2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ben transfer öncesi dolgu yaptırmak istiyorum sizce bi zararı varmıdır..Doktora sorsam mı ki

Ben çok sıkışık hissetmiyordum kendimi. Hemşire gelip bı cihazla baktı ve gayet sıkışıksin dedi. Endişe etmeyin çok çok aşırı sıkışık olmaya gerek yok

Aynen canım benide düşündüren kısmı idrara sıkışık olma kısmı, aslında rahat olmak lazım, bi şekil olacak. Ben daha önce 2 defa aşılama yaptırdım biri tuttu ama 2aylıkken kalbi durdu tüp bebekte ilk denememiz inşallah güzel sonuç alırız

Bende öyle yapmayı düşünüyorum, 1 saat öncesinde burda olun dediler, oraya gittiğimde girerim wcye, sonrasında 1 saat boyunca Yavaş yavaş içerim su, yeterli olur herhalde

Yarın koşuşturmalı geçecek senin için Canım stres yapma sakın, herşey olacağına varır, Rabbim gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığı boşa çıkmasın inşallah

Bende öyle yapmayı düşünüyorum, 1 saat öncesinde burda olun dediler, oraya gittiğimde girerim wcye, sonrasında 1 saat boyunca Yavaş yavaş içerim su, yeterli olur herhalde
Aynı böyle yaptım gayet rahattı, insallah herşey güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…