• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Iyi bayramlar diliyorum hepinize🤗
10. gun. 150
12.gun 372
14.gun 837 seklinde ilerliyorum cok şükür. Pzt kese görürüm insallah🙏
Şuan bademcik iltihabi geciriyorum sanırım gece bogaz agrisiyla uyandim sabah kötüydüm. tuzlu su ile gargara yaptım. Baska ne yapabilirim. Bir zarari olur mu 😔biraz endiselendim de.
Pastil ve gargara aldım. Geçmiş olsun

Eklentiler

• 16820829171092616723438275314148.jpg
    16820829171092616723438275314148.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bugün doktorum aradı ve tekrar embriyo yapmamız gerektiğini söyledi şok oldum perşembe günü transfer diyen adam bugün neymiş embriyo kötüymüş nerdeyse 1 senedir donuk olan embriyo bugün kötü oldu böyle bir şey mümkün mü ya bu resmen doktor hatası değil mi lütfen yardımcı olur musunuz beni 4 aydır oyalıyor resmen böyle bir şey olamaz

Kızlar bugün doktorum aradı ve tekrar embriyo yapmamız gerektiğini söyledi şok oldum perşembe günü transfer diyen adam bugün neymiş embriyo kötüymüş nerdeyse 1 senedir donuk olan embriyo bugün kötü oldu böyle bir şey mümkün mü ya bu resmen doktor hatası değil mi lütfen yardımcı olur musunuz beni 4 aydır oyalıyor resmen böyle bir şey olamaz
Soyleki sureci bilmiyorum ama dondurulmus embriyo cozulurken bozulabiliyor. Ama daha erken yani cozmek icin sanki, onu bir sorsaydiniz neden kötüymuş

Canım bunun pesine düş iyice araştır çok saçma geldi bana da.Persembe günü olacak transfer icin simdiden dondurulmuş embiriyomu çözülürmüş bunları sorsaydın

Cozundurulmesi için kağıda imza attınız mı canım

Imzami atiliyor bizede bisey imzalatmadilar, sadece transfer gunu gelin dendi o kadar
Benim salı günü transferim vardı ama iptal oldu pazartesiden imzaları artırdılar bize sabah biz cozundurcez 1 de de transferiniz olcak demişti doktorumuz eşim ve benden imza aldılar o zaman

Benim salı günü transferim vardı ama iptal oldu pazartesiden imzaları artırdılar bize sabah biz cozundurcez 1 de de transferiniz olcak demişti doktorumuz eşim ve benden imza aldılar o zaman
Anladim neden iptal ettiler bisi soledilermi, bu ara bunu duyuyorum surekli. Hangi merkezdeydiniz

Canım normali bu dimi ayni gün cözülür yani.Arkadsinki persembe olacakmis simdiden cözmek ne cok enteresan olay yaa ben olsam hastaneyi kafalarina yıkarim 😡

Back