden iptal ettiler bisi soledilermi, bu ara bunu duyuyorum surekli. Hangi merkezdeydinizBenim salı günü transferim vardı ama iptal oldu pazartesiden imzaları artırdılar bize sabah biz cozundurcez 1 de de transferiniz olcak demişti doktorumuz eşim ve benden imza aldılar o zaman
Canım normali bu dimi ayni gün cözülür yani.Arkadsinki persembe olacakmis simdiden cözmek ne cok enteresan olay yaa ben olsam hastaneyi kafalarina yıkarimBenim salı günü transferim vardı ama iptal oldu pazartesiden imzaları artırdılar bize sabah biz cozundurcez 1 de de transferiniz olcak demişti doktorumuz eşim ve benden imza aldılar o zaman
Öyle bir ihtimal olamaz cansu var onda bir ihmal üzerine gittsinCanım normali bu dimi ayni gün cözülür yani.Arkadsinki persembe olacakmis simdiden cözmek ne cok enteresan olay yaa ben olsam hastaneyi kafalarina yıkarim