• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kendine stres yapmayacaksan gidebilirsin, yani kendini iyi hissedeceksen… sadece biraz rahatsız olduğunu yakın birine söyle ki senden bişi beklemesinler 😅 otur izle yavaş hareket et, içinin rahat etmesi için diyorum yoksa çok gerekli değil ama kendimden biliyorum, hızlı oturup kalkınca bile acaba diyorum o nedenle 🤭
Yani siz olmasaydınız giderdiniz değil mi ya gitmek istiyorum açıkçası bilmiyorum cok kararsızım korkuyorum biraz düşmüş numarası yapmayı düşünüyorum açıkçası

Transferinin 2. Gününe denk gelmesi kötü olmuş canım😔 Canım ya rahatsızlandım dersin gitmezsin eşin gider, yada için rahat etmezse gidersin çok ayakta kalmamaya dikkat edersin, gönlünü ferah tut güzel düşün herşey olacağına varır🙏🏻
Amin ev nişanı olsa tedirgin olmam giderim ama salon olacak bilmiyorum 1 saat gider gelirim gittiğimde de otururum ne yapayım

Kızlar iyi bayramlarrrrr !! Transfer öncesi son kontrolüm yapıldı . Rahim kalınlığı 9 mm üç çizgi görüntüsü var transfer günümüz belli oldu 26 Nisan 😍😍😍 çok heyecanlıyım birazdan gebelik aşısı yapılacak . Ben 32 yaşında olmama rağmen iki embriyo koymayı önerdiler ama ben tek dedim ilk denememde tek olsun istiyorum .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun 😇
İyi bayramlar canım☺️ Rahim duvarı kalınlığın çok iyi üç çizgi olması da çok güzel, herşey gönlünce olsun inşallah, gebelik aşısı ne oluyor ben olmadım aşı fln

İyi bayramlar canım☺️ Rahim duvarı kalınlığın çok iyi üç çizgi olması da çok güzel, herşey gönlünce olsun inşallah, gebelik aşısı ne oluyor ben olmadım aşı fln
Makrofaj aşısı gibi bazı merkezler intralip serum veya onu yapiyorlar bagisilik için kişiye özel bir yöntem

canım isteğe bağlı dediler tutunmayı güçlendiriyormuş rahimin içine ilaç veriyolar transferden 5-6 gün önce . Bugün yaptılar işte kolay bir işlem . İnşallah fayda eder 🙏

Kızlar transferden 1 gün sonra eşimin kardeşinin nişanı var yani kaynımın doktora sordum gitmemen iyi olur ama gitmen gerekiyorsa git otur kalma dedi sizce ne yapmalıyım ailelerimizn haberi yok tüp bebek yaptırdığımızdan
Tüh ya denk gelmeseymiș iyiymiş.
Benim doktorumda ilk 3 gün kendine biraz dikkat et sonrasinda rutine devam demisti.sen ertesi gun diyorsun🙄Gitsen de bir saat kadar durup bir bahaneyle ayrilsan. Bilemedim bende.

Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIMDENEME SAYISITRANSFER TARIHISONUC♥️
damlakcbs damlakcbs 1
@nimolik1 NISAN🤰
@RABIS 2018123 MART🤰
@Naz8684110 NISAN
@ozdenkocak88329 MART🤰
@sansll16 NISAN🤰
@madamseker31 MART:KK43:
B bamagirl89 18 NISAN
@Ankalinka8NISAN:KK43:
@sunshine__1NISAN🤰
@Nazelina220 NISAN
@surmelikedi2NISAN:KK43:
Deniz3525 Deniz3525 6 NISAN🤰
@pembeumut11129 MART🤰
@pembefilika14 NISAN
@sinemiss3612NISAN
@Papatya161010 NISAN
@Matilda95NISAN
@Elseko7NISAN
@Mavi_rella1NISAN:KK43:
mavibirmasal mavibirmasal 12 NISAN🤰
@Ccmm899313 NISAN
@Tech10110 NISAN🤰
@Kozmeticaa213NISAN
@Minelim96
@julia161614NISAN
@melodiaEy11 NISAN
@1erguvan21NISAN
18 nisan 5.gun embriyosu transfer edildi. Sabırsızlıkla test gününu bekliurouz

Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIMDENEME SAYISITRANSFER TARIHISONUC♥️
damlakcbs damlakcbs 1
@nimolik1 NISAN🤰
@RABIS 2018123 MART🤰
@Naz8684110 NISAN
@ozdenkocak88329 MART🤰
@sansll16 NISAN🤰
@madamseker31 MART:KK43:
B bamagirl89 18 NISAN
@Ankalinka8NISAN:KK43:
@sunshine__1NISAN🤰
@Nazelina220 NISAN
@surmelikedi2NISAN:KK43:
Deniz3525 Deniz3525 6 NISAN🤰
@pembeumut11129 MART🤰
@pembefilika14 NISAN
@sinemiss3612NISAN
@Papatya161010 NISAN
@Matilda95NISAN
@Elseko7NISAN
@Mavi_rella1NISAN:KK43:
mavibirmasal mavibirmasal 12 NISAN🤰
@Ccmm899313 NISAN
@Tech10110 NISAN🤰
@Kozmeticaa213NISAN
@Minelim96
@julia161614NISAN
@melodiaEy11 NISAN
@1erguvan21NISAN

Kızlar devlet hastanenin acili kan alıyor mu? Benim de test tarihim pazar günü ama dayanamayıp bugün vericem 🙈 10. günüm bugün

Iyi bayramlar diliyorum hepinize🤗
10. gun. 150
12.gun 372
14.gun 837 seklinde ilerliyorum cok şükür. Pzt kese görürüm insallah🙏
Şuan bademcik iltihabi geciriyorum sanırım gece bogaz agrisiyla uyandim sabah kötüydüm. tuzlu su ile gargara yaptım. Baska ne yapabilirim. Bir zarari olur mu 😔biraz endiselendim de.

Iyi bayramlar diliyorum hepinize🤗
10. gun. 150
12.gun 372
14.gun 837 seklinde ilerliyorum cok şükür. Pzt kese görürüm insallah🙏
Şuan bademcik iltihabi geciriyorum sanırım gece bogaz agrisiyla uyandim sabah kötüydüm. tuzlu su ile gargara yaptım. Baska ne yapabilirim. Bir zarari olur mu 😔biraz endiselendim de.

Yanlış yazmışım
9.gun
11.gun
13.gun olacak🙈

Hayırlısı olsun inşaAllah canım. Denemeye devam ben 4. de yakaladım. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🤲 şimdi biraz kendimi toparlayıp takviyelerle başlamayı düşünüyorum. Dr ile de görüşüp bakalım ne önerecek.

Back