Hayırlı olsun inşallah26 nisana transfer gunu verildi kizlar, heyecanli bekleyis suruyor
Hayırlı olsunKızlar bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım akşam
Ben çok sıkışık hissetmiyordum kendimi. Hemşire gelip bı cihazla baktı ve gayet sıkışıksin dedi. Endişe etmeyin çok çok aşırı sıkışık olmaya gerek yokBenimde ankara bahceci de berfu demir de 2. Kez ilkinde dis gebelikle sonuclandiinsallah bu sefer dogru yere tutunur. Isten gelir gelmez 4 5 cesit yemek yaptim utuleri yaptim evi supurdum. Oturamiyorum heyecandan sabah nasil olacak bilmiyorum. Birde bu tuvalete sıkışıosun ya sanirim o beni heycanlandirio ya tutamazsam ya sıkışamazsam die aslinda 5 dakikalik bir islem ama
Diş dolgusundan bahsediyorsan ben yaptırdım canim bı sıkıntı olmadiKızlar ben transfer öncesi dolgu yaptırmak istiyorum sizce bi zararı varmıdır..Doktora sorsam mı ki
Yok gö altı ışık dolgusu yaptırmak istiyorumDiş dolgusundan bahsediyorsan ben yaptırdım canim bı sıkıntı olmadi
Ahahaha! Anne olunca anlayacağız inşallahAnneler hep kızıyor zaten biz de mi öyle olacağız acaba? Allah'ım o günleri de göstersin inşallah
İnşallah canımAaa hadi hayırlısı cnm, ben seninle aynıyım ama benimki bayramdan sonraya kaldı..Güzel haberlerini bekliyorum cnm
Aynen canım benide düşündüren kısmı idrara sıkışık olma kısmı, aslında rahat olmak lazım, bi şekil olacak. Ben daha önce 2 defa aşılama yaptırdım biri tuttu ama 2aylıkken kalbi durduBenimde ankara bahceci de berfu demir de 2. Kez ilkinde dis gebelikle sonuclandiinsallah bu sefer dogru yere tutunur. Isten gelir gelmez 4 5 cesit yemek yaptim utuleri yaptim evi supurdum. Oturamiyorum heyecandan sabah nasil olacak bilmiyorum. Birde bu tuvalete sıkışıosun ya sanirim o beni heycanlandirio ya tutamazsam ya sıkışamazsam die aslinda 5 dakikalik bir islem ama
Bende öyle yapmayı düşünüyorum, 1 saat öncesinde burda olun dediler, oraya gittiğimde girerim wcye, sonrasında 1 saat boyunca Yavaş yavaş içerim su, yeterli olur herhaldeTransferin ne zamansa biraz erken alıyolar ya seni, orada olduğun zaman transfere 30-40 dk kala su içmeye başla ve yavaş yavaş iç, bi anda içme… çok rahat geciyo öyle, ben öyle yaptım 500-600 ml anca içtim
Yok canim hic agrim sizim yok vallahi ya bhcg yaptirmasaydim anlamazdim bile o dereceAhahahah anlamıyolar bizi anlamıyolarrr canım sende ağrı var mı
Yarın koşuşturmalı geçecek senin için Canım stres yapma sakın, herşey olacağına varır, Rabbim gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığı boşa çıkmasın inşallahYa ben biraz tartistim orayla cunku bana ogleden sonra transfer oluyor dediler ve ben yarin calisiyorum o sebeple arkadaslarim izin aldi ben tekim beni ariolar sabah 8.30 da gelin die dedim siz sakamisiniz beni strese sokuyosunuz ben size sormadim mi siz ogleden sonra demediniz mi ? Yok arifeymis yarim gunmus bla bla. En son cirlayinca artik dediler 11.45 de gelin o halde 10.15 gbide su icmeye baslayin artik isyerinden 11.30 gbi cikacagim 15 dakikada taksi ile giderimm. Yani anliycaginiz kostur kostur mahvetcekler beni.
Aynı böyle yaptımBende öyle yapmayı düşünüyorum, 1 saat öncesinde burda olun dediler, oraya gittiğimde girerim wcye, sonrasında 1 saat boyunca Yavaş yavaş içerim su, yeterli olur herhalde
Benim niye var ya bi terslik mi var acabaYok canim hic agrim sizim yok vallahi ya bhcg yaptirmasaydim anlamazdim bile o derece
Kacinci gun embriyosu transfer olcaksiniz peki1 gün önce de benim varrrr
Tesekkur ederim insallah bakalimHayırlı olsun inşallah
İnşallah canım inşallah hepimizin öyle olurHayırlı olsun inşallah sağlıkli ve hayırlı gebelik olur
ayy benim de bayramdan sonra ben de cok heyecanlıyım yarın kontrolüm var bakalım hersey uygun mu :)Hayırlısı olsun cnm inş yine güzel bir sonuçla bize müjde verirsinBenimde ilk denemem bayramdan sonra transfer olacak heycanlıyım
Evet canım öyleymiş sıkıntı değildir heraldeUltrasonda öyle yazıyor ama bilmiyorum 4w4d yazıyor en üstte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?