- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 48
- 28
He normal canım ilaçlar yapıyor zaten onu, ama benim 12. Günü geçtikten sonra o ağrılarım geçti ama şimdi hafif kasık batmalarım oluyor.Hayır canım karnın alt kısmında regl olacakmış gibi bir sancı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He normal canım ilaçlar yapıyor zaten onu, ama benim 12. Günü geçtikten sonra o ağrılarım geçti ama şimdi hafif kasık batmalarım oluyor.Hayır canım karnın alt kısmında regl olacakmış gibi bir sancı
Evet sanki kesikmiş de yara varmış gibi benim en başından beri vardı hatta 7. Günden beri arttı öyle devam ediyorKaşığına igne batması gibi bişiler de oluyor mu
Ayy İnşaAllah benim de geçer. Kasık ağrılarım da var. Batma da oluyor. Acaba diyorum regl günümde kanamam oldu. Üstüne görme gibi bir şey miydiHe normal canım ilaçlar yapıyor zaten onu, ama benim 12. Günü geçtikten sonra o ağrılarım geçti ama şimdi hafif kasık batmalarım oluyor.
Ne zaman kese randevunuz?Ayy İnşaAllah benim de geçer. Kasık ağrılarım da var. Batma da oluyor. Acaba diyorum regl günümde kanamam oldu. Üstüne görme gibi bir şey miydi
26 Nisan’da İnşaAllahNe zaman kese randevunuz?
Çok iyi az kalmış26 Nisan’da İnşaAllah
Evet canım çok şükür az kaldı İnşaAllah sağlıklı gebelikler olur hepimizinkiÇok iyi az kalmış
Bende 29unda kalp atışı dinlemeye gideceğim inşallah. Çok heyecanlıyımEvet canım çok şükür az kaldı İnşaAllah sağlıklı gebelikler olur hepimizinki
Yaaa hadi İnşaAllah canım senin şimdi kaç haftalık ? Çok heyecanlıBende 29unda kalp atışı dinlemeye gideceğim inşallah. Çok heyecanlıyım
Şu an 5+2 canımYaaa hadi İnşaAllah canım senin şimdi kaç haftalık ? Çok heyecanlı
MaşaAllah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahŞu an 5+2 canım
Amin canım. Hepimize inşallahMaşaAllah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
Aynen öyle benim kuzenim hamile jaldıgı ay tatildeydi sigara alkol hepsinşn dibine vurdu öğrenince bıraktı ayrı ama tatilde zıpladı etti nasipte varmıs oldu. Onu yeme bunu yapma gibi telkinleri cok doğru bulmuyorum mesela benim doktorum herseyi yiyebilirsin ve bir gün sonra normal yasantına devam edeceksin yatmak yok dedi. Ama benden 3 gün önce transfer olan arkadasımın doktoru bir hafta yatacaksın dedi her hasta kendine özeldir ve en iyisini doktor bilirDoğru söylüyorsun canım nasipten öte yol yok, sonuçta normal yolla hamile kalanlar ilk günlerini bilmeden kimbilir neler yapıyor yiyecek ekmeği varsa bi şekil tutunuyor
Benim doktorum da yatmayacaksin rutin hayatına devam edeceksin rahmine kan gitmesi lazım dedi. Bugün 3. Günüm bitti. Ben kendimi çok yormadim ama evin içinde dolaştım namaz kıldım kendi kahvaltimi kendim hazırladım. İğnemi yaptiktan sonra kalktım dolaştım ağrı yapmaması için. Yeme içme konusunda da aşırı baharatlı yemiyorum ve asitli içecekler icmiyorum. Dediğiniz gibi çok da kasmamak lazım. Ama dikkatli da olmak lazım biraz fazla ayakta kalınca kasıklarım ağrımaya başlıyor o da ayrı mesele.Aynen öyle benim kuzenim hamile jaldıgı ay tatildeydi sigara alkol hepsinşn dibine vurdu öğrenince bıraktı ayrı ama tatilde zıpladı etti nasipte varmıs oldu. Onu yeme bunu yapma gibi telkinleri cok doğru bulmuyorum mesela benim doktorum herseyi yiyebilirsin ve bir gün sonra normal yasantına devam edeceksin yatmak yok dedi. Ama benden 3 gün önce transfer olan arkadasımın doktoru bir hafta yatacaksın dedi her hasta kendine özeldir ve en iyisini doktor bilir
Kendine stres yapmayacaksan gidebilirsin, yani kendini iyi hissedeceksen… sadece biraz rahatsız olduğunu yakın birine söyle ki senden bişi beklemesinler otur izle yavaş hareket et, içinin rahat etmesi için diyorum yoksa çok gerekli değil ama kendimden biliyorum, hızlı oturup kalkınca bile acaba diyorum o nedenleKızlar transferden 1 gün sonra eşimin kardeşinin nişanı var yani kaynımın doktora sordum gitmemen iyi olur ama gitmen gerekiyorsa git otur kalma dedi sizce ne yapmalıyım ailelerimizn haberi yok tüp bebek yaptırdığımızdan
Canım benim 8. Günüm bugün ağrılarım geçti arada batma oluyo normal mi senceHe normal canım ilaçlar yapıyor zaten onu, ama benim 12. Günü geçtikten sonra o ağrılarım geçti ama şimdi hafif kasık batmalarım oluyor.
Transferinin 2. Gününe denk gelmesi kötü olmuş canım Canım ya rahatsızlandım dersin gitmezsin eşin gider, yada için rahat etmezse gidersin çok ayakta kalmamaya dikkat edersin, gönlünü ferah tut güzel düşün herşey olacağına varırKızlar transferden 1 gün sonra eşimin kardeşinin nişanı var yani kaynımın doktora sordum gitmemen iyi olur ama gitmen gerekiyorsa git otur kalma dedi sizce ne yapmalıyım ailelerimizn haberi yok tüp bebek yaptırdığımızdan